Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 274
  • Перегляди Перегляди 7K
Если крипси согласятся закрыть за тело,не вопрос я закрою )но то ,что они насчитали пусть идут нах*р
В битах и Лайт кредо и тела были меньше,по этому закрыла их
Закрити погодяться. Питання лише коли. Взагалі все з ними дуже складно, умови до закриття можуть по 10 разів змінюватись протягом дня

Закрити погодяться. Питання лише коли. Взагалі все з ними дуже складно, умови до закриття можуть по 10 разів змінюватись протягом дня
Они мне на 4 день присылали акцию,но с такой акцией пусть сами закрывают)будут кошмарить сильно не заплачу ни копейки

За 500 они тоже лесом пойдут.Я не отказываюсь платить,но в рамках разумного.
У вас на какой день начался террор?
На другий почали дзвонити батькам
Десь через тижня два батькам хлопця
Писали на вайбер, скидали фото паспорта
За те щоб ще комусь дзвонили не знаю, або ні, або ніхто не жалівся

За те щоб ще комусь дзвонили не знаю, або ні, або ніхто не жалівся
Я себя в начале просрочки накрутила до такого состояния,что 2 дня лежала рыдала после того как начиталась,что они творят.Сейчас уже успокоилась и понимаю,что адекватный поймет..учитывая то,что ситуаций со взламыванием банковских счетов и выбиваний денег потом с людей,стало сейчас достаточно много.

Ага, так в тебе хлопець є а ти ж мене на вечерю запрошувала:( от вір вам після такого:) :долойгрудь:

Ага, так в тебе хлопець є а ти ж мене на вечерю запрошувала:( от вір вам після такого:) :долойгрудь:
Так може у нас поліаморна сімʼя 😜

Я себя в начале просрочки накрутила до такого состояния,что 2 дня лежала рыдала после того как начиталась,что они творят.Сейчас уже успокоилась и понимаю,что адекватный поймет..учитывая то,что ситуаций со взламыванием банковских счетов и выбиваний денег потом с людей,стало сейчас достаточно много.
Так, нормальні люди їх нах*р пошлють і все

А взагалі я запрошувала на дружне вино пиття, а ти вже собі щось далі надумав)))
Ану скажи мені по секрету (з цих стін це не вийде:)) скільки разів в тебе було таке Дружнє винопиття з хлопами? :попкорн:

Назад
Угорі