CreditKasa думает подать в суд , запугивают ?

• Автор теми Автор теми Kriss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 18K
Т.е. ничего не делать? Я только одумалась)
Я последнее время даже договара не сохраняла,уже как в тумане. Нашла на почте сообжение с номером договора закрытого,может написать в нацком?

Мне сегодня позвонили-3 день просрочки,спрашивали буду погашать,продлевать. Попросила выслать договор сразу сказали,что передают в отдел должников и будут звонить родственникам. Думала готова,но разволновалась что-то.

Да уж.. плачу в месяц по 4 000 процентов, уже нет сил. Думаю забить.. посмотрим

Доброго дня всім. Мені також сьогодні прислали листа щастя що продадуть до суду, опишуть майно(якого умене немає) та посадять на 12 років :hahah:
Одного разу брав у них кредит - були пролонгації, й закрив. Зараз тіло 8000 грн., просрочка ~3 тижні. Ще не платив ні копійки.. Забити на них чи ліпше хоч якусь "кістку" їм кинути? Хоча з іншої сторони: кинь їм "кістку" хоч якусь - не відчепляться...

Не подають вони до суду . Вчора говорив з їхніми звонилками , казав, що сьогодні сам подам до суду, то просили одуматись і не робити дурниць. Ага, щас) Навіть не знають, що одна з їхніх справ до касації дійшла, кажуть, що ще ніхто в них не виграв ) наївні )
П.С. позовна заява вже подана )

Кажуть, вони важкі на списання і т.д . Не знаю, я вибрав рішення йти в атаку на них
Всеодно вони з мене нічого взяти не можуть, бо у мене нічого немає(ні рухомості, ні нерухомості) + я роблю виплати по аліментам...
Навіть не знають, що одна з їхніх справ до касації дійшла, кажуть, що ще ніхто в них не виграв ) наївні )
П.С. позовна заява вже подана )
Як ваші успіхи з поданням?

Останнє редагування:
Назад
Угорі