Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 987
  • Перегляди Перегляди 40K
Я постоянно игнорю, на счёт их действий точно не скажу, может кому-то звонили, про фото с паспортом и коллажи тоже не знаю, никто из окружения ничего не говорил, та и они ничего не скидывали мне. Иногда приходят сообщения, что закройте долг по акции, а то будем кошмарить ваше окружение.
Таке і в мене було постійно, ігнорую, декілька раз намагався спробувати домовитись але після того тільки більше головного болю

Таке і в мене було постійно, ігнорую, декілька раз намагався спробувати домовитись але після того тільки більше головного болю
Они сразу давят если идёшь на связь по всей видимости

Они сразу давят если идёшь на связь по всей видимости
Та я не сказав, додзвонитися не можуть до мене, в основному смс, в боті, читаю періодично чим погрожують, декілька раз на вайбер писали, в сього одночасно з двох номерів один закинув номера якісь п'ять штук типу що це початок і пишем туди чи дзвони, в другий пopнo колаж правда такої гамнНої якості, щей фотку декілька річної давності знайшли

Та я не сказав, додзвонитися не можуть до мене, в основному смс, в боті, читаю періодично чим погрожують, декілька раз на вайбер писали, в сього одночасно з двох номерів один закинув номера якісь п'ять штук типу що це початок і пишем туди чи дзвони, в другий пopнo колаж правда такої гамнНої якості, щей фотку декілька річної давності знайшли
З соц мереж фотку знайшли ?

Вкого були колажі, кому відправляли, з своїми фото, як реагували оточуючі та скільки по часу це відбувалося?

Назад
Угорі