Денег нет, НО вы держитесь!!!))) Жизнь прекрасна! =)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Знаєте я зрозуміла одну річ із цієї ситуації! Свою дитину я буду любити,підтримувати завжди такою якою вона є і буде! І мені буде байдуже на те хто що про неї буде думати,буде говорити! Буду підтримувати в усіх її вчинках навіть якщо вони будуть не правельними і мені буде байдуже на чиюсь думку

Знаєте я зрозуміла одну річ із цієї ситуації! Свою дитину я буду любити,підтримувати завжди такою якою вона є і буде! І мені буде байдуже на те хто що про неї буде думати,буде говорити! Буду підтримувати в усіх її вчинках навіть якщо вони будуть не правельними і мені буде байдуже на чиюсь думку
Я вот сегодня тоже к этим мыслям пришла.. Ещё и воспитать нужно так чтобы ребёнок делился

• Подобається
Реакції: Tori
И я могу вещами помочь, немного, но всё же!!! Летние платица и футболочки, обращайтесь)))

Ок, буду выходная, пересмотрю и отпишу Вам, отправлю))) все будет хорошо, держитесь))) у меня дома тоже война, но пока спасает работа и поддержка сестры, трубку не беру, в лк не захожу...не настраивайте себя на худшее, после дождя всегда радуга)))))

Ок, буду выходная, пересмотрю и отпишу Вам, отправлю))) все будет хорошо, держитесь))) у меня дома тоже война, но пока спасает работа и поддержка сестры, трубку не беру, в лк не захожу...не настраивайте себя на худшее, после дождя всегда радуга)))))
Скоріше б той дощ закінчився б

-kotya-,
А давайте я сделаю вашей девочке на голову украшение на выпускной. Я венки делаю с цветами из фоамирана и американские банты. Напишите мне в личку адрес. Пообщаемся по поводу наряда

Мила, это ужас что Вы задумали ((
А можна посмотреть на ваши работьl?

Какие почки Мил? Ты сдурела? Набери!

Вас 3,5 міс.просрочки
так

С
решайте по другому.... вы все риски просчитали с продажей почки? я думаю, что это эмоциональное решение.... да, тяжело... не спорю я с вами.... но если уже начали и прошло 3.5 месяцев, пройдет еще немного времени и будете вспоминать с улыбкой.... самое страшное, что может произойти суд, но это решение и ничего смертельного не будет, если даже не будет адвоката.... так что успокойтесь, возьмите себя в руки, обнимите ребенка!
Спасибо за поддержку

Мила, ну я тебе не впізнаю,ну про що ти думаєш?ти ж трималась бодрічком одразу.Для дитини мама найголовніше і найдорожче в світі,може не бути їжі,одягу і т.д. але коли дитина бачить що мамі погано тоді замикається в собі і можливо думає що це через неї мама не в настрої,не роби дурниць,не руйнуй своє здоров'я,постав себе так щоб знали, що тебе чіпати не треба,я маю на увазі село і люди,стань трошки пофігісткою,побачиш стане легше жити, ми з тобою)
Та все....здалась....Але дякую за підтримку.Форум це те місце де я можу поділитись усім

Та ніяк,вимкнула тел та й все.Іноді вмикаю подивлюсь повідомлення та й назал вимикаю,вже до школи дібрались директорові звонили.Була дуже неприємна розмова,встидно.Так багато 22+ банки і ще й людям 45 000.Не можу витримати.В депресію залізла а вийти не можу.Начебто нашла людину,буду здавати аналізи і продавати нирку,нема вде сил терпіти це все.
Вы про нырку серьйозно????

Я теж маю подібну ситуацію...Купа мфо...та й так боргів назбиралось.Спочатку дуже переживала..Сама теж з дитиною 3-ох років.Підтримки немаю ні від кого.Батька немає...мама інвалід.Дуже вас розумію в плані того,коли немає за що купити ліків...Та все одно дуже вас прошу...навіть благаю Ніяких продаж нирок...Ви що?У вас є для кого жити!!!І це саме головне!!!Вашій дитині потрібна ЗДОРОВА мама...Зрозумійте це нарешті.Ніякі мфошніки не варті вашого здоров"Я.Думайте головою та не робіть дурниць!!!Я тримаюсь....І ви теж тримайтесь...Чим ви гірші чи слабші від мене?Пройде час і все наладиться...Частіше обіймай тесвоє маля....та дякуйте Богу,що живі та здорові....А на все інше забийте...Знайдіть друзів та підтримку хоча б тут...Я з вами...
Дякую

Какие почки Мил? Ты сдурела? Набери!
Нет возможности.Пиши

• Подобається
Реакції: Tata
089120026 чий це номер хто знає

• Подобається
Реакції: Tata
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі