CreditKasa Дайте Підказку

• Автор теми Автор теми RealOops
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
Вихідний один день - неділя
все одно можуть подзвонити - я так скаржилась їм і на них в НБУ - на що дали відповідь от треба щоб ви від роботодавця подали доки що у вас неділя вихідний - тоді ми вам у ваш вихідний дзвонить не будем

а коли приблизно вони починають йти до суду?

все одно можуть подзвонити - я так скаржилась їм і на них в НБУ - на що дали відповідь от треба щоб ви від роботодавця подали доки що у вас неділя вихідний - тоді ми вам у ваш вихідний дзвонить не будем

пів року, рік і більше

В мене через місяць рік буде. Поки мовчать.

Я дивлюсь, щось КредитКаса спортилась... в мої часи вони були одні з найспокійнішіх. Так, надзвонювали - але то така робота в них, але, здається, крім мене нікого не чіпляли. Шось там я їм ще заборгувала, але відсотками виплатила вже, мабуть, втричі більше, ніж брала. Більше грошей не дам! Самій потрібні!!!
А взагалі-то, виходячи з мого досвіду, все це потрібно просто пережити. Все проходить, і ці генделі теж пройдуть, це я точно знаю.
Життя одне і витрачати його на цих неадекватів нерозумно.
Всім миру!

В суботу звонят, а так до 19.00
Касса?

Офіційних вихідних два. В мене за 3,5 роки був лише один калодзвінок у суботу - від якогось стажера одного банку. Після десь двохвилинної розмови каллік, що подавав надії, майже у сльозах поклав трубку, сказавши "до понеділка".

Я дивлюсь, щось КредитКаса спортилась... в мої часи вони були одні з найспокійнішіх.
Так і я здивований трошки. Полюбляли ще на продзвін дебтфорт із зайвою хромосомою підключати, коли я ще іноді спілкувався, такі зайнятні були, веселі)

Останнє редагування:
Офіційних вихідних два. В мене за 3,5 роки був лише один калодзвінок у суботу - від якогось стажера одного банку. Після десь двохвилинної розмови каллік, що подавав надії, майже у сльозах поклав трубку, сказавши "до понеділка".
Та хз, у меня по субботам до десяти звонков от неизвестных, в среднем 3-5, бывает больше. Вскр никто не звонит.

мені тільки кредит 7 дзвонив в суботу, неділю по родичам і знайомим навіть один раз вночі до мами, а так то по вихідних дзвонять зазвичай спамери що пропонують кредити

Назад
Угорі