Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теракт краще попередити ніж боротись з його наслідками !Мирон, ваши примеры и реальные факты угрозы нац безопасности мягко говоря разные вещи. Кого конкретно вербуют мфо?
Та воно у нас в 90% випадків займається не тим. Тому і їм треба допомогти звернути увагу на цю проблему.Мирон, от ви розумієте, де СБУ, а де МФО???
СБУ не займається таким...(
У СБУ надзор за НП? В каких вопросах? Регламентировано чем?Надзор є і в прокуратури і в СБУ.
Ото ж бо й воно...Та воно у нас в 90% випадків займається не тим.
Пишем всем подряд, не важно их ли это вопрос?Я пропоную ще й сюди звернутись :
Давайте напишемо колективний лист в СБУ де конкретно і чітко опишемо ситуацію з МФО в Україні !
Такий же ш лист відправимо в Офіс Президента та Раду Національної Безпеки і Оборони
Ще можна написати Уповноваженому з прав людини, в Генеральну Прокуратуру. Чому б ні ?!
Тобто, не лише в СБУ.
Бо мовчати вже не варто. А в одиночку боротись - не здолаємо.
Ціль - добитись вирішення проблеми як хоча б в Казахстані.
Бажаєте перевірити реакцію СБУ?Я для того тему і створив - бо це форум . Обговорення тобто.
Проблему МФО яка є в суспільстві не треба замовчувати ! І це якраз "вопрос" тих структур які я перерахував.Пишем всем подряд, не важно их ли это вопрос?
Так !!!! І прошу форумчан допомогти мені в цьому.Бажаєте перевірити реакцію СБУ?
Спробуйте... Мені самій цікаво стало...
Проблему МФО яка є в суспільстві не треба замовчувати ! І це якраз "вопрос" тих структур які я перерахував.
P.S. Мені незрозумілий Ваш сарказм.
Так !!!! І прошу форумчан допомогти мені в цьому.
ПідтримуюВласне, сабж. Давайте напишемо колективний лист в СБУ де конкретно і чітко опишемо ситуацію з МФО в Україні !
Такий же ш лист відправимо в Офіс Президента та Раду Національної Безпеки і Оборони .
Адже те, що твориться носить загрозу державі Україна ! Якісь незрозумілі організації , користуючись загальним зубожінням і безгрошів'ям простих громадян , скупили за т.зв. "кредити" особисті дані мільйонів громадян - і невідомо як і коли скористаються тими даними !
Можливо ця афера під назвою "споживчий кредит" є елементом гібридної війни .
До листа додамо скріни погроз про фізичну розправу , які нам шлють у Вайбер і записи розмов (в кого є).
Думаю, що перед виборами мали б звернути увагу.
P.S. Я не майстер писати такі листи, але підтримаю і підпишу - якщо хтось візьметься за складання і написання такого листа.
Ось ще копіпаста з одного популярного українського форуму , сподобалось , тому залишу це тут !
Ця російська чума, що саджає на гачок не тільки зубожилих лoxiв, але й притомних громадян у скруті, буйно розквітла в Україні. Кредитори не цураються брудних залякувань і з цього живуть. "Шторміл" - soft collectors - набирають майже з вулиці, студентську молодь, платять мізер за понаднормову працю і викидають геть. Кадрова текучка - шалена, однак назад влаштуватися проблематично, оскільки спрут оберігає секрети своєї "роботи".
Типовий київський пейзаж: аптеки, космолоти і криївки спруту швидкогрошників.
До уваги СБУ і військової контррозвідки: мфошники володіють/обмінюються приватною інформацією про кожного, намагаються загнати боржників у безвихідь, тож можуть постачати зрадників ворогу цілими пачками і соціальними верствами, недарма більшість швидкогрошних контор походять з Ерефії, або переповзли (перереєструваись) до нас з окупованого Донбасу вже під час війни.
Послухайте свідчення рф-йських "валантьоров", чому вони опинились на Донбасі. Російська глибинка закредитована по самі вуха.
СБУ теж напишемо "уявіть"?Уявіть собі що в сіті МФО потрапив син уборщиці американського посольства (чи якогось іншого) , або донька конструктора "Південьмашу", або коханка працівника якоїсь АЕС . . . . . ну, прикладів море , тим більше Ви ж самі пишите :
Основні завдання СБУ – протидія розвідувальній діяльності інших держав або груп чи окремих громадян, боротьба зі злочинами, що загрожують національній безпеці (зокрема, протидія корупції), захист суверенітету України, конституційного ладу та прав громадян. До компетенції СБУ належать питання територіальної цілісності, антитерористичної діяльності та боротьби з організованою злочинністю у сфері управління та економіки, охорони державної таємниці. Також СБУ займається захистом посольств України, наших дипломатів та урядових діячів як на території держави, так і під час їхніх закордонних візитів.
Чи не читаєте того що пишите (цитуєте) ?????
У вас бурна фантазія...Уявіть собі що в сіті МФО потрапив син уборщиці американського посольства (чи якогось іншого) , або донька конструктора "Південьмашу", або коханка працівника якоїсь АЕС . . .
Почему бы не зацепиться именно за этот пункт?протидія корупції),
Президент назначает главой Донецкой ГВА чувака у которого все родственники в ОРДО а вы тут "представьте" и терракты предупреждатеСаме так і напишу !!!! Теракт краще попередити .