Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
А в мене завтра в бітів просрочка 😁
Сьогодні вже хочуть 742 до закриття тіло 450

Сьогодні 100 днів прострочки в криптошарагах

Можете привітати з ювілеєм 😅
Мої вітання))) як раз зайшов на форум щоб поділитися… у мене кріпсі десь 40 днів просрочки, знайшли на 21ий день батька і мати, їм дзвонили і писали. І взагалі, всі МФО, ті що турбують оточення, знаходили завжди тільки матір. Так от, вчора був перший день просрочки в лайт кредо, і вони знайшли тільки мою колишню дівчину, з якою я не спілкуюсь десь вже то роки)))) що буде сьогодні не знаю, але дуже не зрозуміло і дуже цікаво, яким чином вони знаходять такі контакти)))

UVAGA! Vigidni umovi. Do zakrittya 24255 v ekvivalenti grivni. 50% 11.05 = dodatkovij chas Bez dzvinkiv ta naslidkiv! Vb 0671099352
О бітки

UVAGA! Vigidni umovi. Do zakrittya 24255 v ekvivalenti grivni. 50% 11.05 = dodatkovij chas Bez dzvinkiv ta naslidkiv! Vb 0671099352
О бітки
Повезло з смс, мені прийшло що починають інформувати серед+100 осіб та розклеювати оголошення на стовбах

Первый день просрочки у битов , позвонила чепуха в 8.30 утра сказало типа закрыть до 11.00 или будет окружению тарабанить , я не закрыл после того пока не мне не кто то ещё не говорил о звонках ,чего ждать дальше ?

Повезло з смс, мені прийшло що починають інформувати серед+100 осіб та розклеювати оголошення на стовбах
Мені такі раніше приходили про 100+ осіб і розклейка фото

Первый день просрочки у битов , позвонила чепуха в 8.30 утра сказало типа закрыть до 11.00 или будет окружению тарабанить , я не закрыл после того пока не мне не кто то ещё не говорил о звонках ,чего ждать дальше ?
Те саме що і в кріпсі плюс мінус

В крипси окружению звонили на 23 й день, а как тут хз

А биты скидают записи разговоров с ними окружению? Бо говорил что будет отправлять😂
У мене не скидали
Написали сестрі на 16 день
Потім тільки смс і погрози і дзвінки
На плюс мінус 60 день терор погрози колаж

У мене не скидали
А какое у вас тело? У менят450 уже 780 хотят

У мене не скидали
А до 16 го дня тільки вам телефонували?

В мене в кріпсі вже 6 й місяць протермінування то там з тіла 125 нарахували 1900 ,то ті тихі були плюс мінус а за цих переживаю щоб жесті не робили ,бо тут тіло більше

В мене в кріпсі вже 6 й місяць протермінування то там з тіла 125 нарахували 1900 ,то ті тихі були плюс мінус а за цих переживаю щоб жесті не робили ,бо тут тіло більше
Ще даються чути чи пропали?

Ще даються чути чи пропали?
Та пропали мовчать , не дзвонять і не пишуть

Вчора заходив в особистий кабінет то роль реакції по началу телефонували на наступний день як заходив😂

Назад
Угорі