Давайте напишемо лист в СБУ !

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Пробуйте!!!
Беріть власні скріни, аудіозаписи і пишіть скаргу в СБУ про уявний теракт...
Так пишу ж !!!!!! Я не маю скрінів і фонотеки - бо я змінив сім-картку. Не спілкуюсь з МФО . І до того ж хочу зробити колективне звернення .

Так пишу ж !!!!!! Я не маю скрінів і фонотеки - бо я змінив сім-картку. Не спілкуюсь з МФО . І до того ж хочу зробити колективне звернення .
Я б не ризикнула надавати вам свої "напрацювання" для боротьби з уявним тероризмом...

Тут главный момент признание договора. Писать "брал теперь требуют угрожают" никто особо не хочет
Чому ???? Я побачив рекламу про незрозумілу акцію від якоїсь "Дінеро" і мені на картку перерахували гроші, договору я не підписував, а тепер з мене шантажом вимагають в 15 раз більше.

Чому ???? Я побачив рекламу про незрозумілу акцію від якоїсь "Дінеро" і мені на картку перерахували гроші, договору я не підписував, а тепер з мене шантажом вимагають в 15 раз більше.
Це ви в СБУ таке скажете???

Я б не ризикнула надавати вам свої "напрацювання" для боротьби з уявним тероризмом...
Так мені особисто це не треба. Давайте зробимо це разом. Можна і взагалі без моєї участі .

Шарага бросает "договор" и объяснения что звонят не они а хулиганы. И вуа-ля цивільно-правові відносини

Так мені особисто це не треба. Давайте зробимо це разом. Можна і взагалі без моєї участі .
Так я вам намагалась пояснити, що наші проблеми- це не компетенція СБУ і для чого звертатись туди, у мене абсолютно нема логічних пояснень...

А в мене є.

До того ж , я думаю, що діяльність МФО є проблемою в державі - і це в компетенції СБУ, ну і звичайно, що наші індивідуальні проблеми з МФО - це так, не в їх компетенції.

А я пишу заяву (чи когось закликаю це зробити) про теракт ?????

Давайте напишемо колективний лист в СБУ де конкретно і чітко опишемо ситуацію з МФО в Україн
Дальше не стал читать даже, найдете схему как мфо связаны с нашими доблестными властями или кто покрывает это всё, тогда пишите.
А так я Вам скажу, были бы интересны сбу-цам эти мфо они б уже давно пробили их, а так они им не интересны или интерес в том, что сбу покрывает их же ))

Людей ("боржників") тероризують жахливими методами порушуючи (массово!!!!!!) їх конституційні права , і т.д. Ось про це я і хочу написати в листі . І прошу на форумі тих, хто бачить перспективу в цьому - мені допомогти.
Скептики можуть ще створити 100 тем про "Опускаются руки" , " С утра накривает" , "Сірий ланос з амбалами" , "Дістали родича кенгуру в Австралії".

Короче, кому цікаво - пишіть .

Людей ("боржників") тероризують жахливими методами порушуючи (массово!!!!!!) їх конституційні права , і т.д. Ось про це я і хочу написати в листі . І прошу на форумі тих, хто бачить перспективу в цьому - мені допомогти.
Скептики можуть ще створити 100 тем про "Опускаются руки" , " С утра накривает" , "Сірий ланос з амбалами" , "Дістали родича кенгуру в Австралії".

Только скептики и готовы обсуждать с вами эту тему))

А що таке МФО і чим вони порушують наші конституційні права ?
Без образ і "стьобів" ... хочу почути свіжу думку.
Бо особисто в мене вони викликають хіба що співчуття в плані "БезИсхоД"))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі