Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1836
- Реакції
- 2257
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
можутьЯ просто хочу знати чи можуть дзвонити після 18 чи ні
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
можутьЯ просто хочу знати чи можуть дзвонити після 18 чи ні
МожутьЯ просто хочу знати чи можуть дзвонити після 18 чи ні
Якого ще комітету?буде засідання комітету
Добре що хоть не комісії по позбавленню батьків, батьківських прав на вас

В суботу звонят, а так до 19.00 вроде. Поставьте блок на неизвестные и забудьтеА до котрої години вони можуть дзвонити, і чи дзвонять на вихідних?
У мене вже така комісія збирається десь днів 160… довго щось мене обговорюють, схоже)Якого ще комітету?Добре що хоть не комісії по позбавленню батьків, батьківських прав на вас
![]()
То просто вони не можуть ніяк до купи зібратись, вірніше таракани в їхніх головахУ мене вже така комісія збирається десь днів 160… довго щось мене обговорюють, схоже)
Якого комітету не сказали? А міри в них одні:телефонувати, погрожувати... Одне тішить , що не приїдуть додому. А так, нехай собі засідають і приймають міри.Не хочу. Але вони дзвонять і дуже агресивно погрожують, що якщо сьогодні не сплачу, то буде засідання комітету і будуть застосовувати міри.
А дзвонили до когось крім вас за тих 160 днів?У мене вже така комісія збирається десь днів 160… довго щось мене обговорюють, схоже)
До мами один разА дзвонили до когось крім вас за тих 160 днів?
На який день, і що казали?До мами один раз
Десь через 30 днів протермінування. Що казали не знаю, певно щоб негайно заплатила)На який день, і що казали?
А до вас як часто дзвонили?
Вибачте, може грубо відповім, але ви такі дивні питання задаєте. Ну певно що не похавалу і діферамби співають коли надзвонюють. Все як у всіх шараг. Стандартна схема. Вони ще можуть листи присилати за адресою, що ви вказали в договоріНа який день, і що казали?
А до вас як часто дзвонили?
Для них то взагалі нічого не означає. Вони , якщо захочуть, то подзвонять і напишуть. При чому не один раз. То до вас в них ще черга не дійшла. А можливо просто пощастило.Я в додатку поставила галочку "Забороняю звертатись до третіх осіб"
рано для суду2 місяці протермінування
КГБ)))Якого ще комітету?![]()
Так родичі це не треті, це другі)))У мене 2 місяці протермінування . Не дзвонили нікому взагалі. Я в додатку поставила галочку "Забороняю звертатись до третіх осіб". Не знаю чи через це, чи просто в суд збираються з усім нарахованим. Нарахували дуже багато.
По закону они могут звонить с понедельника по пятницу, 9.00 до 20.00А до котрої години вони можуть дзвонити, і чи дзвонять на вихідних?
А чи дійсно не д дзвонять на вихідних?По закону они могут звонить с понедельника по пятницу, 9.00 до 20.00
Можуть дзвонитиА чи дійсно не д дзвонять на вихідних?
Вихідний один день - неділяПо закону они могут звонить с понедельника по пятницу, 9.00 до 20.00