CreditKasa Дайте Підказку

• Автор теми Автор теми RealOops
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
На який день протермінування телефонують?
Ой, я вже точно не помню, десь через місяць, може менше.

В мене сьогодні 8 день протермінування і ще не дзвонили.
І прям ото в печалі, що вони вас не кошмарять ще

Та це дуже добре що не дзвонять, але думаю чи маю ще кілька днів щоб дозбирати гроші без дзвінків

Та це дуже добре що не дзвонять, але думаю чи маю ще кілька днів щоб дозбирати гроші без дзвінків
У мене орієнтовно через місяць зателефонували мамі
А ви їм хочете оплатити все що вони вам нарахували?

Ото і моїй десь приблизно так само. Вона в кіпіші, подзвонила мені, я на мороз впала, тіпа може ошиблись. А сама по биріку створила ел.пошту і від її імені накатала цим упирям листа.:письмо:
Тіпа халі-галі,аля-улю, я не являюсь клієнтом вашої шараги, ніякої згоди на обробку своїх данних не давала, не перестаните дзвонини по чужому боргу, напишу скаргу в відповідні органи:pravila::письмо:
Вони мені відповіли, що сорян, і всьо в таком роді, притензій до вас не маємо, більше такого не повториться.
З того часу більше не дзвонили їй.

А ви їм хочете оплатити все що вони вам нарахували?
Не хочу. Але вони дзвонять і дуже агресивно погрожують, що якщо сьогодні не сплачу, то буде засідання комітету і будуть застосовувати міри.

Не хочу. Але вони дзвонять і дуже агресивно погрожують, що якщо сьогодні не сплачу, то буде засідання комітету і будуть застосовувати міри.
Рік назад, коли я з ними пішов у прострочку, деякий час з ними спілкувався. І от подзвонив один тіп на телеграми і каже, що якщо до 18:00 не оплачу, їх компанія прийме міри.
Пройшло більше року, а комітет або не зібрався, або не вирішив....

не хочете все розповідати, кажіть що то шахраї дзвонять

Назад
Угорі