Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
А що вони не закрились?)))
Все шо вони пишуть по суті лякалка, яку вони іноді можуть виконати. А коли це буде знає тільки їх хвора голова

Самое интересное, что они шлют смс с сылкой на сайт..типо закройте кредит, в личном кабинете есть скидка, но ссылка на сайт не работает, сайт тупо не открывается, звоню на номер им на "горячую линию" типо как оплатить, готов только через личный кабинет, но сайт не работает, они начинают мурлыкать типо щас мы вам можем дать реквизиты номер карты.. говорю готов через IBAN, в итоге сказали перезвонят но не звонили))..короче шарашкина...

Протермінування 14 день, сьогодні з ранку надіслали таке повідомлення, це вони там повідомляють про початок терору ?

Вкладення

• IMG_20260424_094744.webp
    IMG_20260424_094744.webp
    31 Кб · Перегляди: 92
Протермінування 14 день, сьогодні з ранку надіслали таке повідомлення, це вони там повідомляють про початок терору ?
Вони не повідомляють про початок терору)
Такі повідомлення можуть приходити і без терору і паралельно з терором і після терору

Вони не повідомляють про початок терору)
Такі повідомлення можуть приходити і без терору і паралельно з терором і після терору
Скільки читаю форум, не можу зрозуміти по яких скриптах вони працюють, таке ніби якась одна велика лотарея

Мені вони вже наярюють зранку. У них загострення в пʼятницю?)
Мда, зробили шоу, що поліція накрила злочинне угруповання, медалі за викриття ментам по роздавали, а «криптошараги» як працювали так і працюють 🤦‍♂️

Пише мені сьогодні красавіца, що завтра працює з моїм оточенням) вони по неділях теж таким промишляють?

Назад
Угорі