Де в Києві лікуватись від ігроманії ?

• Автор теми Автор теми Іруня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 3K
Ти гараж в аренду здаєш?
b32a9cf1cce2ff7152fbfb92c05b7f65.gif

Я прогулював БЖД в усіх закладах :pardon:

Ну так, нічого не станеться, просто людина продовжить лудити, бо ви ніяк не вирішили проблему

Це просто різні залежності, одна від речовин інша психологічна. Депресії та інших психологічних проблем по вашому теж не існує?) Треба просто закрити людину в кімнаті...і все пройде

"То на що ви хворі?" - я ні на що не хворий, просто я не знецінюю проблеми інших людей і глибше розумію цю проблему ніж ви. Якби ваші поради з - "Офісу простих рішень" працювали, то такої кількості лудіків б не було

У вас просто немає розуміння цієї проблеми. Все на світі дуже просто, коли ви не знаєте, про що говорите

Ну так, нічого не станеться, просто людина продовжить лудити, бо ви ніяк не вирішили проблему
Ми її не вирішим. В собі шукайте проблему і розберіться з тим чому у вас таке життя.
Депресії та інших психологічних проблем по вашому теж не існує?)
Що ви про це знаєте?)
2 роки важкі психотропні, седативні, нейролептики... зміна образу життя , оточення і місця роботи з проживанням.
Не розказуйте мені що таке депресія

Треба просто закрити людину в кімнаті...і все пройде
Алегорія. Загуглите що то таке.
"То на що ви хворі?" - я ні на що не хворий, просто я не знецінюю проблеми інших людей і глибше розумію цю проблему ніж ви.
Це ваша думка проти моєї не більше.
Якби ваші поради з - "Офісу простих рішень" працювали, то такої кількості лудіків б не було
Та да, я корінь зла і взагалі в мені проблема що лудіки нищать не тільки своє життя а всіх навколо себе.
Але ж вони хворі і замість шукати сили в собі приходять на форум, щоб перекинути свої проблеми на когось, не прикладаючи зусиль ніяких.
А не вийде - ну я ж хворий.
У вас просто немає розуміння цієї проблеми. Все на світі дуже просто, коли ви не знаєте, про що говорите
Ви нічого про мене не знаєте, а я не збираюсь щось вам доказувати.
Але все ж напишу - я завжди пишу про те, де я стикався безпосередньо.
Я особисто витягував рідного брата з цієї зарази. Тож це ви не розказуйте мені про "хворобу".
Звинувачувати весь світ лиш не себе - це не хвороба, а безвідповідальність і потокання своїм бажанням легкої наживи.

Це просто різні залежності, одна від речовин інша психологічна. Депресії та інших психологічних проблем по вашому теж не існує?) Треба просто закрити людину в кімнаті...і все пройде

"То на що ви хворі?" - я ні на що не хворий, просто я не знецінюю проблеми інших людей і глибше розумію цю проблему ніж ви. Якби ваші поради з - "Офісу простих рішень" працювали, то такої кількості лудіків б не було

Знаєте ,дивно читати в наш час людей , які не знають ,,чим зайнятися,,
А десь люди воюють.....

Вам себе треба зайняти роботою ,і так щоб не було коли думати про гру....і великі витрати грошей і свого часу, який ні за які гроші не вернути!!!!

Все на світі дуже просто, коли ви не знаєте, про що говорите
А Вы уверены, что не знает?)
Але ж вони хворі і замість шукати сили в собі приходять на форум, щоб перекинути свої проблеми на когось, не прикладаючи зусиль ніяких.
Надёжный план. Как Швейцарские часы

Ми її не вирішим. В собі шукайте проблему і розберіться з тим чому у вас таке життя.
Не всі люди можуть зробити це самостійно, як показує практика, більшість не може. В цьому мій основний меседж. Якби всі могли самі допомогти собі самі, то таких проблем б не було
Що ви про це знаєте?)
2 роки важкі психотропні, седативні, нейролептики... зміна образу життя , оточення і місця роботи з проживанням.
Не розказуйте мені що таке депресія
А в мого батька була клінічна депресія і він з нею так і не впорався та помер в 37 від прямих наслідків. В чому сенс з вашого прикладу? Це ваш особистий досвід і він не показує нічого. Ви впорались самі, можу вас тільки похвалити, але це працює не для всіх

