Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Десь 20 день.біт кепітал пишуть що передали справу у відділ примусового стягувань, що то за відділ?

Десь 20 день.біт кепітал пишуть що передали справу у відділ примусового стягувань, що то за відділ?
Це не передача з відділу в відділ, просто якщо раніше вам писали з номеру підписаного умовно Сергій Петрович, то тепер та ж сама людина буде писати з номера підписаного Марат Маратич Шпонька, ось і вся передача

Шановне панство, сьогодні 90ий день прострочки в криптошараг

Як думаєте найближчим часом варто чекати від них якоїсь "серйозної" активності чи буде пауза???

Admin а лайк там за що?)))

Останнє редагування:
Шановне панство, сьогодні 90ий день прострочки в криптошараг

Як думаєте найближчим часом варто чекати від них якоїсь "серйозної" активності чи буде пауза???

Admin а лайк там за що?)))
А на які дні після 50 робили терор ?

А на які дні після 50 робили терор ?
Ні не робили
На 50ий день тільки якийсь мутний тіп написав "привет. По скидке адекватно закроем вопрос?"

Тобто?)

Аааааа

За мужність)
Так кажуть нібито вони після 70-100 днів стають тихі десь до року прострочки

Та тут не вгадаєш.
Ну поки не бачив щоб писали за якусь активність після 3-4 місяців...хіба якщо почали бомбити з самого початку і знайшли тих хто йде на контакт

В мене тільки одній родичці дзвонили і писали і то 2 дні бо вона впала на ігнор

більше місяця прострочка в бітах, пішла прострочка по кріпсі, всі соціальні мережах в себе і родичам зніс, нікому не дзвонили, може реально нічого не накопали, ніде телефонну книгу не зливав ніяких додатків не ставив

більше місяця прострочка в бітах, пішла прострочка по кріпсі, всі соціальні мережах в себе і родичам зніс, нікому не дзвонили, може реально нічого не накопали, ніде телефонну книгу не зливав ніяких додатків не ставив
Місяць то ще не показник
Якщо через 2-3 так і далі буде тоді так

А мене сьогодні по кріпсі 50 днів протермінування)

Останнє редагування:
Незнаю чи біти чи кріпсі але вже з 8 ранку дзвонили на інший мій номер

Назад
Угорі