Де в Києві лікуватись від ігроманії ?

• Автор теми Автор теми Іруня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 3K
Заради пані вподобайки ти ж можеш втратити розум, але я поспостерігаю)))
давай так, якщо модерам можна офтопити, то і іншим теж. чи так не вийде?
виключно з поваги до адміна, який вас вибрав, я не стану висловлювати свою думку стосовно вашої поведінки, але якщо для того буде підстава, то... в общєм, не потрібно вам це.

Не, то, что игромания внесена в список заболеваний, это и так известно. Просто не совсем понятен механизм всего этого.
Опять же, почему человек не может сам себе помочь? Ну, не пойму я этого... Да, психологическая зависимость. Не физическая, как у штакетов или алкоголиков...
Ну, блин...
Ну по багатьох прикладах, люди падали на дніще, і самі себе витягували бо дійшли до того стану, коли почали щось розуміти і цінувати.....а хтось інший не допоможе.
Звичайно все залежить від характеру особи і оточення.

давай так, якщо модерам можна офтопити, то і іншим теж. чи так не вийде?
виключно з поваги до адміна, який вас вибрав, я не стану висловлювати свою думку стосовно вашої поведінки, але якщо для того буде підстава, то... в общєм, не потрібно вам це.
То тебе цікавить проблеми лудомунії чи вияснялово що почалось ще з електронного суда Юр?)

хтось інший не допоможе.
Я выше писал. Обычно попытаются ещё больше а д*рьмо затолкать. Или заработать на мнимой помощи
Звичайно все залежить від характеру особи і оточення.
Очень многое от этого зависит...

👆 а давай без давай добре?
ні. що далі? 👨‍🏭 ну , бан . ну , рідонлі . але ж це не я почав, а ви. тому подумай про те , що не факт, що виберуть виключно твою сторону. хоча можу помилятись

Давайте жить дружно. Ну их нахрен все эти перепалки

Не, то, что игромания внесена в список заболеваний, это и так известно. Просто не совсем понятен механизм всего этого.
Опять же, почему человек не может сам себе помочь? Ну, не пойму я этого... Да, психологическая зависимость. Не физическая, как у штакетов или алкоголиков...
Ну, блин...
Пчел, для того чтобы это понимать, нужно в это вникать. Читать научные статьи, интересоваться этим. А не как некоторые, дальше своего опыта больше ничего не видят и не хотят видеть.
И изходя из своего невежества просто гнобят человека. Сколько сюда лудиков приходило, и сколько их загнобили милые модераторы))

Пчел, для того чтобы это понимать, нужно в это вникать. Читать научные статьи, интересоваться этим. А не как некоторые, дальше своего опыта больше ничего не видят и не хотят видеть.
И изходя из своего невежества просто гнобят человека. Сколько сюда лудиков приходило, и сколько их загнобили милые модераторы))
Почему загнобили?
Ну, если человек не хочет слышать совет, это значит, что его гнобят?

Я выше писал. Обычно попытаются ещё больше а д*рьмо затолкать. Или заработать на мнимой помощи
Оце так!!!!
Шарлатанів ,які вважають себе гарними психологами повно!
Хто цікаво?
Кожен має право висловлювати думки.

Назад
Угорі