Crypsee Чого очікувати?

• Автор теми Автор теми OleksandrUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 14K
Добрий вечір .Як зараз вони поводять себе?
Мене просили закрити за тіло, ну разів 4, починаючи від 8-9 місяця протермінування. Смс приходить стабільно один-два рази на тиждень, щоб закрити за тіло+25%
Задовбувати продовжують до тепер, рік протермінування, висилали мої фото, що розшукують мене

Мене просили закрити за тіло, ну разів 4, починаючи від 8-9 місяця протермінування. Смс приходить стабільно один-два рази на тиждень, щоб закрити за тіло+25%
Задовбувати продовжують до тепер, рік протермінування, висилали мої фото, що розшукують мене
Щось погано у них розшук працює, що вже рік не можуть вас знайти)

Нічого не платіть,я брав 300 там нарахували таке ,вже 9 місяців не плачу нічого
Они доставали Вас?

Нічого не платіть,я брав 300 там нарахували таке ,вже 9 місяців не плачу нічого
А кого то нашли?

Останнє редагування:
Терор 2 місяці. Несли таку пургу що не на одну голову не налазе. Ігнор був від мене і від рідних. Мама взагалі поклала телефон (після того як ***** говорити почало) , накрила каструлею і била по ній ложкою що є сили. Після того їй більше ніхто не насмілився дзвонити. Написали в телеграм на днях з погрозами, відповів тіло + 50 і все. Ні за кораблем, нехай ще хтось оглохне. За 2 години закрив тіло 225 + 50 зверху.

Крипсы балуются, уже в Вайбере группу создали куда добавили контакты, что делать в данной ситуации, меня трясёт всего

Вкладення

• IMG_20250708_175252.webp
    IMG_20250708_175252.webp
    108.6 Кб · Перегляди: 268
Останнє редагування:
Крипсы балуются, уже в Вайбере группу создали куда добавили контакты, что делать в данной ситуации, меня трясёт всего
спочатку заспокойтеся,найгірше вже сталося , більше висрати їм нічого.
Внятно поясніть людям шо сталося , я думаю більшість зрозуміє ситуацію.
Головне на гарячу голову не зробити гірше! Багато людей переживали подібне, а то і ще гірше , всі ж бачили , в свій час , розклеєні листівки з розшуком боржника і так далі…
Листівка в них вийшла така собі , зразу видно що скам , хіба на дурників розраховані)

спочатку заспокойтеся,найгірше вже сталося , більше висрати їм нічого.
Внятно поясніть людям шо сталося , я думаю більшість зрозуміє ситуацію.
Головне на гарячу голову не зробити гірше! Багато людей переживали подібне, а то і ще гірше , всі ж бачили , в свій час , розклеєні листівки з розшуком боржника і так далі…
Листівка в них вийшла така собі , зразу видно що скам , хіба на дурників розраховані)
да самое хреновое что приплели номер начальника, хотя он вообще тут не причём, получу аванс на работе и буду договариваться, тело 100$

да самое хреновое что приплели номер начальника, хотя он вообще тут не причём, получу аванс на работе и буду договариваться, тело 100$
понимаю , та им же всеравно кому , чем больше номеров - тем больше потенциальных рычагов влияния на вас. После такого на тело разве, хотя многие просто забивают на них…Типо что они ещё сделают, опять фотки? так теперь точно люди поймут , что кто-то просто прикалывается. Разве что звонками поза*бывают , но и то вроде как не сильно долго, много людей уже писало про примерный алгоритм их действий.

Не могу поставить режущий смайлик, но это капец просто. Ненормальные🤦🤦🤦

Прям появляется желание им что-то оплатить 🤦🤦🤦

Да никто не причем... Они просто конченые

Не могу поставить режущий смайлик, но это капец просто. Ненормальные🤦🤦🤦

Прям появляется желание им что-то оплатить 🤦🤦🤦

Да никто не причем... Они просто конченые
Да я просто не знаю что они ещё смогут выкинуть эти конченые, уже и подмена номера была, и эта фuгня с фоткой, дозвонились до контактов с которыми я не общаюсь давно

Да я просто не знаю что они ещё смогут выкинуть эти конченые, уже и подмена номера была, и эта фuгня с фоткой, дозвонились до контактов с которыми я не общаюсь давно
Все. На этом их возможности, пожалуй, исчерпаны

Назад
Угорі