Денег нет, НО вы держитесь!!!))) Жизнь прекрасна! =)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вы меня конечно извените но вы сходите до психиатра может он вас переубидит не делать етого,я в а...е к чему только люди додумуются
Коли на тебе всі давлять то дютак і виходить.Дякую за підказку обов'язково скористаюсь

так

С

Спасибо за поддержку

Та все....здалась....Але дякую за підтримку.Форум це те місце де я можу поділитись усім
Я теж тут знайшла підтримку і порозуміння. Не хвилюйтесь, вме буле добре. Вірте в це. Мені на роботу теж дзвлнять всім, і я думала що мене просто з'ідять. Але всі ті кому наярюють мене зрозуміли і навпаки підтримують, хоча і бісить іх це.

Набрав кучу кредитів , близька людина тяжко хворіє. Ніяких коштів не залишається . Як думаєте , якщо в кожну контору по 100-200грн платити , відстануть ? Або може вдасться знайти якийсь компроміс ?

Grozaa, по 100-200 грн кидать это тоже самое что голодному льву кидать по 100грамм мяса и стоять рядом с ним, как думаете что он с вами сделает? Либо все и сразу либо ничего

Набрав кучу кредитів , близька людина тяжко хворіє. Ніяких коштів не залишається . Як думаєте , якщо в кожну контору по 100-200грн платити , відстануть ? Або може вдасться знайти якийсь компроміс ?
Не відстануть Їм це сподобається.І що далі?Як довго кидати збираєтесь?

Мила, молодчинка,ти з усім справишся!

Grozaa, по 100-200 грн кидать это тоже самое что голодному льву кидать по 100грамм мяса и стоять рядом с ним, как думаете что он с вами сделает? Либо все и сразу либо ничего
Рідних вже почали доставать. Я ось думаю , за минулий рік я їм передплативши всім взятим разом , близько 50-70 тис відсотками . Написати в нацкомфінпослуг про перахування всіх договорів ?

Grozaa, неееееет...сначала запрос в МФО, договор, доказательство того что они именно вам их перечислили, а так же все расчеты, а потом на основе уже полученных данных обращаться в НКФУ, и ни в коем случае не признавать договор, если есть Быстрозайм то на них в НКФУ писать смысла нет если они вам их не предоставят(в чем я уверен на 99,9%), так как судяпо тому что я вижу то они всегда говорят что мол такого клиента не имеем, извините

• Подобається
Реакції: Jul1
Не вздумайте платить по сотке, деньги в бездну, Вам ни штрафы ни проценты не спишут, а будут ещё блльше требовать! Посоветуйтесь с юристом и не общайтесь с мфошниками! Если родных начали доставать, то уже хуже не будет! Эти утырки как вампиры только подпитываются чужим горем, такое чувство, что у них не бывает форс-мажора и в жизни всё гладко, поэтому забейте, перетерпите и выстраивайте свою жизнь по другому

Какие почки? С ума сошли. Еще изза кого? Ради того, чтобы ещё одна жирная простите свинья нажралась? Они и будут гнобить, звонить и так далее. Я сто процентов уверена что у Вас на работе должников больше, чем сотрудников. Я даже не знаю, может и звонят моим, мне мало кто говорит об этом. Да и мнения коллег как-то до одного места. Змеюшник ещё тот и большая часть в кредитах больше чем я и при чем в банковских. Меня уже и семья мало напрягает. Просто надоели все так, что просто послала. У меня есть ради кого жить! Попала в эту жoпy, мозгов не было, что дальше? Все приходит с опытом! Так что. Живите ради ребенка и себя. Поверьте больше чем Вы, его никто любить не будет. Вещи и лекарство вообще не вижу проблемы. Мир не без добрых людей! У меня была ситуация, денег ни копейки, даже хлеб купить. У ребенка бронхит два месяца начальник осел у мужа зажал дать раньше ЗП. Короче, пипец. И нечего, нашлись кто помог. Выручили. Так что всё хорошо будет!

Я заходила в бухгалтерию на счёт выписки за зп для кредита, то уже бухгалтер на автомате уже все делала. Почти каждый третий для кредита берет справку

Платити МФО маленькими сумами - це ще більше отримаєте дзвінків та вимог по телефону. Як тільки вони відчувають гроші - відразу починають діставати!

Та ніяк,вимкнула тел та й все.Іноді вмикаю подивлюсь повідомлення та й назал вимикаю,вже до школи дібрались директорові звонили.Була дуже неприємна розмова,встидно.Так багато 22+ банки і ще й людям 45 000.Не можу витримати.В депресію залізла а вийти не можу.Начебто нашла людину,буду здавати аналізи і продавати нирку,нема вде сил терпіти це все.

Якщо можете буду дуже вдячна ріст 116-122
Здравствуйте я могу помочь вещами пишите в личку и обувью тоже

Та ніяк,вимкнула тел та й все.Іноді вмикаю подивлюсь повідомлення та й назал вимикаю,вже до школи дібрались директорові звонили.Була дуже неприємна розмова,встидно.Так багато 22+ банки і ще й людям 45 000.Не можу витримати.В депресію залізла а вийти не можу.Начебто нашла людину,буду здавати аналізи і продавати нирку,нема вде сил це все.
Це ви всерйоз пишете за донорство нирки?І що це вам дасть,нирки нестане,будете з інвалідністю все життя,а хто вам дає таку 100%гарантію,що гроші вам всі віддадуть чесно?Просто це не є вихід з ситуаціі,це лише недбалість до свого здоров'я,заради тих купюр якіх можете і неотримати?.

48c4a54ae7ac32568cf5833912a34027_w200.gif
8b0fcb20ab6d-gif.4531
ac3e0948635f9970531500b272961d05_w200.gif
Ха, таку круту позицію навіть світові лідери підтримують???

Це ви всерйоз пишете за донорство нирки?І що це вам дасть,нирки нестане,будете з інвалідністю все життя,а хто вам дає таку 100%гарантію,що гроші вам всі віддадуть чесно?Просто це не є вихід з ситуаціі,це лише недбалість до свого здоров'я,заради тих купюр якіх можете і неотримати?.
Это в кино почку продают !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі