CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
Тогда эту тему закроем, а автор откроет дневник. Так будет правильнее.
ну може і так, але здається треба все перенести в щоденник) бо ж тут розмови не лише про кредит кассу)

ну або закрити тему)

Останнє редагування:
саме так пролонгації це гроші на вітер, платиться або все, або нічого
Ну или реструкткризация на выгодных условиях... я сейчас вообще на все болт забил, на днях открыли ВП и ещё 1 суд через 2недели так что... теперь отношение ко всем мфо... что хотите то и делайте, будет как будет, на жизнь оставлю остальное отложу, появится возможность что-то закрою, чего и остальным желаю, последние штаны отдавать не стоит этим мошенникам, которые по 10тел дерут годами на пролонгациях, потом по 3-5тел в судах.

Прислали смс кредит каса
Kredytor hotovyi pryimaty rishennia! Vstyhnit vyrishyty pytannia z oplatoiu do kintsia zvitnoho periodu. Detali: 0931707377 abo e.ckasa.com/2X6XWtL Ivan 32
Кажуть до 18 години щоб був сплачений кредит

Прислали смс кредит каса
Kredytor hotovyi pryimaty rishennia! Vstyhnit vyrishyty pytannia z oplatoiu do kintsia zvitnoho periodu. Detali: 0931707377 abo e.ckasa.com/2X6XWtL Ivan 32
Кажуть до 18 години щоб був сплачений кредит
спам, сьогодні до 18, завтра буде до 19

В мене такі батьки , що якщо дізнаються то будуть в той же день шукати гроші і платити

Я думаю що на такий період протермінування неповнині подати до суду та продати борг, але так у вайбері засідають що жесть , маю 10 хв на сплату 5000 грн , але думаю то гроші підуть на вітер , тому що 5000 до 12:30 решту до кінця дня , на поступки вони ніякі нейдуть

Через 10 хвилин я відправляю звіт по вашій справі з відмовою та ухиленням від виконання зобов'язань.
Таке пише менеджер , хто і що там має розглядати незнаю

Я сильно переживаю , тому звернувся сюди за підсказкою

Лякають досудовим листом по місці реєстрації
Тільки спробуєте заплатити 5000 грн. ,зрозуміло тоді їм буде,що Вас можна добре доїти . Поки немає грошей нічого не платіть , бо "наловите" штрафів , вони спеціально так роблять . Суду не бійтесь ніколи , і все інше ,це давлять на психіку .Вирівняйте свої справи , зберіть гроші і тоді чекайте що вони запропонують .Да не бійтесь Ви нічого , обзвон рідних ,знайомих ,і т.д. і так буде , попередьте їх про це . І головне не беріть інших кредитів , і ніяких проплат , таких пропозицій, як ця про 5000 буде немало . Нічого не платити , можете і трубку не брати ,пройде трохи часу ,то тіло тільки запропонують заплатить ,так що , складайте поки гроші ,але не на картки , і чекайте від них вигідних Вам пропозицій...і не влізьте в рескрутизацію кредиту ,та сама яма ..

Закрив за вчора і сьогодні :
Єгроші 77000 грн
Кредит касу 56000 грн
Клік кредит тіло було 7000 хотіли 27000 продали целтіс закрив за 9700
Монто тіло 7000 просили 34000 продали целтіс закрив за 14800
Ф кредит хотіли 12000 закрив за 9900
Фінберт закрив за 8300
Швидкогроші 26000

Єгроші 77000 грн
Кредит касу 56000 грн
Фінберт закрив за 8300
Швидкогроші 26000
Прям дорого-богато.
Поздравляю

Пишуть ще таке на вайбер
Не відмовою є вчасне виконання кредитного зобов'язання. Оплачувати коли з'явиться у вас бажання ви не маєте право. Ви мали достатньо часу, щоб врегулювати питання. Кредитор більше не зацікавлений чекати.
Наразі ваша справа розглядається як умисне оформлення кредиту з метою неповернення, і найближчим часом будуть вжиті відповідні заходи.

