Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Дивний опис. 7% це не відсотки, а комісія за видачу, причому вона нараховується одразу на тіло та збільшує його, тобто всі інші відсоткові нарахування йдуть вже на цю суму. Це сама скотська комісія що є в МФО. Ще так роблять Є-Гроші, ТОП-1, Фінмаркет (деякі кредити), Техно-Фінанс (деякі кредити) та деякі інші. Ну, загалом недарма кажуть що це майже одна контора.

Але 0,6% це вже коли є якась знижка (хоча й не максимальна), інакше там здається взагалі з 1.8-2.0% в день починається! Також вони замовчують ще щоденну комісію, що є фактично майже прихованими відсотками та доповнює звичайний відсоток. Просто на неї знижки не йдуть, і вона завжди 0.8-0.9% за день. І плюс ще фіксована комісія Загалом, якщо вибити дуже гарну знижку в них - 90-95%, не менше, то основна відсоткова ставка стає досить дрібною, десь 0.1-0.2% в день, начебто можна радіти. Але якщо просто перерахувати всі інші платежі у відсотки, тобто із загальної вартості кредиту відняти тіло, потім поділити тільки витрати на тіло, та ще на кількість днів, ну й помножити на 100, щоб отримати відсотки, то отримаємо десь 1.0%-1.3% в день. Начебто близько до пропозицій звичайних МФО, але насправді вже вище того що зараз лімітує закон (1%). І це якщо брати на максимальний строк - 30 чи 35% днів. Дострокове повернення чи менші строки збільшують відсоток фіксованих комісій у загальних витратах. Коротше кажучи, якщо вже треба чи хочеться брати криптопозику, то хоча б вибивайте знижку 90-95%. До речі, іноді можна було подзвонити та попросити щось в менеджера. Але могли не дати просто так. Зате, в БітКепітал якщо вже декілька закрив, то там можуть давати більш вигідний тариф, менший ніж в кабінеті калькулятор рахує. Але це теж на їх власний розгляд. Хоча якщо дали раз, то можна потім далі про нього питати, його вручну активують. Ну, в мене тепер все, я вже в них в чорному списку.

Хоча, деякі легальні компанії й зараз мутять різні комісії - за видачу, чи ото за видачу з додаванням в тіло (видається менша сума ніж сума кредиту), чи ще щось, котрі начебто й зводять їх кредити до 1% в день, але тільки якщо ти їх береш на 180-360 днів, тобто на пів року чи рік! А якщо на місяць, то там після перерахунку може вийти й 1.2% в день, і 2%, і навіть більше.
Как в чёрный список добавили??? Что для этого нужно(помимо просрочки)

Как в чёрный список добавили??? Что для этого нужно(помимо просрочки)
Ну я це так вважаю для себе, бо в мене борг там активний прострочений вісить. Хоча, ці чуділи такі відірвані, що може якщо і коли я поверну, то знову будуть пропонувати всяке.

ладно, основний посил був не про це, а про те що треба що в МФО, що навіть в криптопозиках все рахувати як воно є насправді. В цих так взагалі дуже заплутані умови.

Ну я це так вважаю для себе, бо в мене борг там активний прострочений вісить. Хоча, ці чуділи такі відірвані, що може якщо і коли я поверну, то знову будуть пропонувати всяке.

ладно, основний посил був не про це, а про те що треба що в МФО, що навіть в криптопозиках все рахувати як воно є насправді. В цих так взагалі дуже заплутані умови.
У них условия зависят от количества скуренной ими травы

+380500839456 сьогодні біти телефонували з цього номеру. Як у кого справи сьогодні з цими неадекватними?

Всем привет ,как себя сейчас ведут биты в первые дни просрочки ? После завтра выхожу на просрочку , есть ещё крипси уже 5 мес у них но они слабые были в плане звонков

Всем привет ,как себя сейчас ведут биты в первые дни просрочки ? После завтра выхожу на просрочку , есть ещё крипси уже 5 мес у них но они слабые были в плане звонков
За майже 100 днів що ті що ті однаково себе вели

+380500839456 сьогодні біти телефонували з цього номеру. Як у кого справи сьогодні з цими неадекватними?
А ви трубку брали?

Останнє редагування:
бачу в фб панянка вирішила представитися 😹

Вкладення

• IMG_3329.webp
    IMG_3329.webp
    84.4 Кб · Перегляди: 132
  • IMG_3328.webp
    IMG_3328.webp
    129.4 Кб · Перегляди: 135
Назад
Угорі