CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 290
  • Перегляди Перегляди 42K
Всім привіт, я номер змінила місяць тому. І супер. Родичів по ********** з місяць і перестали всим дзвонити. Акки у тг і вайбері я видалила і відновила на новий номер. Єдина дієва рекомендація зараз з кріпсі і бітами.

Всім привіт, я номер змінила місяць тому. І супер. Родичів по ********** з місяць і перестали всим дзвонити. Акки у тг і вайбері я видалила і відновила на новий номер. Єдина дієва рекомендація зараз з кріпсі і бітами.
А з якого дня кріпсі приблизно почали рідних ,задрачувати?

А з якого дня кріпсі приблизно почали рідних ,задрачувати?
Це все ситуативно, як і з бітами
буде ок менеджер - можливо через пару тижнів
буде тошнот - в перший день отримають рідні ваші фото з паспортом

я про всяк повідомив оточення

можуть і з першого дня)) як пощастить
мені якесь ***** на менеджері попалося, то вимагало оплату протягом двох годин, інакше почне працювати по оточенню. я не сплатив, готуюсь до гіршого, сподіваюсь на краще.
І як? В перший день почали звонити оточенню?

я про всяк повідомив оточення

можуть і з першого дня)) як пощастить
мені якесь ***** на менеджері попалося, то вимагало оплату протягом двох годин, інакше почне працювати по оточенню. я не сплатив, готуюсь до гіршого, сподіваюсь на краще.
І як? Почали на перший день звонити оточенню?

І як? В перший день почали звонити оточенню?

І як? Почали на перший день звонити оточенню?
В мене мовчать вже більше 5 ти днів даже й мені не звонять і смс не шлють, напевно поломались гандони😂

І нікому навіть не звонили й не писали

В мене мовчать вже більше 5 ти днів даже й мені не звонять і смс не шлють, напевно поломались гандони😂

І нікому навіть не звонили й не писали
Ну цьому хлопцю , обіцяли в той же день, якщо за 2 години не закриє

Ну цьому хлопцю , обіцяли в той же день, якщо за 2 години не закриє
а в результаті тиждень як язики в дупу позасовували ХD хіба що дуже рідко смски чи дзвінки робота надходять по одному і то тільки тоді коли ту сімку врубаю

вайбер видалив, тг навіть якщо по номеру буде видно то писати можуть тільки користувачі з преміумом. поки так)

біти вже 4 день в прострочці, ці взагалі нічого не писали навіть. оточення попереджене і готове слати цих вишкварків на три букви))

а в результаті тиждень як язики в дупу позасовували ХD хіба що дуже рідко смски чи дзвінки робота надходять по одному і то тільки тоді коли ту сімку врубаю

вайбер видалив, тг навіть якщо по номеру буде видно то писати можуть тільки користувачі з преміумом. поки так)

біти вже 4 день в прострочці, ці взагалі нічого не писали навіть. оточення попереджене і готове слати цих вишкварків на три букви))
Яке у вас тіло?

Повний ігнор від вас і вашого оточення, в вони вам нічого не зроблять

Приблизно три місяці потерпіти, закрити Соц мережі, можливо змінити номер. Попередити оточення і все пройде.

Повний ігнор від вас і вашого оточення, в вони вам нічого не зроблять

Приблизно три місяці потерпіти, закрити Соц мережі, можливо змінити номер. Попередити оточення і все пройде.
соцмережі і так закриті, якщо взагалі якісь залишилися крім тг

325. робив по дурості пролохацію за 200 з чимось, нарахували ще 400 процентів. коротше все так як було б і з прострочкою. нічого їм віддавати не буду, не вистачало ще щоб на мене знов якусь позику повісили.

Назад
Угорі