Вітаю, шановне панство.
Є певні оновлення по моїм боргам.
Закрито:
Швидкогроші - 7000 тіла Залишалося до закриття залишок - 4000. (виплатила по рекструктуризації, їхні хотілки оплатила ще в серпні-вересні, тому закрила тіло тільки зараз, але раніше, ніж було по договору). Переплачено всього 6000.
Смартівей - 10 000 Залишок - 3000. (схожа ситуація як швидкогроші, просто добила раніше ніж по договору реструктуризації). Переплачено 6000 грн на їхні хотілки.
Кредит Каса вернулась в гавань

. Мала затримку по виплаті за проект, і треба було платити пролонгацію Є воші. Я порахувала що переплачено 20 000 зверху відсотками і єВоші треба закрити зараз. Гроші в друзів більше не беру (хоча можу). Закрити єВоші могла б лише в наступному міс, але вже немає бажання їм дарувати гроші. Порахувала, що якщо я поміняю місцями євоші і кредитКасу, то заплачу менше відсотків. Виходити на прострочення по єВошам я вже не хотіла, бо поки тиску на рідних і так овердохіба.
Тому КредитКаса тепер знову в списку. Планую добивати їх в листопаді (про те, що є відсотки, можете мені не писати, я все порахувала). Коли проЛОХацій не буде, зможу пообіцяти, що не буде перекредитувань теж. Йду до цього. Але набралася тих мфо як собака бліх і ще й боюсь деяких "активних" щоб не штормили оточення. Тому таке...
Євоші - 13 500 тіло, залишок був 12 800 тіла і 3000 відсотків. Нагодувала упирів на 23 000 відсотків (договір з червня)
Залишається 27 боргів по МФО на суму близько 258 000. Станом на 12.10.24.
Для справки: на початку серпня було
40 мфо і борг 318 000 \ на початку вересня -
33 мфо на суму 290 000
За 2 міс борг перед мфо зменшено на 60 000 - але це було дуже дорого, бо всі з хотілками. Переважно це було до цього форуму і зі страхом протермінувань. Далі трохи збавляю темпи.
Закрито раніше з кінцями (серпень-вересень)
CrypSee
BitCapital
Просто кредит
SoS Credit
Starfin
Suncredit
Money4Y
Credisend
Dodam
Eazy Cash
і ще 3 ті що в жовтні вище
Поступово закриваю кабінети по всім. Прошу видалити дані і не слати спам.
Підключила СтатусКонтроль УБКІ, включила функцію Freeze - мфо не можуть дивитися мою кредитну історію і видавати нові кредити.
Що залишилось в пролонгаціях
Ловілаве - 4750 - планую добити до кінця жовтня
Лімон - 4000 - планую добити до кінця жовтня
Манівео - 10 000 - планую закрити в листопаді (переплачено 12 000 відсотками з липня, зараз дають знижку на пролонгації, але відсотки задовбали)
Хочу закрити, щоб було менше дзвінків мені і оточеннню.
Ну і Кредит Каса - 20 000 - закрити через фіол кнопку впродовж листопада.
АлексКредит 10 000 - домовились про реструктуризацію по пошті. Вони люблять судитися, тому почала домовлятися як тільки почалося протермінування.
Ще 23 мфо в протермінуваннях - чекаю поки грошей.
Пропозиції за тіло (2+ міс)
Слон (хочу пів тіла)
Кредит7 (хочу пів тіла)
Кредит Плюс (по цим хочу реструктуризацію тіла, або закрию як буде настрій)
Тіло +% (2+ міс)
Мілоановські контори (панго, мілоан) хочуть тіло + 3000 грн зверху. Будуть далі продавати. Їх Аміго, Тенго новіші, ще не писали.
Інші пропозиції дуже не цікаві від слова зовсім, навіть нема бажання про них писати. Чекаю за тіло, або 80% тіла. Нікуди не спішу.
Інші мої щомісячні виплати по боргам:
Приватбанк - 2500 грн закриття боргу по реструктуризації.
Монобанк, Пумб - мінімальні платежі ( в настпуному міс по пумб кредитні канікули, по моно - повернуся в пільговий період). Потім думаю реструктуризувати моно і закривати.
Виплачую борги перед друзями ( 15 000 - 20 000 в міс) - першочергово.
Дохід
В цьому місяці буде вищий ніж попередні місяці, але в пріоритеті повернути друзям). Мфо почекають.
Навіть не знаю яку суму згенерую. Песимістино - 50 000 грн. У вересні було близько 30 000 але я багато часу витратила на те щоб заспокоюватись, бо інакше грошей не зароблю. У серпні працювала лише 2 тижні - було 14 000.
Витрати - (їжа, побутова хімія, косметика, комуналка, % банкам по кредиткам, корм коту, інт сервіси, аптека) = 10 000. Менше не виходить.
5% у вересні з певних видів доходу йшло на додатковий рахунок - фінансова подушка. В цьому міс - 10%. Вирішила що 13 000 грн має бути на рахунку на випадок негайних витрат, проблем і т п. Мабуть що виведу їх в готівку на випадок блокування рахунків. Хоча поки спробую вирулити досудово.
Я не придумала іншого способу справитись з цим всім, ніж працювати.
МФО думаю що закрию до липня 2025. Але може й зможу раніше.
Всі інші борги - до кінця 2025. Але це лише прогноз.