Де в Києві лікуватись від ігроманії ?

• Автор теми Автор теми Іруня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 3K
Прийшли лікувати їх ?
Знаєте, читаю вас і чогось згадала братство Єговістів.
Это было покруче
beloe-bratstvo.jpg.pagespeed.ce_.q4IXWMz6gl.webp

Прийшли лікувати їх ?
Знаєте, читаю вас і чогось згадала братство Єговістів.
Де я когось лікую? Пропоную звернутись за спеціалізованою допомогою людям, які не можуть впоратись з проблемою самі? От це я поганий)

Пропоную звернутись за спеціалізованою допомогою людям
Бро?
Ну, смотри, а результат этой специализированной помощи какой будет? И будет ли вообще?
Или как с некоторыми адвокатами, особенно сейчас, консультация - 4к, все делаешь сам за 25000, но адвокат всегда готов тебя поддержать?

Публічне обговорення дій Адміністраторів чи Модераторів
Exme888, ніколи не намагайтесь переконати декого з модерів і їх корєшів в чомусь, сенсу в цьому 0.
марно витрачений час, смски в смітник

Де я когось лікую? Пропоную звернутись за спеціалізованою допомогою людям, які не можуть впоратись з проблемою самі? От це я поганий)
Та лікуйте!
Шкода, що люди так витрачають своє життя.(Я не про вас)

Так чого ти сидиш на форумі....тут такі всі погані🙄
ну не заради пані фрау модератора, це точно :oops: і не потрібно брати на понт типу обговоренням дій модераторів, бо це не відповідає дійсності : )

Не, то, что игромания внесена в список заболеваний, это и так известно. Просто не совсем понятен механизм всего этого.
Опять же, почему человек не может сам себе помочь? Ну, не пойму я этого... Да, психологическая зависимость. Не физическая, как у штакетов или алкоголиков...
Ну, блин...

Не, то, что игромания внесена в список заболеваний, это и так известно. Просто не совсем понятен механизм всего этого.
Опять же, почему человек не может сам себе помочь? Ну, не пойму я этого... Да, психологическая зависимость. Не физическая, как у штакетов или алкоголиков...
Ну, блин...
Скажімо у людини гастрит. Хвороба? Хвороба. Хтось жере пігулки і тримає дієту,а хтось ходить і скиглить. Все просто

ну не заради пані фрау модератора, це точно :oops: і не потрібно брати на понт типу обговоренням дій модераторів, бо це не відповідає дійсності : )
Заради пані вподобайки ти ж можеш втратити розум, але я поспостерігаю)))

Скажімо у людини гастрит. Хвороба? Хвороба. Хтось жере пігулки і тримає дієту,а хтось ходить і скиглить. Все просто
Ну, да... Но это ж физическое недомогание.

Короче говоря, я не понимаю, почему игромания считается болезнью, может быть это и хорошо. Хотя, не скрою, за мной были грешки по этой теме (я как-то рассказывал), но меня не зацепило 🤷

Я обиделся на игровые автоматы, когда они стали именно компьютерными в начале 2000х. Были же нормальные - механические. Те дуплились хорошо. А эти меня обманывали. Так неинтересно ☝️
Заради пані вподобайки ти ж можеш втратити розум, але я поспостерігаю)))
images (1)_1718398377473.jpeg

Назад
Угорі