Jolanda
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1021
- Реакції
- 1098
- Бали
- 428
Jolanda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
не, в лондоніа вони що в Дніпрі сидять?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не, в лондоніа вони що в Дніпрі сидять?
А з якого дня кріпсі приблизно почали рідних ,задрачувати?Всім привіт, я номер змінила місяць тому. І супер. Родичів по ********** з місяць і перестали всим дзвонити. Акки у тг і вайбері я видалила і відновила на новий номер. Єдина дієва рекомендація зараз з кріпсі і бітами.
Це все ситуативно, як і з бітамиА з якого дня кріпсі приблизно почали рідних ,задрачувати?
І як? В перший день почали звонити оточенню?я про всяк повідомив оточення
можуть і з першого дня)) як пощастить
мені якесь ***** на менеджері попалося, то вимагало оплату протягом двох годин, інакше почне працювати по оточенню. я не сплатив, готуюсь до гіршого, сподіваюсь на краще.
І як? Почали на перший день звонити оточенню?я про всяк повідомив оточення
можуть і з першого дня)) як пощастить
мені якесь ***** на менеджері попалося, то вимагало оплату протягом двох годин, інакше почне працювати по оточенню. я не сплатив, готуюсь до гіршого, сподіваюсь на краще.
В мене мовчать вже більше 5 ти днів даже й мені не звонять і смс не шлють, напевно поломались гандониІ як? В перший день почали звонити оточенню?
І як? Почали на перший день звонити оточенню?
Ну цьому хлопцю , обіцяли в той же день, якщо за 2 години не закриєВ мене мовчать вже більше 5 ти днів даже й мені не звонять і смс не шлють, напевно поломались гандони
І нікому навіть не звонили й не писали
а в результаті тиждень як язики в дупу позасовували ХD хіба що дуже рідко смски чи дзвінки робота надходять по одному і то тільки тоді коли ту сімку врубаюНу цьому хлопцю , обіцяли в той же день, якщо за 2 години не закриє
Яке у вас тіло?а в результаті тиждень як язики в дупу позасовували ХD хіба що дуже рідко смски чи дзвінки робота надходять по одному і то тільки тоді коли ту сімку врубаю
вайбер видалив, тг навіть якщо по номеру буде видно то писати можуть тільки користувачі з преміумом. поки так)
біти вже 4 день в прострочці, ці взагалі нічого не писали навіть. оточення попереджене і готове слати цих вишкварків на три букви))
Повний ігнор від вас і вашого оточення, в вони вам нічого не зроблятьа в результаті тиждень як язики в дупу позасовували ХD хіба що дуже рідко смски чи дзвінки робота надходять по одному і то тільки тоді коли ту сімку врубаю
вайбер видалив, тг навіть якщо по номеру буде видно то писати можуть тільки користувачі з преміумом. поки так)
біти вже 4 день в прострочці, ці взагалі нічого не писали навіть. оточення попереджене і готове слати цих вишкварків на три букви))
соцмережі і так закриті, якщо взагалі якісь залишилися крім тгПовний ігнор від вас і вашого оточення, в вони вам нічого не зроблять
Приблизно три місяці потерпіти, закрити Соц мережі, можливо змінити номер. Попередити оточення і все пройде.
325. робив по дурості пролохацію за 200 з чимось, нарахували ще 400 процентів. коротше все так як було б і з прострочкою. нічого їм віддавати не буду, не вистачало ще щоб на мене знов якусь позику повісили.Яке у вас тіло?
забудьте за тіло на найближчі 3-4 місяці.Доброго дня. Розумію що чергова тема про кріпсі, вийшла на протермінування в кріпсі на 2 дня, тіло 250, з процентами на сьогодні 900 юсдт. Погрожують відсилати оточуючим фото моє з паспортом і всі дані. Як реагувати? Готова сплатити тіло але стільки відсотків просто немає
повний ігнор і попередити оточення. іншого виходу немає. і з того що я читаю краще їм не платити взагалі, якщо не хочете щоб на вас потім повісили ще якусь позику.Доброго дня. Розумію що чергова тема про кріпсі, вийшла на протермінування в кріпсі на 2 дня, тіло 250, з процентами на сьогодні 900 юсдт. Погрожують відсилати оточуючим фото моє з паспортом і всі дані. Як реагувати? Готова сплатити тіло але стільки відсотків просто немає
Тобто підміна номера?забудьте за тіло на найближчі 3-4 місяці.
Повний мороз, не відповідаєте на жодні дзвінки та смс.
Бути готовими, до того, що будуть відсилати фото з паспортом, дзвонити з підміною номера і т.п.
можуть підмінити номер і вам при дзвінку висвітиться номер когось з родичів, контактів тощо.Тобто підміна номера?
Ви то готові, а от вони ніДоброго дня. Розумію що чергова тема про кріпсі, вийшла на протермінування в кріпсі на 2 дня, тіло 250, з процентами на сьогодні 900 юсдт. Погрожують відсилати оточуючим фото моє з паспортом і всі дані. Як реагувати? Готова сплатити тіло але стільки відсотків просто немає
Ще смішно що сплатила 150 юсдт раніше а вони не дійшли до нихВи то готові, а от вони ні
Тим паче якщо це 1 протермінування, будуть мурдувати поки не набридне, або в залежності від того як реагує позичальник та його оточення.
Сил вам.
Та не дуже то і смішно)Ще смішно що сплатила 150 юсдт раніше а вони не дійшли до них