CreditKasa думает подать в суд , запугивают ?

• Автор теми Автор теми Kriss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 18K
В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором № 0124-9990 від 11.02.2019 р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.

Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.

Останнє редагування модератором:
Только что заметила, что уже неделлю не растет сумма долга в кредит кассе(месяц просрочки)Они останавливают начисление процентов?

catherine7, Консультація по телефону коштує 500 грн. я вже взнавала .Поки що справляємося своїми силами .Я чекаю поки мені хоч одна МФО пришле договір .І відповіді від Нацкомфін і ще деяких держ. установ.Але так чудно сьогодні цілий день телефонували автовідповідачі і дуже чемно нагадували про заборгованість .Може процес пішов ?
Крім нацком ви ще куди писали ?

И как вы с ними договорились?

У вас просрочка аж целых 6 месяцев и вам дали возможность оплатить только тело без %? У меня просрочки и месяца нет а со мной так говорят как будто я у них миллион украла. Это разве справедливо?
Вони вам хамлят

Только что заметила, что уже неделлю не растет сумма долга в кредит кассе(месяц просрочки)Они останавливают начисление процентов?
У меня песня первую неделю капала
Спустя два месяца убрали пеню, сумма не после и не растет, звонками никого не долбают

Я також думаю ,що краще ті гроші на адвоката витратити ,ніж їм безкінця платити .На даний час даю письмові запити у МФО ,щоб надали договір у письмовому вигляді ,і всі попередні договори .Бо кормила я їх занадто довго .Так ,я шахрайка і воровка ,бо я за два роки обікрала своїх дітей !!!І свого чоловіка ,який сутками працював !!!А вони ще дзвонять і розказують мені ,щоб я продала своїх дітей і ще їм заплатила .Ні копійки не заплачу без суда .А в суд вони все таки на мене подадуть .
Я тоже именно так себя чувствую((( Что у своих детей отняла(( Могла бы детям Европу показать(( А на деле иногда кроме картошки и макарон в доме ничего не было(( Все относила им с поклоном

У меня они тоже есть. Я с ними не разговариваю. Пишут смс, что подадут в суд. Сколько должна еще даже не смотрела, берегу нервы. Просрочка около месяца. Родным пока не звонили. Пролонгаций в этот раз не делала, а прошлые два раза накормила по полной. Тело 4500

Я тоже именно так себя чувствую((( Что у своих детей отняла(( Могла бы детям Европу показать(( А на деле иногда кроме картошки и макарон в доме ничего не было(( Все относила им с поклоном

У меня они тоже есть. Я с ними не разговариваю. Пишут смс, что подадут в суд. Сколько должна еще даже не смотрела, берегу нервы. Просрочка около месяца. Родным пока не звонили. Пролонгаций в этот раз не делала, а прошлые два раза накормила по полной. Тело 4500
это самое ужасное, когда из-за глупости родителей страдают дети. Я вовремя остановилась, когда поняла что не могу купить себе в дом то, что мне необходимо. А потом пришло озарение, что хватит брать на лонгации кредиты, живу теперь по принципу : кто хочет от меня денег - идите в суд! Пытаюсь наладить бизнес и работать, трачу время на ремонт в квартире, прогулки с детками. Да , не шикуем, очень тяжкий период в жизни, но кому легко? Все преодолеем!

мені тільки що прислали, кому ще таке було?
ВИМОГА ОПЛАТИ!

м. Київ

07.04.2019 р.

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором № 0135-6570 від 04.03.2019 р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.

Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження

ВИМОГА ОПЛАТИ!

м. Київ

07.04.2019 р.

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором № 0135-6570 від 04.03.2019 р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.

Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження

Народ вы форум читаете? Такая хрень приходит всем и от всех мфошек, всё это чушь и пугалки ))
Департамент экономичной безопасности - соседний стол за стенкой звонилки lol

ВИМОГА ОПЛАТИ!

м. Київ

07.04.2019 р.

мне такое в смс присылали где то неделю назад))

ВИМОГА ОПЛАТИ!

м. Київ

07.04.2019 р.

Мне тоже такое прислали вчера? Какая у вас просрочка?

Назад
Угорі