Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На який день були?Я все ігнорувала
Але дзвінки до мами були і на жаль колаж також був
Рано чи пізно дізнається
Ой точно не знаюНа який день були?
Тай шо щось було?а то в мене теж также протермінування та такіж самі смс надходятьУ мене теж таке приходило
Нічого не було
Яке протермінування?
Це саме «страшне», тепер можете забити)Ой точно не знаю
Колажі 50-+ дзвінки не памятаю
Вони не повідомляють про початок терору)Протермінування 14 день, сьогодні з ранку надіслали таке повідомлення, це вони там повідомляють про початок терору ?
Скільки читаю форум, не можу зрозуміти по яких скриптах вони працюють, таке ніби якась одна велика лотареяВони не повідомляють про початок терору)
Такі повідомлення можуть приходити і без терору і паралельно з терором і після терору
Мда, зробили шоу, що поліція накрила злочинне угруповання, медалі за викриття ментам по роздавали, а «криптошараги» як працювали так і працюютьМені вони вже наярюють зранку. У них загострення в пʼятницю?)
Скрипт загальний є, але й трохи лотереї.Скільки читаю форум, не можу зрозуміти по яких скриптах вони працюють, таке ніби якась одна велика лотарея
Биты крипси?сколько пррсрочкаПише мені сьогодні красавіца, що завтра працює з моїм оточенням) вони по неділях теж таким промишляють?
Біти, 10 днівБиты крипси?сколько пррсрочка
В них немає вихіднихПише мені сьогодні красавіца, що завтра працює з моїм оточенням) вони по неділях теж таким промишляють?
Я думала, вони хоч в неділю не дзвонять до третіх осібВ них немає вихідних
У всіх по різному, їх дії важко навіть спрогнозуватиЯ думала, вони хоч в неділю не дзвонять до третіх осіб
Ихний ******** этот "работает"с 20 по 50 день просрочкиЩо за Сергій Петрович , біти?