Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Ну такое 50/50 адекватности хочет много,почти не списывает,символически,угрожает,но в моем случае общался с ним дня 3 подряд потом пропал
Обіцяє працювати з оточенням на 120%, якщо не сплачу завтра )

Доброго дня! Читать читаю ще написав, сьогодні 2 день прострочки, прийшло повідомлення закрий до 16:00 зі знижкою або почнемо турбувати оточення, акаунт в телеграмі, чи варто писати туди, і які їх дії далі, я бачив таке що дехто навіть міг з ними домовитись по нормальних умовах в перші дні, що далі очікувати?

Тіло 2к. Накрутили вже хз скільки

Ну такое 50/50 адекватности хочет много,почти не списывает,символически,угрожает,но в моем случае общался с ним дня 3 подряд потом пропал
Він обдзвонював оточення?

UVAGA! Kompaniya zaluchaye Vashe otochennya! Uniknit' naslidkiv, zakrijte dogovir za 38690 v ekvivalenti grivni! VB:0671100137 https://lne.one/yHTw6RK0
Проснулись
Так само прийшло півгодини тому, але інший номер Вайбер у, а після цього написав сам оператор. Сьогодні 24ий день просрочки. Написав Євгеній у вайбері. Пропонує закрити сьогодні до 15:00 за 450usdt при тілі 225. Інакше каже буде турбувати оточення та розклеювати оголошення по району) Я б може і скористався такими умовами, але грошей не маю. То ж буду чекати новин від свого оточення.

Пару номеров да,обзванивал
За 2000 могут и поработать
А як оператора у вас звать?

Так само прийшло півгодини тому, але інший номер Вайбер у, а після цього написав сам оператор. Сьогодні 24ий день просрочки. Написав Євгеній у вайбері. Пропонує закрити сьогодні до 15:00 за 450usdt при тілі 225. Інакше каже буде турбувати оточення та розклеювати оголошення по району) Я б може і скористався такими умовами, але грошей не маю. То ж буду чекати новин від свого оточення.

Сергій Петрович))))

Та их уже сменилось куча,хз кто где сейчас

Ранок починається з *******

Або так ще ))

Вкладення

• Screenshot_20260428-092555.webp
    Screenshot_20260428-092555.webp
    29.1 Кб · Перегляди: 135
  • Screenshot_20260428-093741.webp
    Screenshot_20260428-093741.webp
    40 Кб · Перегляди: 131
Останнє редагування: