Ділюсь своїм досвідом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та да...а теперь они хотят 7300 ещё..я говорю им что я все выплатила,а они мне ,,ето ты за пользование платила(((
Как можно пользоваться одной суммой 8 месяцев.По ходу выплачено 3 тела.Мда!

Вони найпростіші, подзвонили один раз о мами, один раз до діда, і все. Сказав що оплачу тільки тіло, вони морозились казали що так не закривають, потім гарантійка і тіло. При тому що Дінеро тіло 24000, укрпозика 7000. Просто потрібно чекати від них терор мінімальний порівнянні з іншими
А тіло платили зразу чи частинами

А тіло платили зразу чи частинами
Зразу
И будет замкнутый круг... Теперь отдавать знакомым...
Ви взагалі не розумієте, мені здається, що пишете, а читати як не навчились так і не навчитесь, написав ж що планую їхати за кордон і тут ніхто не буде тероризувати моїх рідних, поки я за кордоном, в знайоми позичив, і по можливості віддам, як тільки зароблю, все. Нема ніякого замкнутого кругу, все елементарно, але вам напевно цього не зрозуміти.

від 5000 до 10000 тисяч, Дінеро найбільше 24000

просто розказую ситуацію, не більше
А не підкажете,де ж взяли гроші на закриття,я пахаю без вихідних на ненайменшу зарплату,а закрити шараги не виходить...Поділіться досвідом...
Позичати,щоб віддати борги-це ще більша кабала...

Они Вам обзвон и фотоколажи делали?на списание идут?
обзвон був 2 тижні по 3-4 години в день сусідів, мене і рідних, колажів не було, списали дуже велику суму, заплатив тільки тіло + 1000к
А не підкажете,де ж взяли гроші на закриття,я пахаю без вихідних на ненайменшу зарплату,а закрити шараги не виходить...Поділіться досвідом...
Позичати,щоб віддати борги-це ще більша кабала...
хтось бачить в цьому кабалу, хтось вихід. Я позичив велику суму без відсотків, закриваю шараги принципово за тіло, зараз роблю документи на роботу за кордон, проблем взагалі нема, а скожного дня слухати дзвінки , така собі ідея

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі