Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15918
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
6C50Хто і де це сказав?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
6C50Хто і де це сказав?)
Де я когось лікую? Пропоную звернутись за спеціалізованою допомогою людям, які не можуть впоратись з проблемою самі? От це я поганий)Прийшли лікувати їх ?
Знаєте, читаю вас і чогось згадала братство Єговістів.
Що це?
Бро?Пропоную звернутись за спеціалізованою допомогою людям
Куди саме?Пропоную звернутись за спеціалізованою допомогою людям, які не можуть впоратись з проблемою самі?
Хто і де це сказав?)
Ну не С2Н5ОН і то добреЕщё одного в Гугле забанили...
![]()
Та лікуйте!Де я когось лікую? Пропоную звернутись за спеціалізованою допомогою людям, які не можуть впоратись з проблемою самі? От це я поганий)
Так чого ти сидиш на форумі....тут такі всі поганіExme888, ніколи не намагайтесь переконати декого з модерів і їх корєшів в чомусь, сенсу в цьому 0.
марно витрачений час, смски в смітник
ПонесласьТак чого ти сидиш на форумі....тут такі всі погані![]()

ну не заради пані фрау модератора, це точноТак чого ти сидиш на форумі....тут такі всі погані![]()
Ти шо....боже збав.ну не заради пані фрау модератора, це точноі не потрібно брати на понт типу обговоренням дій модераторів, бо це не відповідає дійсності : )
Скажімо у людини гастрит. Хвороба? Хвороба. Хтось жере пігулки і тримає дієту,а хтось ходить і скиглить. Все простоНе, то, что игромания внесена в список заболеваний, это и так известно. Просто не совсем понятен механизм всего этого.
Опять же, почему человек не может сам себе помочь? Ну, не пойму я этого... Да, психологическая зависимость. Не физическая, как у штакетов или алкоголиков...
Ну, блин...
Заради пані вподобайки ти ж можеш втратити розум, але я поспостерігаю)))ну не заради пані фрау модератора, це точноі не потрібно брати на понт типу обговоренням дій модераторів, бо це не відповідає дійсності : )
Ну, да... Но это ж физическое недомогание.Скажімо у людини гастрит. Хвороба? Хвороба. Хтось жере пігулки і тримає дієту,а хтось ходить і скиглить. Все просто
Заради пані вподобайки ти ж можеш втратити розум, але я поспостерігаю)))