Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, у мене телефонували на початку протермінування до чоловіка. Зараз від них тишаЧи телефонуює кредит каса до третіх осіб?
Телефонують. У мене телефонували маміЧи телефонуює кредит каса до третіх осіб?
На який день протермінування телефонують?Телефонують. У мене телефонували мамі
Вони можуть це зробити в рандомний моментНа який день протермінування телефонують?
Моїй сестрі подзвонили через місяць протермінуванняВ мене сьогодні 8 день протермінування і ще не дзвонили.
Ой, я вже точно не помню, десь через місяць, може менше.На який день протермінування телефонують?
І прям ото в печалі, що вони вас не кошмарять щеВ мене сьогодні 8 день протермінування і ще не дзвонили.
У мене орієнтовно через місяць зателефонували маміТа це дуже добре що не дзвонять, але думаю чи маю ще кілька днів щоб дозбирати гроші без дзвінків
Ото і моїй десь приблизно так само. Вона в кіпіші, подзвонила мені, я на мороз впала, тіпа може ошиблись. А сама по биріку створила ел.пошту і від її імені накатала цим упирям листа.У мене орієнтовно через місяць зателефонували мамі

Не хочу. Але вони дзвонять і дуже агресивно погрожують, що якщо сьогодні не сплачу, то буде засідання комітету і будуть застосовувати міри.У мене орієнтовно через місяць зателефонували мамі
А ви їм хочете оплатити все що вони вам нарахували?
...якщо сьогодні не сплачу, то буде засідання комітету...

А до котрої години вони можуть дзвонити, і чи дзвонять на вихідних?
яка різниця? антиспам ставите і всеА до котрої години вони можуть дзвонити, і чи дзвонять на вихідних?
До мене хай дзвонять, а до родичів не хочу.яка різниця? антиспам ставите і все
поясніть ситуацію, скажіть щоб не спілкувались, найближчим можна встановити антиспамДо мене хай дзвонять, а до родичів не хочу.
Рік назад, коли я з ними пішов у прострочку, деякий час з ними спілкувався. І от подзвонив один тіп на телеграми і каже, що якщо до 18:00 не оплачу, їх компанія прийме міри.Не хочу. Але вони дзвонять і дуже агресивно погрожують, що якщо сьогодні не сплачу, то буде засідання комітету і будуть застосовувати міри.