Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 61K
Короче, начались угрозы от Crypsee, BitCapital начали кидать мой паспорт моей родственнице, и моя родственница сожрёт меня вечером.

Сколько мне осталось жить? Кошмар, это...

Доброго дня! Crypsee

Ви порушили статтю 530 ЦКУ та не виконали договірні зобов'язання у термін.

Компанія дає вам 2 години для врегулювання питання і готує вашу справу на переказ до департаменту захисту прав на цифрові активи.
Скільки протермінування?

Скільки протермінування?
У меня к закрытию было 595 , я оформила Грин дей на 2 дня за 20 долларов , они его посему то не включили , насчитали за выходные 670, сегодня позвонил Ярослав какой то говорит я сейчас спишу проценты какие были до оформления этих 2 дней , во сколько ждать оплату , я говорю я не знаю , он типо если до 12 дня не будет оплаты тогда начинаю турбувати отточення, и положил трубку . А у мужа 24 дня просрочки , 630 к закрытию , написали оплати сегодня 178 долларов и остановят проценты и возвращать частями . Я бы может и согласилась но нет 170 долларов

Сегодня что то новое и специально делают когда у тебя нет денег 🔥 Отримайте реструктуризацію, сплативши 238 USDT 💰 та робіть часткові внески без нарахувань! ✅ ⏳ Пропозиція діє сьогодні 🕓 📲 Додаткові умови у Viber: 380759609048 або на гарячій лінії ☎️ 0800300513.

Сегодня что то новое и специально делают когда у тебя нет денег 🔥 Отримайте реструктуризацію, сплативши 238 USDT 💰 та робіть часткові внески без нарахувань! ✅ ⏳ Пропозиція діє сьогодні 🕓 📲 Додаткові умови у Viber: 380759609048 або на гарячій лінії ☎️ 0800300513.
А тіло в вас яке і термін?

З 18 дня інгноруб їхні дзвінки. Зараз 28 день розіслали смс по телефонній книзі що я дав згоду на стягнення з них позики)) Підкажіть будь ласка чи є зміст з ними спілкуватись чи краще чекати лояльної пропон?

З 18 дня інгноруб їхні дзвінки. Зараз 28 день розіслали смс по телефонній книзі що я дав згоду на стягнення з них позики)) Підкажіть будь ласка чи є зміст з ними спілкуватись чи краще чекати лояльної пропон?
в залежності який у Вас фінансовий стан

Чего ждать дальше? 30 й день просрочки

Вкладення

• Screenshot_2026-06-11-16-07-03-109_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2026-06-11-16-07-03-109_com.google.android.apps.messaging.webp
    28.6 Кб · Перегляди: 137
У мене вже більше 3 місяців і терор не припиняється

Ну в мене тільки батьків зачіпають поки , інші не говорили

Десь 30 й день плюс мінус , тіло 450 вже за 2 к хочуть

Ще і кріпсі є там вже пів року якщо не більше

Та дзвінки розсилки перші місяці два і зараз ні слуху ні духу

Але з тіла 125 нарахували вже десь 2500😂 Тай так живем