Bobik9494
Форумчанин
- Дописи
- 697
- Реакції
- 154
- Бали
- 3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То і біти і кріпсі?Ранок починається з *******
Або так ще ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То і біти і кріпсі?Ранок починається з *******
Або так ще ))
Це не передача з відділу в відділ, просто якщо раніше вам писали з номеру підписаного умовно Сергій Петрович, то тепер та ж сама людина буде писати з номера підписаного Марат Маратич Шпонька, ось і вся передачаДесь 20 день.біт кепітал пишуть що передали справу у відділ примусового стягувань, що то за відділ?
А на які дні після 50 робили терор ?Шановне панство, сьогодні 90ий день прострочки в криптошараг
Як думаєте найближчим часом варто чекати від них якоїсь "серйозної" активності чи буде пауза???
Admin а лайк там за що?)))
Тобто?)@Admin а лайк там за що?)))
Ні не робилиА на які дні після 50 робили терор ?
Так кажуть нібито вони після 70-100 днів стають тихі десь до року прострочкиТобто?)
Аааааа
За мужність)
Та тут не вгадаєш.Так кажуть нібито вони після 70-100 днів стають тихі десь до року прострочки
Ну поки не бачив щоб писали за якусь активність після 3-4 місяців...хіба якщо почали бомбити з самого початку і знайшли тих хто йде на контактТа тут не вгадаєш.
Ви їх замучали))В мене тільки одній родичці дзвонили і писали і то 2 дні бо вона впала на ігнор
Місяць то ще не показникбільше місяця прострочка в бітах, пішла прострочка по кріпсі, всі соціальні мережах в себе і родичам зніс, нікому не дзвонили, може реально нічого не накопали, ніде телефонну книгу не зливав ніяких додатків не ставив
ООО вітаємо з ювілеємА мене сьогодні по кріпсі 50 днів протермінування)
ДякуюООО вітаємо з ювілеєм![]()
Як у вас справи були з ними на 50 день ?Всем привет.У кого как крипси вели себя на 50 день?
Кріпсі в мене на 50 день взагалі ні смс, ні дзвінкаДякую, у вас вчора теж був ))
Як у вас справи були з ними на 50 день ?
Номер?Незнаю чи біти чи кріпсі але вже з 8 ранку дзвонили на інший мій номер
067109Номер?