CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
А ну в мене 20 день просрочки.все тільки починається
Та не перемайтесь, вирішить для себе, чи Ви хочете віддавати всі їх хотілки,чи на своїх умовах, а якщо хтось із оточення хоче із ними спілкуватися і вірить їм-то питання чи потрібні Вам такі люди в оточенні 🤷🏼‍♀️А взагалі вони казати можуть багато чого, а по факту це домашні мамкіни бандюгани,які не можуть в житті свою агресивність та хвору фантазію показувати🤷🏼‍♀😌

Я взагалі із ними не спілкуюсь, коли будуть гроші на тіло,тоді напишу, а поки хай граються

Да хоч 370 , яка різниця? Це ні на що не впливає, якщо немає у вас грошей
Хах, Ольга, у мене місяць прострочки на CrypSee за цей місяць нічого ще не звонили і не писали. Я їм написав сам, запропонував віддати лише тіло кредиту. Вони відмовились, сказали «це і так вам знижка» ну тоді хай йдуть на три букви, хай думають.

Вітаю! Crypsee сьогодні обдзвонили всіх з можї військової частини. Поділіть досвідом, що далі очікувати, і скільки часу зазвичай триває від них терор

Вітаю! Crypsee сьогодні обдзвонили всіх з можї військової частини. Поділіть досвідом, що далі очікувати, і скільки часу зазвичай триває від них терор
Ну це в них максимальна програма... всим телефонувати кого знайдуть. Ну забийте і все.

А з якого взагалі дня протермінування вони починають всім дзвонити?

Интересно откуда они взяли данные ваших сослуживцев, возможно сиц. Сети?

Интересно откуда они взяли данные ваших сослуживцев, возможно сиц. Сети?
Я девочка, у меня нет сослуживцев))

А з якого взагалі дня протермінування вони починають всім дзвонити

Я девочка, у меня нет сослуживцев))

А з якого взагалі дня протермінування вони починають всім дзвонити
Вітаю! Crypsee сьогодні обдзвонили всіх з можї військової частини.
А тут писали так...

Вітаю! Crypsee сьогодні обдзвонили всіх з можї військової частини.
А тут писали так...
Купують бази операторів мобільних, і банків там подібна інформація є. Можливо хтось ще державні бази зливає. Якщо знати де шукати, то в інтернеті бази на будь який смак можна знайти, щоб купити. Навіть ту саму ДІЮ зливали в інтернет

Приблизно перших 20-30 днів дзвонять близьким родичам. Далі ваша справа йде в їхній так званий «відділ примусового стягнення» там уже дзвонять усім кого знайдуть і роблять розсилку з вашим фото і коложами. Скільки це триватиме не знаю в мене 31 день «протермінування» (позики якої не брав), поки тільки початок трешу. Але пишуть на форумі що після 3 місяців можуть запропонувати тіло, а після 6 відстають. Подивимось як у мене буде.

А у когось було так, що не знайшли контактів? Бо в мене доступи до всіх соціальних мереж приховані доступи, нікого не додавала. Телефонна книга видалена. У інших мфо також в договорах прописані старезні номери. Просто цікаво, як можуть знайти ще)

А у когось було так, що не знайшли контактів? Бо в мене доступи до всіх соціальних мереж приховані доступи, нікого не додавала. Телефонна книга видалена. У інших мфо також в договорах прописані старезні номери. Просто цікаво, як можуть знайти ще)
Перш за все подивіться які додатки на телефоні мають доступ до контактів. Якщо у вас є чи були додатки банків чи МФО то вважайте що ваша телефонна книга вже у них.

Перш за все подивіться які додатки на телефоні мають доступ до контактів. Якщо у вас є чи були додатки банків чи МФО то вважайте що ваша телефонна книга вже у них.
Ну приват, моно та пумб мали доступ. Але ж книга порожня) Додаткам дозволу ніколи не надавала.
Хех, а надія була)

були додатки мфо, доступу до телефонної книги у них не було. був у пумба, моно, привату і сенсу, вирубив. може допомогти хоч якось?(

Назад
Угорі