Ділюсь своїм досвідом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

olewkathrbest

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
44
Бали
5090
olewkathrbest не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу поділитись своїм досвідом як закривались мої кредити, і які ше лишились
з самого початку перше шо закрив це:
УКРПОЗИКА - за тіло
Дінеро - за тіло
Монейбум- за тіло
буквально місяць часу і запропонували просто тіло
наступний етап був мінімальний зайоб зі сторони компаній, і ше через місяць закрив:
кешберрі - за тіло
форза 24 - за тіло
форза кредіт - за тіло
УльтраКеш - за тіло
верокеш пропонує вже 2 місяць закрити за тіло, але там з ними своя історія(кототко просто ******** 1500к)
centrocredit - за тіло
3 етап це вже впринципі починається найбільший пресинг, після якого я закрив
смартівей - за тіло
монетка - тіло(6000) + 1000 як на мене досить не погано при тому що вони роблять нотаріальний напис.
4 етап тільки починається
Є гроші продали преміум актив, Money4You продали Debfort, MisterMoney продали Factor
Наскільки прочитав на форумі преміум актив противні, тому покишо чекаю
Лишились ше ГрошіВсім(дзвонили 2-3 рази), Готівочка(не чути їх взагалі), Гоуфінго(деколи можуть подзвонити - веселі тіпи), CreditUp(там без шансів - чекають 3 роки подають в суд), CashUp(за 3 місяці жодного повідомлення), MicroCash(не чути), є ше якісь але вже навіть не памятаю їх))
Для мене є пріоритет закрити всі, але тільки за тіло ну там пару гривень можу зверху накинути

как Динеро и Укрпозыку за тело закрывали?

как Динеро и Укрпозыку за тело закрывали?
Вони найпростіші, подзвонили один раз о мами, один раз до діда, і все. Сказав що оплачу тільки тіло, вони морозились казали що так не закривають, потім гарантійка і тіло. При тому що Дінеро тіло 24000, укрпозика 7000. Просто потрібно чекати від них терор мінімальний порівнянні з іншими

Вони найпростіші, подзвонили один раз о мами, один раз до діда, і все. Сказав що оплачу тільки тіло, вони морозились казали що так не закривають, потім гарантійка і тіло. При тому що Дінеро тіло 24000, укрпозика 7000. Просто потрібно чекати від них терор мінімальний порівнянні з іншими
гарантійку вам укрпоштой відправили?

УКРПОЗИКА - за тіло
Дінеро - за тіло
Монейбум- за тіло
наступний етап був мінімальний зайоб зі сторони компаній, і ше через місяць закрив:
кешберрі - за тіло
форза 24 - за тіло
форза кредіт - за тіло
УльтраКеш - за тіло
верокеш пропонує вже 2 місяць закрити за тіло, але там з ними своя історія(кототко просто ******** 1500к)
centrocredit - за тіло
смартівей - за тіло
монетка - тіло(6000) + 1000 як на мене досить не погано при тому що вони роблять нотаріальний напис.
Є гроші продали преміум актив, Money4You продали Debfort, MisterMoney продали Factor
Лишились ше ГрошіВсім(дзвонили 2-3 рази), Готівочка(не чути їх взагалі), Гоуфінго(деколи можуть подзвонити - веселі тіпи), CreditUp(там без шансів - чекають 3 роки подають в суд), CashUp(за 3 місяці жодного повідомлення), MicroCash(не чути), є ше якісь але вже навіть не памятаю їх))
Для мене є пріоритет закрити всі, але тільки за тіло ну там пару гривень можу зверху накинути
Тіла які були по закритих МФО?
І Ви мільйонер?

