Crypsee Чого очікувати?

• Автор теми Автор теми OleksandrUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 14K
Нічого поки що не платіть. Через 3-4 місяці самі вас знайдуть і запропонують десь тіло або скоріше за все півтора. Готуйтеся до терору морально, будуть колажі, фотошопи, погрози розправою, підміни номерів. Будуть розповідати сюжети зі своєї хворої голови про вас всім, кого знайдуть.
Платіть тільки через гаманець криптою. Бо всі оплати на карту вони вважають особистим подарунком, а не закриттям.
І обов'язково вимагайте, щоб змінили цифри позики в особистому кабінеті. Всі фрази про те, що вони не можуть цього зробити або залишок спишуть самі - маячня. Вони змінюють цифри і тільки після цього йде оплата і ніяк інакше.
Не бійтеся перти на них бором, кидати слухавки і стояти на своєму.
Вони перед більш- менш адекватними пропозиціями роблять останню спробу пригрозити розправою по телефону або через месенджер. Кидайте слухавку і вони вам через хвилину перетелефонують і будуть ввічливо просити "та давайте по хАрошему, я ж не бажаю вам зла і т.д". В них настрій змінюється ,як в скажених
Та в них біополярка більше ніж в мене😹А я на хвилинку дуже біополярна😹😹😹

Дякую за таку відкриту відповідь!☺️Ситуація смішна в тому що я вже закрив і тіло і відсотки, а вони хотять ще. То їм вже сказав, що я максимум ще 150 usdt докину і зразу чекаю на справку для закриття. Якщо вас не влаштовує до побачення. Буду морозити їх поки не підуть на мою пропозицію. Моє оточення їх теж морозить і я на це не ведуся. Короче стою на своєму, сподіваюсь що довго вони не будуть там думати, я непробивний. Саме смішне що я вже тіло ж повернув і з відстоками. Це ж не так якщо б я ще нічого не сплатив. Просто вимагання більш грошей)Короче просто чекати и повторювати одне і теж. Вірна стратегія так? Стояти на своїх умовах і не піддаватися тиску(це я вмію)Я з Біткапіталом бачив уже все🤣
Колажі робили Біти? 😁

Дякую за таку відкриту відповідь!☺️Ситуація смішна в тому що я вже закрив і тіло і відсотки, а вони хотять ще. То їм вже сказав, що я максимум ще 150 usdt докину і зразу чекаю на справку для закриття. Якщо вас не влаштовує до побачення. Буду морозити їх поки не підуть на мою пропозицію. Моє оточення їх теж морозить і я на це не ведуся. Короче стою на своєму, сподіваюсь що довго вони не будуть там думати, я непробивний. Саме смішне що я вже тіло ж повернув і з відстоками. Це ж не так якщо б я ще нічого не сплатив. Просто вимагання більш грошей)Короче просто чекати и повторювати одне і теж. Вірна стратегія так? Стояти на своїх умовах і не піддаватися тиску(це я вмію)Я з Біткапіталом бачив уже все🤣
Вони і біти це одна контора, навіть справки в них однакові. Тільки не забувайте вимагати зміну кількості юсдт в особистому кабінеті, коли вони погодяться, а то все по колу піде

Та в них біополярка більше ніж в мене😹А я на хвилинку дуже біополярна😹😹😹
Я теж😂
Одного разу біти мамі моїй телефонували, він розказував, що він мій хлопець і я жила з ним декілька місяців, а потім вкрала в нього кошти і квартиру намагаюся забрати, тому він мене розшукує😂

Ну ихней справкой про закриття можно ... я промолчу...
Та чого? Її ж сам Вольдемар підписав😂😂😂

Останнє редагування:
Колажі робили Біти? 😁
Звісно робили😆Підфотошопили моє обличчя з телеграму на *** сайт знайомств🤣🤣🤣

Ці ще не робили. Скажіть як робити далі краще? Чекати щоб вони погодилися на мої вимоги? Я зараз стою на тому що я ще 150 можу докласти і давайте справку на закриття і про ніякі ще 900 і справи не буде йти:)Нехай давлять як хотять.

Вони вже на мені заробили і я закрив тіло і відсотки, але я бачу що відпускати мене збираються, я і не піддамся.