Алегорія. Загуглите що то таке.
Дякую, я в курсі, можете загугли, що таке іронія

Та да, я корінь зла і взагалі в мені проблема що лудіки нищать не тільки своє життя а всіх навколо себе.
- Ви самі собі щось придумали і вирішили видати це за мої слова, хоч я такого не казав. Я сам не люблю коли люди ниють і когось звинувачують в своїх проблемах. Автор теми очевидно просить допомоги, бо сам не може впоратись з проблемою. Що в цьому поганого?
Ви нічого про мене не знаєте, а я не збираюсь щось вам доказувати.
Але все ж напишу - я завжди пишу про те, де я стикався безпосередньо.
Я особисто витягував рідного брата з цієї зарази. Тож це ви не розказуйте мені про "хворобу".
Звинувачувати весь світ лиш не себе - це не хвороба, а безвідповідальність і потокання своїм бажанням легкої наживи.
Мені не треба нічого доводити, просто не проектуйте свій особистий досвід на всіх інших, бо Лудоманія це серйозна проблема, як і алкоголізм, наркоманія і інші. Хтось може сам впоратись, комусь потрібна допомога і це нормально

Вам себе треба зайняти роботою ,і так щоб не було коли думати про гру....і великі витрати грошей і свого часу, який ні за які гроші не вернути!!!!
Кхм...
Не. Работа - то фuгня.
Бизнес.
Я вполне серьезно.
Я там Деду нашептал немного на этот счёт
Просто не хочу повторяться.

Знаєте ,дивно читати в наш час людей , які не знають ,,чим зайнятися,,
А десь люди воюють.....

Пані, ваші поради для мене не дуже актуальні. Я і працюю і не є лудоманом)

Не всі люди можуть зробити це самостійно, як показує практика, більшість не може. В цьому мій основний меседж. Якби всі могли самі допомогти собі самі, то таких проблем б не було
Могут!! Все могут. Надо верить в себя и в свои силы!!
А в чем тогда проблема?🤨
Пані, ваші поради для мене не дуже актуальні
Та ее уже давно пора банить. Уже и советы так себе раздает...

Якби всі могли самі допомогти собі самі, то таких проблем б не було
Увы, закон жизни иной: нужно рассчитывать только на себя. Попросишь помощи - не факт, что помогут. Это реалии..
А иногда ещё и поглубже в д*рьмо запихнут. Просто вспомнилось, как я у "друзей" помощи просил. Много раз об этом пожалел и сейчас жалею.

Не всі люди можуть зробити це самостійно, як показує практика, більшість не може. В цьому мій основний меседж.
Яка практика?
Ви соціолог шолі?)
А в мого батька була клінічна депресія і він з нею так і не впорався та помер в 37 від прямих наслідків. В чому сенс з вашого прикладу?
В тому що хо хоче - знайде як це зробити, хто не хоче - знайде купу відмазок.
Це ваш особистий досвід і він не показує нічого. Ви впорались самі, можу вас тільки похвалити, але це працює не для всіх
А я і не писав що це спрацює у всіх. Але треба мти бажання. І ціль.
Дякую, я в курсі, можете загугли, що таке іронія

:rolleyes:
- Ви самі собі щось придумали і вирішили видати це за мої слова, хоч я такого не казав. Я сам не люблю коли люди ниють і когось звинувачують в своїх проблемах. Автор теми очевидно просить допомоги, бо сам не може впоратись з проблемою. Що в цьому поганого?
Окей, вам яким чином досконало відома про цю проблему?)
Якщо ви кажете що мій досвід - це "таке собі", то озвучте який у вас в цьому інтерес)
Мені не треба нічого доводити, просто не проектуйте свій особистий досвід на всіх інших
Чому?
Форум забороняє писати власний досвід?
бо Лудоманія це серйозна проблема, як і алкоголізм, наркоманія і інші. Хтось може сам впоратись, комусь потрібна допомога і це нормально
Хто і де це сказав?)

Назад
Угорі