УКРПОЗИКА - за тіло
Дінеро - за тіло
Монейбум- за тіло
кешберрі - за тіло
форза 24 - за тіло
форза кредіт - за тіло
УльтраКеш - за тіло
centrocredit - за тіло
смартівей - за тіло
Все так райдужно,як в рекламі :(
Це мабуть альтернативна реальність

Останнє редагування:
Тіла які були по закритих МФО?
І Ви мільйонер?
від 5000 до 10000 тисяч, Дінеро найбільше 24000
Все так райдужні,як в рекламі :(
Це мабуть альтернативна реальність
просто розказую ситуацію, не більше

від 5000 до 10000 тисяч, Дінеро найбільше 24000

просто розказую ситуацію, не більше
Під час карантину такі кошти знайти на закриття..... Хммм....
Ну, діліться далі....
Можливо і ми підемо Вашим ,,шляхом''))))

Під час карантину такі кошти знайти на закриття..... Хммм....
Ну, діліться далі....
Можливо і ми підемо Вашим ,,шляхом''))))
А почему вы отвечаете с иронией, я тоже во время карантина закрыла много мфо за тело, правда сейчас сижу без денег, но ничего, прорвемся. Вопросы у вас странные - где деньги взяли и т.п. - значит были у человека

Елена76, навіть і не думала іронізувати)))
А запитання звичні для форуму

А почему вы отвечаете с иронией, я тоже во время карантина закрыла много мфо за тело, правда сейчас сижу без денег, но ничего, прорвемся. Вопросы у вас странные - где деньги взяли и т.п. - значит были у человека
Если у человека водятся такие бабки в карантин,следует вопрос: А зачем вообще лез в МФО???

Під час карантину такі кошти знайти на закриття..... Хммм...
Ну, це дуже суб'єктивно. Скажу лише, що під час карантину в деяких галузях лише підвищились доходи, а також з'явились нові можливості разового заробітку. Чого варті лише засоби індивідуального захисту, вартість деяких підвищилась до 3-5 разів порівняно з початком березня. Чи сфера медіа та ЗМІ - щоденний хайп і трафік на фоні ситуації, щонайменше перші два місяці. Або ж коливання вартості акцій, як дрібних вузькопрофільних компаній (насамперед медицина і технології), так і світових лідерів у будь-якій сфері. Коливання курсів валют, вартості металів... Че лише перше, про що згадав і з чим навіть мав справу. В будь-якому разі, ми не знаємо у кого і які джерела доходу, щоб у чомусь сумніватись)

Щодо оплат, у кожного свій погляд. Одні беруть кредити завідомо без повернення, інші виплачують роками останні кошти... Більшість десь між цими крайнощами)
В даному випадку важливо, що людина закрила займи без переплат - з чим і вітаю)

Ну, це дуже суб'єктивно. Скажу лише, що під час карантину в деяких галузях лише підвищились доходи, а також з'явились нові можливості разового заробітку. Чого варті лише засоби індивідуального захисту, вартість деяких підвищилась до 3-5 разів порівняно з початком березня. Чи сфера медіа та ЗМІ - щоденний хайп і трафік на фоні ситуації, щонайменше перші два місяці. Або ж коливання вартості акцій, як дрібних вузькопрофільних компаній (насамперед медицина і технології), так і світових лідерів у будь-якій сфері. Коливання курсів валют, вартості металів... Че лише перше, про що згадав і з чим навіть мав справу. В будь-якому разі, ми не знаємо у кого і які джерела доходу, щоб у чомусь сумніватись)

Щодо оплат, у кожного свій погляд. Одні беруть кредити завідомо без повернення, інші виплачують роками останні кошти... Більшість десь між цими крайнощами)
В даному випадку важливо, що людина закрила займи без переплат - з чим і вітаю)
Дякую, я не хвалюсь, просто ділюсь досвідом, може у людей виникнуть якісь питання по якисхось мфо, впринципі я думаю вони зі всіма працюють однаково, тому і створив тему

Если у человека водятся такие бабки в карантин,следует вопрос: А зачем вообще лез в МФО???
А откуда знать, какая у человека была ситуация на момент обращения в МФО? Я бы не сказал, что финансовое положение - это что-то стабильное и нерушимое. И что его невозможно поправить, особенно если есть знания, навыки. Или поддержка близких.

А откуда знать, какая у человека была ситуация на момент обращения в МФО? Я бы не сказал, что финансовое положение - это что-то стабильное и нерушимое. И что его невозможно поправить, особенно если есть знания, навыки. Или поддержка близких.
Я ни чего не говорю против.Кто хочет и умеет всегда заработает.Я не понимаю без смысленного расставания с ними.

Мне Кредит7 втирают,что тело +гарантийка в их конторе на вариант.И что они ни одного так не закрыли.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі