CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
Ну я пока їх плачу , неігнорю , є проблеми з деякими но там декілька штук
Відразу будуть по контактним дзвонити і писати бікатіпал, кріпсі, лові лаве, єгроші. По іншим не знаю, більшість мовчать, віддають дебфорту на продзвін, або продають єапб і їм подібним. Загалом якщо вирішити питання з проблемними (тобто тими які по контактним йдуть) то далі можна вирулювати

Пролонгації , тіло , як де , каса дохера хоче, єгроші там взагалі проблема , фінХ прислали лист хочуть тіло і 3000 грн до кінця вересня закрию , кліки нарахували з 7000 ,30000 за 9800 готові закрити , смартівей ще висить невирішив що з ними робити , решту поки плачу
смартівей в мене з тіла 3000 запропонували 300грн закрити, але більше року пройшло

Біти ,кріпсі, кончені , ніколи і нікому не бажаю мати з ними справу , кріпсі в перший день протермінування подзвонили , заплатив їх , в от біти , спеціально протягнули місяць , типу та все норм , таких хороший менеджер , щоб була біля мене то мабуть і цілувала но не в губи , потім підключили дятла , і виставили мені рахунок на 2000 usdt по 48 грн , а взяв 475 usdt по 41 грн , лові лаве ма було протермінування днів 15 норм спілкувались , ненапоягади , заплатив , в от єгроші там жесть в мене

Відразу будуть по контактним дзвонити і писати бікатіпал, кріпсі, лові лаве, єгроші. По іншим не знаю, більшість мовчать, віддають дебфорту на продзвін, або продають єапб і їм подібним. Загалом якщо вирішити питання з проблемними (тобто тими які по контактним йдуть) то далі можна вирулювати

смартівей в мене з тіла 3000 запропонували 300грн закрити, але більше року пройшло
Смартівей в мене 20 к , вони обдзвоном займаються?

Мені
в мене нікому не дзвонили, я вже і забув за них
дзвонить буває робот що буде обдзвін третіх осіб , але пока недзвонили

Ще
в мене нікому не дзвонили, я вже і забув за них
кончені beecredit , місяць було протермінування і якийсь х*р писав на тг сусідам таке , що я там боржник і тд

Біти ,кріпсі, кончені , ніколи і нікому не бажаю мати з ними справу , кріпсі в перший день протермінування подзвонили , заплатив їх , в от біти , спеціально протягнули місяць , типу та все норм , таких хороший менеджер , щоб була біля мене то мабуть і цілувала но не в губи , потім підключили дятла , і виставили мені рахунок на 2000 usdt по 48 грн , а взяв 475 usdt по 41 грн , лові лаве ма було протермінування днів 15 норм спілкувались , ненапоягади , заплатив , в от єгроші там жесть в мене

Смартівей в мене 20 к , вони обдзвоном займаються?
що кріпсі, що біти - одна компанія з однаковою схемою роботи
немає оплати в перший день протермінування - підключення контактних осіб
лові лаве - десь на 3-4 день направляють смс контакним особам з вашою заборгованістю
смартівей - забув за них і видалив, отримав смс про закриття за +-300грн, зайшов і закрив, нікому не дзвонили і не писали
манівео - після 30 днів протермінування віддають одразу Таліон плюс, ті одразу дзвонять по контактним і смс

Та типу мав би стати на шлях виправлення в я далі , та в мене там таке що страшно , я брав в таких людей гроші і товар на колосальні сумми , ще ці кантори мозок виносили

В хочеться одного , спокою

дивно трохи торчати людям 60 к баксів і переживати через якісь там недолугі мфо... ну таке, залежить від того що то за люди

Та типу мав би стати на шлях виправлення в я далі , та в мене там таке що страшно , я брав в таких людей гроші і товар на колосальні сумми , ще ці кантори мозок виносили

В хочеться одного , спокою
Як я вас розумію, сама в такій самій ситуаціі, один в один. Закривайте зобовʼязання з людьми і особисті борги, на мфо забийте поки, рідних попередьте. Бо коли все з різних сторін давить то можна крякнути з розуму

Доброго всім дня , маю в кредит касі кредит , протермінований 43 дня , натискав кнопку на сайті дали 15 днів від них відпочити , сьогодні ці 15 днів закінчились , дзвонять , кричать , вимагають , прислали смс на вайбер
Повідомляємо!
У разі несплати сьогодні, компанія може сформувати та найближчим часом надіслати за вказаною Вами адресою реєстрації досудову вимогу щодо усунення порушень умов кредитного договору.
Вам буде встановлено строк для усунення порушень, допущених за договором. Після цього Кредитор має право подати позовну заяву до суду та стягнути заборгованість у судовому порядку. Це, своєю чергою, може спричинити додаткові юридичні витрати.
Доки ця процедура не розпочата, Ви ще маєте можливість врегулювати питання у досудовому порядку шляхом виконання прострочених зобов’язань.
Сумма 53000 грн тіло 28000 сплатив їм 11000 грн , підскажіть що з ними робити , як будуть себе поводити? Чи можуть на такому терміні чи продати кредит , чи подати до суду , нехочу обдзвону оточення і так проблем повно
теж маю з ними проблеми, причому відсотки сплачую і воно до одного місця
а ще Кредит Плюс

Пишуть ще таке на вайбер
Не відмовою є вчасне виконання кредитного зобов'язання. Оплачувати коли з'явиться у вас бажання ви не маєте право. Ви мали достатньо часу, щоб врегулювати питання. Кредитор більше не зацікавлений чекати.
Наразі ваша справа розглядається як умисне оформлення кредиту з метою неповернення, і найближчим часом будуть вжиті відповідні заходи.

Це все лякалки, чи все серцозно?
вони таке всім кажуть однакове

Як я вас розумію, сама в такій самій ситуаціі, один в один. Закривайте зобовʼязання з людьми і особисті борги, на мфо забийте поки, рідних попередьте. Бо коли все з різних сторін давить то можна крякнути з розув мене одна людина

дивно трохи торчати людям 60 к баксів і переживати через якісь там недолугі мфо... ну таке, залежить від того що то за люди
Там більшість одній людині в там позика безстрокова ) в от МФО будуть доставати

теж маю з ними проблеми, причому відсотки сплачую і воно до одного місця
а ще Кредит Плюс

вони таке всім кажуть однакове
Та я зразу взяв , заплатив 2 платежі і бачу що на вітер 10000 грн

Останнє редагування:
Ага, всього до закриття 22500 закрий по акції за 21750

І по єгроші теж пропонують акцію , три платежі по 28000 грн один сьогодні , другий 29.09 третій 10.10 , оце акція
Егроши жди продажи, там договоришся за тело, я сразу после продажи с факторингом связался и без проблем за тело(даже меньше на 3тыс, или перепутали или хз)

Это как счастливый четверг, только на день позже.

Назад
Угорі