Давайте напишемо лист в СБУ !

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А за цей ?

захист . . . . прав громадян.
Мирон, шановний, я не збираюсь переконувати вас у абсурдності вашої ідеї.
Ви вважаєте її правильною- дійте!
Вас ніхто не обмежує і ніхто не в змозі вказувати вам, що робити.
Ок. Зрозуміло. Бо я так і розцінюю (переконувати) Ваші дописи в темі.

Останнє редагування модератором:
Почему бы не зацепиться именно за этот пункт?
Корупція, яка загрожує національній безпеці і корупція МФО- це, як на мене, різні речі...
Корупційна діяльність, яка спрямована на нас з вами, до СБУ ніяким боком не притикнеш...((
А за цей ?

Ок. Зрозуміло. Бо я так і розцінюю Ваші дописи в темі.
Ви ж самі писали- "обговорення, форум, ля-ля..."
Хочу-і висловлюю свою думку, не захочу- не буду...

А за цей ?

Ок. Зрозуміло. Бо я так і розцінюю (переконувати) Ваші дописи в темі.
Не дочитали. захист .................. прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб

Shanti та slack - скептично відносяться до написання такого листа.

Господа! Что тут говорить, надо бороться! Но инвесторы и бенефициары - в основном все граждане Кипра, Литва, Латвия и тд. На оффшоры наши депутаты денег туда кидают. а потом сюда же вкидывают....вот и все.....мне кажется палка на двух концах, концом не найдешь, если они сами все скрываются....

Гаразд . Давайте конструктивніше. Хто має і може надати скріни і фонотеку ?

Господа! Что тут говорить, надо бороться! Но инвесторы и бенефициары - в основном все граждане Кипра, Литва, Латвия и тд. На оффшоры наши депутаты денег туда кидают. а потом сюда же вкидывают....вот и все.....мне кажется палка на двух концах, концом не найдешь, если они сами все скрываются....
Bingo!!!

Мирон, хотите чтобы кто-то дал вам скрины и записи и вы напишете письмо? Не пройдет такое. Нужно обращение от того, кому угрожают

Ні, я не про те. Я хочу написати звернення не по особі , а по факту.
Ну і мусить бути якийсь фактаж. На форумі ж викладають , а поборотись за свої ж права бояться ?

Ні, я не про те. Я хочу написати звернення не по особі , а по факту.
Ну і мусить бути якийсь фактаж. На форумі ж викладають , а поборотись за свої ж права бояться ?
Тут главный момент признание договора. Писать "брал теперь требуют угрожают" никто особо не хочет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі