Денег нет, НО вы держитесь!!!))) Жизнь прекрасна! =)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та ніяк,вимкнула тел та й все.Іноді вмикаю подивлюсь повідомлення та й назал вимикаю,вже до школи дібрались директорові звонили.Була дуже неприємна розмова,встидно.Так багато 22+ банки і ще й людям 45 000.Не можу витримати.В депресію залізла а вийти не можу.Начебто нашла людину,буду здавати аналізи і продавати нирку,нема вде сил терпіти це все.
А ви в школі працюєте?

Та ніяк,вимкнула тел та й все.Іноді вмикаю подивлюсь повідомлення та й назал вимикаю,вже до школи дібрались директорові звонили.Була дуже неприємна розмова,встидно.Так багато 22+ банки і ще й людям 45 000.Не можу витримати.В депресію залізла а вийти не можу.Начебто нашла людину,буду здавати аналізи і продавати нирку,нема вде сил терпіти це все.
не рубите с плеча, какая почка.... это не выход из положения.... были бы вы одна, делайте с собой что хотите, у вас ребенок.... думайте прежде всего за него... а МФО это всего лишь временная неприятность....

не рубите с плеча, какая почка.... это не выход из положения.... были бы вы одна, делайте с собой что хотите, у вас ребенок.... думайте прежде всего за него... а МФО это всего лишь временная неприятность....
Тимчасова....я так влізла,що незнаю вже що робити.Чому з плеча ...ні не з плеча терпіла 3.5 міс

Ви в селі живете?
Так

Тимчасова....я так влізла,що незнаю вже що робити.Чому з плеча ...ні не з плеча терпіла 3.5 міс

Так
решайте по другому.... вы все риски просчитали с продажей почки? я думаю, что это эмоциональное решение.... да, тяжело... не спорю я с вами.... но если уже начали и прошло 3.5 месяцев, пройдет еще немного времени и будете вспоминать с улыбкой.... самое страшное, что может произойти суд, но это решение и ничего смертельного не будет, если даже не будет адвоката.... так что успокойтесь, возьмите себя в руки, обнимите ребенка!

І я себе!

Як ви з тими мфо зараз!? Багато маєте
Еее...дівчата,ви що?Якщо ви будете так відноситись до себе, то нічого не налаштується ніколи...Змініть відношення до себе насамперед.

Мила, можна вам допомогти в мене дівчинка є і туфлі і босоніжки на рік старша кидайте адресу в лс вишлю

Еее...дівчата,ви що?Якщо ви будете так відноситись до себе, то нічого не налаштується ніколи...Змініть відношення до себе насамперед.
А як можна по іншому? Якщо я навіть дитині ліків немаю за що купити,ні вдітися,ні взутися!Як можна ставитися до себе по іншому

А як можна по іншому? Якщо я навіть дитині ліків немаю за що купити,ні вдітися,ні взутися!Як можна ставитися до себе по іншому
Та навіть цукерок чи ще чогось неможу купити!

Ви спробуйте полюбити себе і,побачите, все буде добре. На рахунок ліків дитині,зверніться до якогось керівництва в місті. Впевнена,світ не без добрих людей. Відчиняють тим, хто стукає. Взутися,вдітися -це все відносно. Теж так кажу іноді,хоча шафа не зачиняється.

Ви спробуйте полюбити себе і,побачите, все буде добре. На рахунок ліків дитині,зверніться до якогось керівництва в місті. Впевнена,світ не без добрих людей. Відчиняють тим, хто стукає. Взутися,вдітися -це все відносно. Теж так кажу іноді,хоча шафа не зачиняється.
Та яке там керівництво я сама працюю в лікарні і лікарня мені нічого навіть самого меншого не надала,а вдітися і взутися реально мала немає виросла зівсього

Та яке там керівництво я сама працюю в лікарні і лікарня мені нічого навіть самого меншого не надала,а вдітися і взутися реально мала немає виросла зівсього
Ви звертались до когось за допомогою?До місцевої влади,до свого керівництва,друзів ,родичів?

