Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 993
  • Перегляди Перегляди 41K
Я постоянно игнорю, на счёт их действий точно не скажу, может кому-то звонили, про фото с паспортом и коллажи тоже не знаю, никто из окружения ничего не говорил, та и они ничего не скидывали мне. Иногда приходят сообщения, что закройте долг по акции, а то будем кошмарить ваше окружение.
Таке і в мене було постійно, ігнорую, декілька раз намагався спробувати домовитись але після того тільки більше головного болю

Таке і в мене було постійно, ігнорую, декілька раз намагався спробувати домовитись але після того тільки більше головного болю
Они сразу давят если идёшь на связь по всей видимости

Они сразу давят если идёшь на связь по всей видимости
Та я не сказав, додзвонитися не можуть до мене, в основному смс, в боті, читаю періодично чим погрожують, декілька раз на вайбер писали, в сього одночасно з двох номерів один закинув номера якісь п'ять штук типу що це початок і пишем туди чи дзвони, в другий пopнo колаж правда такої гамнНої якості, щей фотку декілька річної давності знайшли

Та я не сказав, додзвонитися не можуть до мене, в основному смс, в боті, читаю періодично чим погрожують, декілька раз на вайбер писали, в сього одночасно з двох номерів один закинув номера якісь п'ять штук типу що це початок і пишем туди чи дзвони, в другий пopнo колаж правда такої гамнНої якості, щей фотку декілька річної давності знайшли
З соц мереж фотку знайшли ?

Вкого були колажі, кому відправляли, з своїми фото, як реагували оточуючі та скільки по часу це відбувалося?

Вкого були колажі, кому відправляли, з своїми фото, як реагували оточуючі та скільки по часу це відбувалося?
90% оточующих будуть реагувати погано, бо у них відчуття що їх втягують у якусь погану історію і винити будуть у всьому вас, навіть якщо ви було б до цього взагалі не причетні. На жаль у нас для людей якщо їм хтось невідомий подзвонив або написав у мессенжер то він апріорі правий а ви ні, Таким же чином і розводи на бабки від "начальників безпеки" банків проходять
На рахунок скільки це триватиме, тим хто не відповів або послав у грубій формі як правило більше не пишуть і не дзвонять, тим хто істирив і розмовляв з ними надзвонюють часто, бо розуміють що ті люди одразу вам наберуть і будуть давити оплатити

От по факту хто пережив терор дуже довго як ви це може прокоментувати, багато бачив якогось один контакт якогось телефонна книга, от і цікаво що ви порадник?

Назад
Угорі