- Дописи
- 1943
- Реакції
- 2224
- Бали
- 1268
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Праця отвлекает и даёт свой результат, мотивация работать... может после всего трудоголизм войдёт в привычку и все у нас будет хорошо... с новым годом?З прийдешнім 2025, форумчани
Нехай ваші труднощі будуть позаду! Бо борги - це не проблема, а лише тимчасова неприємність
Update
ЗакритоКредит Плюс 15 000за 75% від тіла. - 11250. По ним на початку були пролонгації (десь 6000 відсотками) потім забила.
Ще зменшила тіло кредиту в ПриватБанк на 4 тис, бо в минулому міс забила на них.
Друзям віддала сумарно 8000 за грудень.
В січні теж чекатиму пропозицій нижче тіла (веду переговори із СелфіКредит). Ну і всі *******, яким встигла по тупості добряче відбашляти відсотками, мають шанс, якщо підуть на компроміс.
Від слова "Кредит" мене нудить) Щоб було легше, тримаю певну суму відкладеною. Бо кредит можу тільки у самої себе брати тепер, безідсотковий.
Головне - не захворіти трудоголізмом, бо увесь час працюю.![]()

- відмовилась, сказала коли буду готова. За таку суму готова закрити, бо переплатила більше тіла відсотками. Ще у них же Лімон - тільки от купили. Мілоан договір з червня, Лімон з серпня - забила платити в листопаді і в грудні відповідно. З грудня взагалі нікому ні копійки пролонгацій - і тоді стало простіше.