Довго очікувати теж не хочеться.Думаю яку краще стратегію😆

🤣🤣🤣

Звісно робили😆Підфотошопили моє обличчя з телеграму на *** сайт знайомств🤣🤣🤣

Ці ще не робили. Скажіть як робити далі краще? Чекати щоб вони погодилися на мої вимоги? Я зараз стою на тому що я ще 150 можу докласти і давайте справку на закриття і про ніякі ще 900 і справи не буде йти:)Нехай давлять як хотять.

Вони вже на мені заробили і я закрив тіло і відсотки, але я бачу що відпускати мене збираються, я і не піддамся.

Довго очікувати теж не хочеться.Думаю яку краще стратегію😆

🤣🤣🤣
Чекайте, вони погодяться на Ваші умови 👍 Але ж це час і терор неприємний. Однак, потім буде «по-Вашому» 😎

Чекайте, вони погодяться на Ваші умови 👍 Але ж це час і терор неприємний. Однак, потім буде «по-Вашому» 😎
Дякую за відповідь! А може попросити змінити на іншого менеджера і з кимось іншим поговорити? Я би накричав на підтримку і стояв би на своєму. Менеджеру своєму довб**бу вже написав що діємо на моїх обставинах. Якщо ні то до побачення так сказати. Розумію що треба очікувати, якщо вони побачать що мені побарабану на їхні погрози то повинні піти назустріч.

Дякую за відповідь! А може попросити змінити на іншого менеджера і з кимось іншим поговорити? Я би накричав на підтримку і стояв би на своєму. Менеджеру своєму довб**бу вже написав що діємо на моїх обставинах. Якщо ні то до побачення так сказати. Розумію що треба очікувати, якщо вони побачать що мені побарабану на їхні погрози то повинні піти назустріч.
просто давите на своего менеджера, издевайтесь над ним, говорите чтобы шли в суд, желательно чтобы и окружение его тоже ставили на место, тогда он может сам сдаться и менеджер поменяется. У меня так с битами было. Была какая-то овца орущая, так ее с моего окружения кто-то набрал раз с 50, что она сама аж заблокировала, мы с матерью твердили ей чтобы они шли в суд и позже появился адекватный менеджер, с которым на ок условиях закрыла это говно. Но ваша ошибка была как раз в этих оплатах :( очень жаль стало ваших денег, но вы держитесь до последнего, а лучше и вовсе не 150, а на 50 давите. И так достаточно им выплатили. Удачи

Вони і біти це одна контора, навіть справки в них однакові. Тільки не забувайте вимагати зміну кількості юсдт в особистому кабінеті, коли вони погодяться, а то все по колу піде

Я теж😂
Одного разу біти мамі моїй телефонували, він розказував, що він мій хлопець і я жила з ним декілька місяців, а потім вкрала в нього кошти і квартиру намагаюся забрати, тому він мене розшукує😂

Та чого? Її ж сам Вольдемар підписав😂😂😂
Яка Ви коварна дівчина, квартиру намагаєтесь забрати😹😹😹

А як Вашого менеджера «звуть»? 😎

Що очікувати після такого повідомлення? Протермінування з жовтня

Вкладення

• AB375C36-D5CA-4897-8A80-7B1BC23383FB.webp
    AB375C36-D5CA-4897-8A80-7B1BC23383FB.webp
    49.8 Кб · Перегляди: 414
Марина765, вообще ничего. Это просто смс, которые не имеет смысловой нагрузки

Мені не дали жлоби, бо я єгроші не повернув, в них все зафіксовано) а так би 1000 ,usdt отримати норм було б)

Я взагалі не розумію людей, які їм щось повертають. Цеж шахраї, і тут совість чиста буде коли будеш розповідати оточенню за терор)
За 1000 да, с каждой, можно и нормальные шараги позакрывать до судов, причём хорошую половину, но что-то тогда уже шахраї не они а мы будем:nonon:

За 1000 да, с каждой, можно и нормальные шараги позакрывать до судов, причём хорошую половину, но что-то тогда уже шахраї не они а мы будем:nonon:
Якшо ти кидаєш кидалу, то ти не шахрай, ти робінгуд)

Назад
Угорі