Це все лякалки, чи все серцозно?
Та конечно лякалки, ну пусть докажут что брали чтобы не вернуть. Это разговоры в пользу бедных

Добрый день
просто прикрепленный скрин посмотрите ... там четко дата есть с какого времени мне что-то там пытаются доказать ...
берегите нервы, кушайте фрукты и овощи по сезону :diska4:

з.ы. это сегодня нашел в папке СПАМ

Вкладення

• 333222111.webp
    333222111.webp
    100.7 Кб · Перегляди: 81
Єгроші 77000 грн
Кредит касу 56000 грн
Фінберт закрив за 8300
Швидкогроші 26000
Єгроші 77к ? А тіло яке?

Нормально ви їх нагодували…якщо не секрет для чого ви їм подарували 37к грн? Можна було через місяць закрити за 40к спокійно😏
Тому що нерви мені та моїм ріднім мені стоять дорожче чим 37к

Тому що нерви мені та моїм ріднім мені стоять дорожче чим 37к
Вони роблять нерви місяць, потім продають кредитпромінвесту, ті закривають за тіло. Взагалі не розумію людей які нервують через дзвінки студентів, які працюють за пачку мівіни😂

Вони роблять нерви місяць, потім продають кредитпромінвесту, ті закривають за тіло. Взагалі не розумію людей які нервують через дзвінки студентів, які працюють за пачку мівіни
згоден повністю, якось автор з усіма поторгувався,вибив лояльні умови, а дніпровській конторі насипав "щедро,аж за край"

Останнє редагування:
Вони роблять нерви місяць, потім продають кредитпромінвесту, ті закривають за тіло. Взагалі не розумію людей які нервують через дзвінки студентів, які працюють за пачку мівіни😂
те саме, в мене оточенню в основному було пофігу на ці дзвінки, навіть ті кого я не попередив або посилалих їх нах або просто казали що мене не знають) проблем взагалі з цим не було, сусіди просто послухали цю маячню і мені розповіли посміялись та й по всьому

доречі сусідам чувак з кредит 7 розказував історію що я втік через Тису і мені потрібно зібрати допомогу:rofl: не знаю під чим вони це все вигадують)

я звісно не хочу осуджувати автора, але переплачувати за якість там дурні дзвінки 37К не вважаю що це раціонально

Останнє редагування:
згоден повністю, якось автор з усіма поторгувався,вибив лояльні умови, а дніпровській конторі насипав "щедро,аж за край"
Наверное сильно доставали, что такие деньги им отдал, меня не трогали, хотя честно, поначалу, начитавшись форума про еГроши я боялся их пускать в просрочку, но пролонгации у них не было, денег закрыть всю сумму сразу тоже, написал в поддержку, сказали, оплатите сколько сможете, будет процент меньше насчитываеться, так и сделал, оплатил половину, с рассчетом что через 2 недели отдам остальное, но удивился когда на следующий день после оплаты мне насчитали несколько тысяч сверху штрафов, позвонил им, поругался, сказал ни копейки им не заплачу больше, и закрыл другой мелкий кредит на те деньги... думал будет террор жёсткий, в итоге пару мес, продали и в тот же день закрыл на пару тыс меньше чем за тело (факторинг назвал сумму меньше чем было тело телом). Но у всех по разному, может действительно его закошмарили до такой степени, а может просто сам себя накрутил и решил заплатить заранее... его деньги, его выбор....

Друзі , я мав репутацію та бізнес , через дудку і не тільки вліз в колосальні борги , репутацію втратив , бізнес розвалив , сім'ю розбив , вже з рахунку збився по якому колу МФО , переживати знову те саме , щоб переживали знову батьків , всі рідні , я неготовий , та ніякі гроші того нестоять , в мене сумми не 5000-10000 грн , в сумми були 200000 грн коли коштів небуло взагалі , в то нікого не цікавило , тому я маю дуже гіркий опит в цих справах , та і далі все продовжується

А що скажете по смартівей? Просять 20000 но платити пока нема чим , прислали таке смс
Нагадуємо, що, у разі несплати простроченого боргу за договором, ми маємо право згідно ЗУ 'Про споживче кредитування' звернутись до Колекторської компанії.
0800331034 S

Назад
Угорі