Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 61K
Привет господа должники) как у кого с битами? 38 й день просрочки звонит пока робот окружение не трогают

У мене навпаки, вже всіх перетрусили родичів
Ну то наверное поняли чего вы боитесь по тому и звонят. Неделю назад Ч*пуш*ло писало в Вайбер и скидывало фото с паспортом и угрожало всем родственникам и на работу отправить и все столбы в городе обклеить😆😆😆 Написал фото поддельное перечислил статьи УК и написал ему удачи😆😆😆 Уже неделю ни слуху ни духу от них😆😆😆

Доброго дня усім. Як у кого сьогодні з бітами? У мене позвонили чоловіка мамі та якісь сусідки усіх трусяться ноги руки написали їм у вайбер що я їх залучила віддавати кредит та сусідці написали. Таке вони роблять що дня чи як хто знає?

UVAGA! 20.06 kompaniya skasovuyu vsi loyal'ni umovi! Dogovir gotuyemo na prodazh! Zakrij dogovir do 20.00 znizhka do 90
Биты собрались продавать договор? Что будет после продажи? Или это чёс? И кому продадут?

UVAGA! 20.06 kompaniya skasovuyu vsi loyal'ni umovi! Dogovir gotuyemo na prodazh! Zakrij dogovir do 20.00 znizhka do 90
Биты собрались продавать договор? Что будет после продажи? Или это чёс? И кому продадут?
Евроколлект , сколько у вас просрочка?

Доброго дня усім. Як у кого сьогодні з бітами? У мене позвонили чоловіка мамі та якісь сусідки усіх трусяться ноги руки написали їм у вайбер що я їх залучила віддавати кредит та сусідці написали. Таке вони роблять що дня чи як хто знає?
Скільки протермінування

Но бл считаю капец с450 уже 2600 и не дают адекватных условий

Не плачу бітів і кріпсі вже 5 місяць , вони і забули за мене , навіть бот перестав акції присилати ) було все , все пережив , нічого страшного не сталося,
Пробачте, а як все почалося
Одразу погрози?

Бо дзвонять і мовчать а як передзвонив то постійно занято

Короче, начались угрозы от Crypsee, BitCapital начали кидать мой паспорт моей родственнице, и моя родственница сожрёт меня вечером.

Сколько мне осталось жить? Кошмар, это...

Доброго дня! Crypsee

Ви порушили статтю 530 ЦКУ та не виконали договірні зобов'язання у термін.

Компанія дає вам 2 години для врегулювання питання і готує вашу справу на переказ до департаменту захисту прав на цифрові активи.
Як зараз у вас?

Останнє редагування:
У меня долг продали еврозалупекту, всё таки достали родственников, не всех, но по тупости один из них взял трубку и начали сильно давить на них, мне даже ещё не звонили

Назад
Угорі