Crypsee Чого очікувати?

• Автор теми Автор теми OleksandrUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 14K
Я планую теж закривати ,але трохи коштів.
Якщо не секрет,скільки бере юрист за свою роботу?
Так я планую деякі закривати частинами
В залежності від індивідуальної ситуації.З бітами та Кріпсі юристи не допомагають,радять написати заяву до поліції про тиск та дзвінки третім особам

мені здається і поліція цим не займеться(
Вikторія,
Звичайно,не займається.Доречі,мені Кріпсі якась Экатерина писала,що якщо я піду до поліції,то вирию цим собі яму!І наголосила ,що не радить через державні органи з ними вирішувати питання,так як вони не підпорядковуются НБУ

Звичайно,не займається.Доречі,мені Кріпсі якась Экатерина писала,що якщо я піду до поліції,то вирию цим собі яму!І наголосила ,що не радить через державні органи з ними вирішувати питання,так як вони не підпорядковуются НБУ
Я вчера скаргу написала в НБУ на них,подивимось,можливо щось допоможе

Так и шарагу их не

А вот такой вопрос … те кто закрывал с ними вопрос погашения, что избавились от террора в тот же миг?
Ну закрити всю суму неможливо в моєму випадку .Підуть на зустріч,закрию за тіло І де гарантії,що через місяць,пів року,рік знову не з'явиться борг?Це взагалі якесь пекельне дно,Я кожного дня себе питаю ,що в мене було за затемнення в голові туди полізти,краще б з голоду померти (фігуральне висловлювання)

Ну закрити всю суму неможливо в моєму випадку .Підуть на зустріч,закрию за тіло І де гарантії,що через місяць,пів року,рік знову не з'явиться борг?Це взагалі якесь пекельне дно,Я кожного дня себе питаю ,що в мене було за затемнення в голові туди полізти,краще б з голоду померти (фігуральне висловлювання)
Хотите правду ?))) Наша реальность- это не что происходит вокруг, а это только плоды наших мыслей, наше отношение к ситуации... представьте что вы им ничего не должны, и накручивайте это, а не то что сейчас себе накручиваете. Хотите чтобы совесть чиста была, закройте за тело и потом забудьте за них. Хотя можно и сейчас забить ведь их "не iснує"

Ну это да… согласна.

В мене поки 3,4 день прострочення
Смс шлють ,робота запускаються але я мороз
Що чекати далі ,не знаю

З жовтня 2024 почала,В лютому 2025 вирішила перестати гасити і брати нові,знайшла юриста і з офіційними вирішую питання законно.Частину закрила за тіло,розіслали всім листи на пошту,по тихенько вирівнююєтся все,з кріпсі та літа ми воюю,часом впадаю у відчай від цього всього ,особливо ще коли ракети та шахеди летять над головою...потім збираю себе до купи і йду далі

Кріпсі та бітами (вище описка)
Вы с юристом с форума или отдельно нашли? Хорошо помогает?

Столько пугали , а сейчас уже лояльные условия )))
Просто игнорируйте 330 , предлагали разные суммы лишь бы закрыл ))
Игнор и не каких разговоров с ними )

Вкладення

• Screenshot_20250515-124049.webp
    Screenshot_20250515-124049.webp
    60 Кб · Перегляди: 350
Скоріш Вам треба через менеджера діяти. Кажіть, що закриваєте ось так, зараз. І все.
У мене на мої умови пішли лише через 3 місяці 😎
Как у вас сейчас с ними ситуация после закрытия,биты интересуют.Нк оформили ли ничего левого на вас?

Как у вас сейчас с ними ситуация после закрытия,биты интересуют.Нк оформили ли ничего левого на вас?
Поки що нічого. Але це як вилами по воді. Сьогодні немає, завтра є. І як з цим боротися - 🤷‍♀️

Крипсм отправило фото с паспортом контактам , что еще могут сделать кто сталкивался ?

Назад
Угорі