Ви звертались до когось за допомогою?До місцевої влади,до свого керівництва,друзів ,родичів?
Скільки дитині років?

Скільки дитині років?
Моє керівництво після дзвінків і погроз взагалі мене зненавиділо! 5р

Моє керівництво після дзвінків і погроз взагалі мене зненавиділо! 5р
Дивні якісь люди у Вас,вибачте..Я не скажу що в мене тут у всіх респект та поважуха,але якби не дай Боже на ліки дитині гроші потрібні були,то знайшла б..На рахунок взуття та одягу дитині подумаю,можливо в знайомих когось запитаю.Як варіант,можете на базар вийти продати,те що на дитину мале,за ті гроші купите їй нове.

Дивні якісь люди у Вас,вибачте..Я не скажу що в мене тут у всіх респект та поважуха,але якби не дай Боже на ліки дитині гроші потрібні були,то знайшла б..На рахунок взуття та одягу дитині подумаю,можливо в знайомих когось запитаю.Як варіант,можете на базар вийти продати,те що на дитину мале,за ті гроші купите їй нове.
Те що було мале я вже все відала до дитячого будинку

Те що було мале я вже все відала до дитячого будинку
А за одяг і взуття якщо знайдете буду дуже вдячна

Мила, ну я тебе не впізнаю,ну про що ти думаєш?ти ж трималась бодрічком одразу.Для дитини мама найголовніше і найдорожче в світі,може не бути їжі,одягу і т.д. але коли дитина бачить що мамі погано тоді замикається в собі і можливо думає що це через неї мама не в настрої,не роби дурниць,не руйнуй своє здоров'я,постав себе так щоб знали, що тебе чіпати не треба,я маю на увазі село і люди,стань трошки пофігісткою,побачиш стане легше жити, ми з тобою)

Мила, можна вам допомогти в мене дівчинка є і туфлі і босоніжки на рік старша кидайте адресу в лс вишлю
А давайте я сделаю вашей девочке на голову украшение на выпускной. Я венки делаю с цветами из фоамирана и американские банты. Напишите мне в личку адрес. Пообщаемся по поводу наряда

Мила, это ужас что Вы задумали ((

Я теж маю подібну ситуацію...Купа мфо...та й так боргів назбиралось.Спочатку дуже переживала..Сама теж з дитиною 3-ох років.Підтримки немаю ні від кого.Батька немає...мама інвалід.Дуже вас розумію в плані того,коли немає за що купити ліків...Та все одно дуже вас прошу...навіть благаю Ніяких продаж нирок...Ви що?У вас є для кого жити!!!І це саме головне!!!Вашій дитині потрібна ЗДОРОВА мама...Зрозумійте це нарешті.Ніякі мфошніки не варті вашого здоров"Я.Думайте головою та не робіть дурниць!!!Я тримаюсь....І ви теж тримайтесь...Чим ви гірші чи слабші від мене?Пройде час і все наладиться...Частіше обіймай тесвоє маля....та дякуйте Богу,що живі та здорові....А на все інше забийте...Знайдіть друзів та підтримку хоча б тут...Я з вами...

А теперь посчитайте, что с одной почкой вполне можно и откинуться если здоровье подведет, у нас не зря пара. Лечение будет стоит космических денег, их будет собирать вся родня уже где только можно, если вообще будут варики вылечиться, да и детей сиротами оставить эт прям очень умно. Нет денег, езжайте на заработки в ту же Польшу, там щас и визы не надо и сезон клубники скоро подходит. Работа тяжелая и месяц без выходных, да и от оплаты зависит, но в прошлом году люди за сезон (3 недели-месяц) забирали по 2-2,5 к долларов. Даже такой унылый рукожоп как я заработал больше косарика, что плелась как сонная муха по тому полю. Люди ноют что у них спина на той работе болит, а вот как почку продавать так это прямо выход.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі