Щоденник Діставайте попкорн - 31 кредит (281 000 грн тіла)

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 16K
Я пошукала хто мені писав - Ростислав Володимирович) але думаю що там ці імена від ліхтаря. Насправді Підзалупій Пердостанович сидить.
Та 100 % якесь чм0 мамкине, з підвалу свого вилізти боїться

Бачу в вас себе, насправді! Дуже боюсь, що будуть дзвонити родичам або батькам, але оформлюю пролонгацію вже майже як півроку, не можу вже терпіти цей тиск...
Ми поруч з вами, будь ласка, викладайте більше про свій стан!
Мій стан,то повне "дно"!!!

По апдейтам:
  1. Credit Casa - закрила за тіло + 30%, допомогла фіолетова кнопка, але в липні була пролонгація. Тіло 21 000, Всього потрачено 36 000 з хотілками:search:Дуже не хотілось ризикувати.
  2. BitCapital - 350 USDT тіла, закривала 576 - купляла крипту, щоб зекономити, але вийшло майже 25 000 з хотілками.
Залишається 29 штук, і нажаль ще багато пролонгацій. Прострочок вже 21 штука - стало легше. На початку вересня було14 прострочок. Почала читати форум, на кого треба забивати, але вседно накормила 1-2 місці лонгаціями, по деяким на суму тіла...

Вже є дві пропозиції закриття за тіло - CreditPlus і Credit7 (пройшло трохи більше місяця). Буду готова-закрию. Коли мені пишуть в месенджері, я відповідаю, що чекаю пропозицій закриття за тіло. Більшість мфо чеше на це свою єресь.
Вже на підході до повного закриття деякі, де кидала в перекриття тіла, реструктуризації які +\- адекватні, нажаль не встигаю їх закрити повністю у вересні. Але суми позменшувала - у жовтні доб'ю.
Finsfera \ Moneyveo \ Єгроші і ще декілька і не закриті і не прострочені, трошки зменшені. Тут або закриваю, або продовжую їх коримити пролонгаціями :facepalm: ще місяць. Нажаль. :грабли:

Використовую стратегію сніжної кулі (закриття найменшого по сумі) і лавини (де найвищі відсотки діють і нема прострочки). Сніжинка - для всіх інших.)))

По Бітам просила мене додати в чорний список і не турбувати. Відповіли типу ок, 10 хв. В результаті завалюють мене смсками з пропозиціями -90%- закинула в спам. :pravila:

Останнє редагування:
Вітаю, шановне панство.

Є певні оновлення по моїм боргам.
Закрито:
Швидкогроші - 7000 тіла Залишалося до закриття залишок - 4000. (виплатила по рекструктуризації, їхні хотілки оплатила ще в серпні-вересні, тому закрила тіло тільки зараз, але раніше, ніж було по договору). Переплачено всього 6000.
Смартівей - 10 000 Залишок - 3000. (схожа ситуація як швидкогроші, просто добила раніше ніж по договору реструктуризації). Переплачено 6000 грн на їхні хотілки.

Кредит Каса вернулась в гавань :facepalm: . Мала затримку по виплаті за проект, і треба було платити пролонгацію Є воші. Я порахувала що переплачено 20 000 зверху відсотками і єВоші треба закрити зараз. Гроші в друзів більше не беру (хоча можу). Закрити єВоші могла б лише в наступному міс, але вже немає бажання їм дарувати гроші. Порахувала, що якщо я поміняю місцями євоші і кредитКасу, то заплачу менше відсотків. Виходити на прострочення по єВошам я вже не хотіла, бо поки тиску на рідних і так овердохіба.
Тому КредитКаса тепер знову в списку. Планую добивати їх в листопаді (про те, що є відсотки, можете мені не писати, я все порахувала). Коли проЛОХацій не буде, зможу пообіцяти, що не буде перекредитувань теж. Йду до цього. Але набралася тих мфо як собака бліх і ще й боюсь деяких "активних" щоб не штормили оточення. Тому таке...

Євоші - 13 500 тіло, залишок був 12 800 тіла і 3000 відсотків. Нагодувала упирів на 23 000 відсотків (договір з червня)

Залишається 27 боргів по МФО на суму близько 258 000. Станом на 12.10.24.
Для справки: на початку серпня було 40 мфо і борг 318 000 \ на початку вересня - 33 мфо на суму 290 000
За 2 міс борг перед мфо зменшено на 60 000 - але це було дуже дорого, бо всі з хотілками. Переважно це було до цього форуму і зі страхом протермінувань. Далі трохи збавляю темпи.
Закрито раніше з кінцями (серпень-вересень)
CrypSee
BitCapital
Просто кредит
SoS Credit
Starfin
Suncredit
Money4Y
Credisend
Dodam
Eazy Cash

і ще 3 ті що в жовтні вище

Поступово закриваю кабінети по всім. Прошу видалити дані і не слати спам.
Підключила СтатусКонтроль УБКІ, включила функцію Freeze - мфо не можуть дивитися мою кредитну історію і видавати нові кредити.

Що залишилось в пролонгаціях
Ловілаве - 4750 - планую добити до кінця жовтня
Лімон - 4000 - планую добити до кінця жовтня
Манівео - 10 000 - планую закрити в листопаді (переплачено 12 000 відсотками з липня, зараз дають знижку на пролонгації, але відсотки задовбали)

Хочу закрити, щоб було менше дзвінків мені і оточеннню.

Ну і Кредит Каса - 20 000 - закрити через фіол кнопку впродовж листопада.

АлексКредит 10 000 - домовились про реструктуризацію по пошті. Вони люблять судитися, тому почала домовлятися як тільки почалося протермінування.
Ще 23 мфо в протермінуваннях - чекаю поки грошей.

Пропозиції за тіло (2+ міс)
Слон (хочу пів тіла)
Кредит7 (хочу пів тіла)
Кредит Плюс (по цим хочу реструктуризацію тіла, або закрию як буде настрій)

Тіло +% (2+ міс)
Мілоановські контори (панго, мілоан) хочуть тіло + 3000 грн зверху. Будуть далі продавати. Їх Аміго, Тенго новіші, ще не писали.

Інші пропозиції дуже не цікаві від слова зовсім, навіть нема бажання про них писати. Чекаю за тіло, або 80% тіла. Нікуди не спішу.

Інші мої щомісячні виплати по боргам:
Приватбанк - 2500 грн закриття боргу по реструктуризації.
Монобанк, Пумб - мінімальні платежі ( в настпуному міс по пумб кредитні канікули, по моно - повернуся в пільговий період). Потім думаю реструктуризувати моно і закривати.
Виплачую борги перед друзями ( 15 000 - 20 000 в міс) - першочергово.

Дохід
В цьому місяці буде вищий ніж попередні місяці, але в пріоритеті повернути друзям). Мфо почекають.
Навіть не знаю яку суму згенерую. Песимістино - 50 000 грн. У вересні було близько 30 000 але я багато часу витратила на те щоб заспокоюватись, бо інакше грошей не зароблю. У серпні працювала лише 2 тижні - було 14 000.

Витрати - (їжа, побутова хімія, косметика, комуналка, % банкам по кредиткам, корм коту, інт сервіси, аптека) = 10 000. Менше не виходить.
5% у вересні з певних видів доходу йшло на додатковий рахунок - фінансова подушка. В цьому міс - 10%. Вирішила що 13 000 грн має бути на рахунку на випадок негайних витрат, проблем і т п. Мабуть що виведу їх в готівку на випадок блокування рахунків. Хоча поки спробую вирулити досудово.

Я не придумала іншого способу справитись з цим всім, ніж працювати.
МФО думаю що закрию до липня 2025. Але може й зможу раніше.
Всі інші борги - до кінця 2025. Але це лише прогноз.

Останнє редагування:
Вітаю, шановне панство.

Закрито:
Швидкогроші - 7000 тіла Залишалося до закриття залишок - 4000. (виплатила по рекструктуризації, їхні хотілки оплатила ще в серпні-вересні, тому закрила тіло тільки зараз, але раніше, ніж було по договору). Переплачено всього 6000.
Смартівей - 10 000 Залишок - 3000. (схожа ситуація як швидкогроші, просто добила раніше ніж по договору реструктуризації). Переплачено 6000 грн на їхні хотілки.

Кредит Каса вернулась в гавань :facepalm: . Мала затримку по виплаті за проект, і треба було платити пролонгацію Є воші. Я порахувала що переплачено 20 000 зверху відсотками і єВоші треба закрити зараз. Гроші в друзів більше не беру (хоча можу). Закрити єВоші могла б лише в наступному міс, але вже немає бажання їм дарувати гроші. Порахувала, що якщо я поміняю місцями євоші і кредитКасу, то заплачу менше відсотків. Виходити на прострочення по єВошам я вже не хотіла, бо поки тиску на рідних і так овердохіба.
Тому КредитКаса тепер знову в списку. Планую добивати їх в листопаді (про те, що є відсотки, можете мені не писати, я все порахувала). Коли проЛОХацій не буде, зможу пообіцяти, що не буде перекредитувань теж. Йду до цього. Але набралася тих мфо як собака бліх і ще й боюсь деяких "активних" щоб не штормили оточення. Тому таке...

Євоші - 13 500 тіло, залишок був 12 800 тіла і 3000 відсотків. Нагодувала упирів на 23 000 відсотків (договір з червня)

Для справки: на початку серпня було 40 мфо і борг 318 000 \ на початку вересня - 33 мфо на суму 290 000
За 2 міс борг перед мфо зменшено на 60 000 - але це було дуже дорого, бо всі з хотілками. Переважно це було до цього форуму і зі страхом протермінувань. Далі трохи збавляю темпи.
CrypSee
BitCapital
Просто кредит
SoS Credit
Starfin
Suncredit
Money4Y
Credisend
Dodam
Eazy Cash

Підключила СтатусКонтроль УБКІ, включила функцію Freeze - мфо не можуть дивитися мою кредитну історію і видавати нові кредити.

Манівео - 10 000 - планую закрити в листопаді (переплачено 12 000 відсотками з липня, зараз дають знижку на пролонгації, але відсотки задовбали)

АлексКредит 10 000 - домовились про реструктуризацію по пошті. Вони люблять судитися, тому почала домовлятися як тільки почалося протермінування.

Слон (хочу пів тіла)
Кредит7 (хочу пів тіла)

Тіло +% (2+ міс)
Мілоановські контори (панго, мілоан) хочуть тіло + 3000 грн зверху. Будуть далі продавати. Їх Аміго, Тенго новіші, ще не писали.

Інші пропозиції дуже не цікаві від слова зовсім, навіть нема бажання про них писати. Чекаю за тіло, або 80% тіла. Нікуди не спішу.

Монобанк, Пумб - мінімальні платежі ( в настпуному міс по пумб кредитні канікули, по моно - повернуся в пільговий період). Потім думаю реструктуризувати моно і закривати.

Дохід
В цьому місяці буде вищий ніж попередні місяці, але в пріоритеті повернути друзям). Мфо почекають.
Навіть не знаю яку суму згенерую. Песимістино - 50 000 грн. У вересні було близько 30 000 але я багато часу витратила на те щоб заспокоюватись, бо інакше грошей не зароблю. У серпні працювала лише 2 тижні - було 14 000.

Витрати - (їжа, побутова хімія, косметика, комуналка, % банкам по кредиткам, корм коту, інт сервіси, аптека) = 10 000. Менше не виходить.
5% у вересні з певних видів доходу йшло на додатковий рахунок - фінансова подушка. В цьому міс - 10%. Вирішила що 13 000 грн має бути на рахунку на випадок негайних витрат, проблем і т п. Мабуть що виведу їх в готівку на випадок блокування рахунків. Хоча поки спробую вирулити досудово.

Чудово! Цікаво прям слідкувати за Вами! Автору респект та вдачі. :)

Вітаю, шановне панство.

Закрито:

CrypSee
BitCapital
Просто кредит
SoS Credit
Starfin
Suncredit
Money4Y
Credisend
Dodam
Eazy Cash

Слон (хочу пів тіла)
Кредит7 (хочу пів тіла)

Тіло +% (2+ міс)

Дохід

Про те ,щоб віддати друзям ,це правильно підтримую ,я теж в першу чергу віддала борги людям,а вже тоді розбиралася зМФО!

Про те ,щоб віддати друзям ,це правильно підтримую ,я теж в першу чергу віддала борги людям,а вже тоді розбиралася зМФО!
Головне друзям, бо це важливо. І подарунок в кінці, бо виручили.

Батькам - наступним, і вже на етапі коли закрию всі мфо і буду боротися з банками. Тут простіше бо вони живуть недалеко і якщо потрібно буде щось купити, чи якісь хвороби, то якась мфо почекає - але це просто так, а не в рахунок боргу, борг - окрема тема. Я про те, що фінансово я бачу як швидко треба віддавати гроші рідним. Зараз на фоні моїх "приколів з боргами" ми спілкуємося більше, я стала більш відкритою.

Останнє редагування:

Батькам - наступним, і вже на етапі коли закрию всі мфо і буду боротися з банками. Тут простіше бо вони живуть недалеко і якщо потрібно буде щось купити, чи якісь хвороби, то якась мфо почекає - але це просто так, а не в рахунок боргу, борг - окрема тема. Я про те, що фінансово я бачу як швидко треба віддавати гроші рідним. Зараз на фоні моїх "приколів з боргами" ми спілкуємося більше, я стала більш відкритою.
Виходить що на фоні ваших боргів Ви стали ближче до рідні і це головне ,а борги потихеньку закриєте!

Бачу у вас топ1 не в приорітеті? Нормально себе поводять у дзвінках? Бо у мене уже всіх дістали.

Привіт) Я теж вмішалася в це... Наразі 13 прострочок, інші - реструктуризація або вже майже закрила частинами. За 2 тижні змогла зменшити борг на 30 000 тіла. Оскільки почала платити по графікам, то на відсотки пішло більше 90 тис. Нажаль не без допомоги близьких справилась на цьому етапі, але краще бути винною їм, ніж МФО. Це все надзвичайно важко, враховуючи, що я дуже тривожна по собі. Допустила декілька помилок виходом з просрочки по деяким кредитам . Тому по ним закриваю в 1 чергу. Інші 13 висять в прострочках - буду вирішувати окремо.

Маю наступну стратегію:
Спочатку закриваю найменші і найстрьомніші, типу євоші, біти. Далі по мірі лояльних пропозицій
Працюю на декількох проєктах (айті), плюс всі можливі законні методи підзаробітку)))

Чому так сталося - не вистачило грошей на щось, потім взяла ще декілька під 0,01%. А далі ви самі знаєте як це буває - перекриття одними інших. Потім були проблеми в житті - і все пішло коту під хвіст.
Наростила цю піраміду боргів. Тепер вирішила взяти ситуацію в руки і розгрібати. Бо я вже розгрібала банківські кредити, зараз в мене хоч витрати менші і я дотошно веду облік.
Маю приблизно 20 - 25 000 щомісяця. на це. Планую вирулити за рік. Може зможу згенерувати більше доходу - життя покаже.

