Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Та ні ... зараз вже частіше пишуть що пропонують за тіло з 3-4 місяці якщо від людини повний ігнор
А після півроку ледь то тіло не просять
Може залежить чи були пролонгацій, чи це перша позика чи ні...
Ну я не только здесь информацию читал,есть много источников

Сьогодні 22 день просрочки, що чекати? До цього ні до кого не дзвонили, попередили що сьогодні передають у відділ примусового стягнення.
Вам просто пощастило ,бо зазвичай вони з першого дня починають терор

Сьогодні 22 день просрочки, що чекати? До цього ні до кого не дзвонили, попередили що сьогодні передають у відділ примусового стягнення.
Вам повезло бо терор в мене з 1 дня

Останнє редагування:
Ну я не только здесь информацию читал,есть много источников
Та я теж не тільки тут

Вам просто пощастило ,бо зазвичай вони з першого дня починають терор

Вам повезло бо терор в мене з 1 дня
Думаю то залежить від того як легко оточення найти...
Про те що нібито різні менеджери то сумніваюсь...там кожен має % від вибитої суми

Дивлюсь в суботу неділю вони не активні
Не пишуть не дзвонять

Можуть робити паузи 1-2 тижні
У меня 6 дней просрочка в крипси сейчас,пока что не звонили никому,ну или никто не говорит.Мне написали в Вайбер только в первый день и всё.Я потом случайно кинула вызов на тот номер,он мне написал есть ли у меня какие-то вопросы?и всё,я в игнор и удалила его.Но звонят..сегодня 1 раз набирали.Близкое окружение я то предупредила,но меня смущает тот факт,что этим е грошам как-то открылся доступ к телефонной книге и фото.Но их я оплачиваю ,без просрочек

У меня 6 дней просрочка в крипси сейчас,пока что не звонили никому,ну или никто не говорит.Мне написали в Вайбер только в первый день и всё.Я потом случайно кинула вызов на тот номер,он мне написал есть ли у меня какие-то вопросы?и всё,я в игнор и удалила его.Но звонят..сегодня 1 раз набирали.Близкое окружение я то предупредила,но меня смущает тот факт,что этим е грошам как-то открылся доступ к телефонной книге и фото.Но их я оплачиваю ,без просрочек
Додатки ставили якісь типу є гроші, бітів?.. гетконтакт???

Додатки ставили якісь типу є гроші, бітів?.. гетконтакт???
Гет контакт был,но я его давненько удалила.биты были ,но там доступ был закрыт ко всему.Потом я их закрыла и приложение удалила.Е гроши приложение было да,и они же и слизали тел.книгу
Я нажала запрет на разрешение к доступу
А потом зашла в настройки в тел,а там этим оленям открыт доступ и к контактам и к фото.Я то убрала это всё,и приложение удалила
Но наверное поздно

Гет контакт был,но я его давненько удалила.биты были ,но там доступ был закрыт ко всему.Потом я их закрыла и приложение удалила.Е гроши приложение было да,и они же и слизали тел.книгу
Я нажала запрет на разрешение к доступу
А потом зашла в настройки в тел,а там этим оленям открыт доступ и к контактам и к фото.Я то убрала это всё,и приложение удалила
Но наверное поздно
Ну так... вистачило і кількох хвилин доступу

Ну так... вистачило і кількох хвилин доступу
Хотелось бы верить,что учитывая то что я закрыла битов,Лайт кредо вчера,и нет просрочки в е гроши
То крипси меня трогать не сильно будут
Но я очень сомневаюсь в этом 🫣

И это не первый раз я у крипси брала…до этого брала 3 раза и закрывала всё вовремя

Хотелось бы верить,что учитывая то что я закрыла битов,Лайт кредо вчера,и нет просрочки в е гроши
То крипси меня трогать не сильно будут
Но я очень сомневаюсь в этом 🫣
Так вони побачили що ви закривайте кредити, то і можуть навпаки більше почати кошмарити, щоб пошвидше отримувати своє
Я спочатку закрила кріпсі (хоча протерміновання було менше але закривали за тіло) то потім мені біти писали «бачимо у вас кошти є чого ж не закривайте позику»

Так вони побачили що ви закривайте кредити, то і можуть навпаки більше почати кошмарити, щоб пошвидше отримувати своє
Я спочатку закрила кріпсі (хоча протерміновання було менше але закривали за тіло) то потім мені біти писали «бачимо у вас кошти є чого ж не закривайте позику»
Если крипси согласятся закрыть за тело,не вопрос я закрою )но то ,что они насчитали пусть идут нах*р
В битах и Лайт кредо и тела были меньше,по этому закрыла их

Назад
Угорі