CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Чи реально на них діяти згідно закону,якщо є шантаж і надсилання повідомлення третім особам з фото
На кого подавати заяву будете? Реестрації в Україні в них нема + жодна реальна людина не світиться ніде по ним.

На
На кого подавати заяву будете? Реестрації в Україні в них нема + жодна реальна людина не світиться ніде по ним.
На тех с чьих номерів рассылают. Так и указывать, неизвестные с номеров ...,...., 0800......

Шантажируют и. Вымагают деньги.
Не надо прямо указывать, что Крипси

На
На тех с чьих номерів рассылают. Так и указывать, неизвестные с номеров ...,...., 0800......

Пфф, Ви ж не думаєте що людина буде першою яка подасть заяву про таке? пачки таких заяв вже лежать мертвим грузом в поліції і ніхто так нічого не вияснив, біти і кріпсі як працювали так і працюють. З цією заявою буде так само.

О, мені від них прийшла реклама.
в мене тоді була дуже погана ситуація і я пішла читати коментарі.
Це жах, відгуки на цю шарагу вражають. Дзвонять, погрожують, шантаж.
Цей біткоїн піднявся/впав і якийсь чоловік брав 4000, віддав 25000.

О, мені від них прийшла реклама.
в мене тоді була дуже погана ситуація і я пішла читати коментарі.

Це жах, відгуки на цю шарагу вражають. Дзвонять, погрожують, шантаж.
Цей біткоїн піднявся/впав і якийсь чоловік брав 4000, віддав 25000.
Це неможливо

Завтра первый день просрочки биты и крипси , подскажите пожалуйста, на какой день примерно могут трогать окружение ?
В бітів 40+ і нічого крім повідомлень мені,ну і дзвінків які блокуються автоматично,в кріпсі 10+ теж саме, соц мережі закриті фото ніде нема мого окрім селфі...

Якщо знайду то скину скрін)

Оффтоп

Прошу вибачення, я не зрозуміла, там в USDT. а не гривні 400/2500.
Але суми нереально великі нараховуються Оригінального поста не знайшла але маю іншіПереглянути вкладення 175529

Вкладення

• Screenshot_2026-01-15-02-32-16-378_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_2026-01-15-02-32-16-378_com.facebook.katana.webp
    5.3 Кб · Перегляди: 18
  • Screenshot_2026-01-15-02-33-36-981_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_2026-01-15-02-33-36-981_com.facebook.katana.webp
    5.3 Кб · Перегляди: 18
  • Screenshot_2026-01-15-02-34-47-510_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-01-15-02-34-47-510_com.android.chrome.webp
    5.3 Кб · Перегляди: 17
  • 0 байт · Перегляди: 0
Останнє редагування:
Думаю за ці шараги, і таке питання в мене, чому все ж таки біти гірше поводяться ніж крипсі. Зрозуміло, що одні ур...ди, але більшість тем і відгуків, як і власного досвіду, що біти роблять колежі, Коллажи нецензурного содержания, створюють групи, беруть ліві позикі і т п. За крипсі на 90% інфи в цьому плані менше. Хто, що думає?

Думаю за ці шараги, і таке питання в мене, чому все ж таки біти гірше поводяться ніж крипсі. Зрозуміло, що одні ур...ди, але більшість тем і відгуків, як і власного досвіду, що біти роблять колежі, Коллажи нецензурного содержания, створюють групи, беруть ліві позикі і т п. За крипсі на 90% інфи в цьому плані менше. Хто, що думає?
В свій час були одні біти, тому в інформація була по них , а коли кріпся з'явилось, то і люди вже знали шо краще туди не лізти, та й маркетинг був гіршим, так само як і з лайтокред, біти же тоді в свій час з кожного кутка були

В свій час були одні біти, тому в інформація була по них , а коли кріпся з'явилось, то і люди вже знали шо краще туди не лізти, та й маркетинг був гіршим, так само як і з лайтокред, біти же тоді в свій час з кожного кутка були
Так, згоден. Забув, що крипсі пізніше відкрилися.

Чи реально на них діяти згідно закону,якщо є шантаж і надсилання повідомлення третім особам з фото
нет, они в не закона

На

а кто будет этим заниматься? или вы реально думаете, что если напишите заявление, что с неизвестного номера вашим родственниках шлют коллажи, вся полиция как подорвется и как начнет искать негодяев?

нет, они в не закона

а кто будет этим заниматься? или вы реально думаете, что если напишите заявление, что с неизвестного номера вашим родственниках шлют коллажи, вся полиция как подорвется и как начнет искать негодяев?
Конечно же будут! Обязаны принять и зарегистрировать заяву, смотря куда подавать...

Щось дуже тихі ці кріпсяки , маю просрочку більше 2 х неділь нікого не чіпали з оточення взагалі як таке може бути?

Щось дуже тихі ці кріпсяки , маю просрочку більше 2 х неділь нікого не чіпали з оточення взагалі як таке може бути?
Маю просрочення трохи менше , але теж тиша , можливо це із-за перебоїв зі світлом , або ж почали служби по ним працювати ,раніше ці групи кожен день були активні , зараз тиша

Маю просрочення трохи менше , але теж тиша , можливо це із-за перебоїв зі світлом , або ж почали служби по ним працювати ,раніше ці групи кожен день були активні , зараз тиша
может никого не нашли? как бы это странно не звучало

может никого не нашли? как бы это странно не звучало
В мене вони майже рік. Нічого не було. Дзвінки можливо, оточення нічого не говорило. Фото мені з паспортом моє скинули, написали щось типу починаємо…та й на тому все)

Назад
Угорі