Slon14000
Pango16000
Miloan18000
CreditPlus13000
Avanscred8860
Finbar8688
Tengo16000
CreditCasa20820
Credit 73000
Top15500
Avira5000
MyCredit11000
ClickCredit12000
Treba9950
Limon4000
Ewa Cash3000
Lehko5000
Amigo3655
ШГроші4980
Просто кредит2000
Єгроші13500
BitCapital14318
Alexcredit10000
Selfie5599
Monto3500
FirstCredit5800
Moneyveo8989
Finsfera9100
Lovilave4750
Как ваши успехи? А то меня чёт накрывает

Как ваши успехи? А то меня чёт накрывает
Доброго вечора.
Закрила в цьому міс Кредит7 за пів тіла. Тіло було 30 тис. Закрила за 15 000. Це був найбільший кредит - тому полегшення.
АлексКредит - плачу реструктуризацію 12 000 (тіло залишилось 10 000) - залишилось платити лише тіло, бо відсотки заплатила їм (в цьому міс 2000 перший платіж -)
Ще є 3 банки, але хочу вийти на пільговий період по 2-м. Важко з великими сумами наразі.

Багато працюю, періодично приходять смс-лякалки про суд. Але поки немає нічого в судовій владі - моніторю. Мілоановські кредити продали ЄАПБ, КредитКапітал.
Фінансові справи у жовтні були гірше ніж думала і більше нічого не платила по МФО. Лише банкам. І друзям - бо це пріоритет.
Парт-тайм змінила на фул-тайм і справи пішли краще. Ще й проект класнючий.

Але ще 26 кредитів маю - і возитися з ними навіть не знаю скільки. Сподіваюсь 1, 2 чи 3 закрити в грудні. Може Слон запропонує пів тіла, чи Кредит плюс. Кредит+ пропонував реструктуризацію - але мені це точно не подобається. Досить Алекса.

Головне - продовжувати жити. В моєму випадку робота забирає увесь час і дурні думки. Пробувала навіть налагодити баланс в житті зі спортом, медитаціями, роботою, навчанням) Але в цьому випадку страждає робота і в голові багато лишніх думок) Так що мені легше працювати увесь час.

Доброго вечора.
Закрила в цьому міс Кредит7 за пів тіла. Тіло було 30 тис. Закрила за 15 000. Це був найбільший кредит - тому полегшення.
АлексКредит - плачу реструктуризацію 12 000 (тіло залишилось 10 000) - залишилось платити лише тіло, бо відсотки заплатила їм (в цьому міс 2000 перший платіж -)
Ще є 3 банки, але хочу вийти на пільговий період по 2-м. Важко з великими сумами наразі.

Багато працюю, періодично приходять смс-лякалки про суд. Але поки немає нічого в судовій владі - моніторю. Мілоановські кредити продали ЄАПБ, КредитКапітал.
Фінансові справи у жовтні були гірше ніж думала і більше нічого не платила по МФО. Лише банкам. І друзям - бо це пріоритет.

Але ще 26 кредитів маю - і возитися з ними навіть не знаю скільки. Сподіваюсь 1, 2 чи 3 закрити в грудні. Може Слон запропонує пів тіла, чи Кредит плюс. Кредит+ пропонував реструктуризацію - але мені це точно не подобається. Досить Алекса.

Головне - продовжувати жити. В моєму випадку робота забирає увесь час і дурні думки. Пробувала навіть налагодити баланс в житті зі спортом, медитаціями, роботою, навчанням) Але в цьому випадку страждає робота і в голові багато лишніх думок) Так що мені легше працювати увесь час.
Підкажіть будь ласка кредит 7 через скільки днів відправили таку пропозицію?

Підкажіть будь ласка кредит 7 через скільки днів відправили таку пропозицію?
Із прострочення (поч. серпня) пройшло десь 2,5 місяці. Але на 5000 я їх накормила в липні.

Доброго вечора.

Вы молодец... Вот точно.

Вы молодец... Вот точно.
Дякую. Але мені інколи здається що ця історія на вічність. Бо можна вийти з цього тільки обмежуючи себе. Я намагаюся заробляти більше щомісяця - оце лише вихід.

Назад
Угорі