CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
Подзвонили самі з такого номера
0935976154
Сказали є борг , і більше нічого , що типу інформація тільки для клієнта , це каса так може чи хто ? І типу на зв'язок невихожу

Помилка не самі , в мамі

Чи каса недзвоне

Останнє редагування:
Знайшов дзвоне фін х , пропонує реструктуризацію в мене в них 23000 грн нараховано 38000 , підключаючи реструктиризацію , ще на карту прийде 5000 і борг буде 47000 платити раз в місяць , та послав я її , зараз пропонують 23000 тіло і 3000 зверху просять , буду їх закривати по пропозиції

Я разхую ці сумми всі , та розумію як нас всіх вони розводять , просто користуються людьми та їх проблемами , банки так непрацюють як вони , але і закони , дехто працює по законах які таке дозволяють , це просто жах

Егроши жди продажи, там договоришся за тело, я сразу после продажи с факторингом связался и без проблем за тело(даже меньше на 3тыс, или перепутали или хз)

Это как счастливый четверг, только на день позже.
До продажі всіх обдзвонять? Через який термін продають?

А мені пропонують , але нічого цікавого, тільки що дзвонили , кажуть в п'ятницю по акції закрийте , кажу добре закрию
А знаєте чому така щедрість? Бо він скоріш за все прописаний на Донбасі або території які потенційно може захопити Росія в найближчі рік-два. Усім ВПО такі пропозиції роблять, бо знають що офіційного майна фактично не має і війна все спише, тим більше якщо ці территорії захоплять. Я знаю про що кажу, є знайомий з хатою в Луганську і пропискою, так йому навіть приват-банк кредит за тіло списав..........

А знаєте чому така щедрість? Бо він скоріш за все прописаний на Донбасі або території які потенційно може захопити Росія в найближчі рік-два. Усім ВПО такі пропозиції роблять, бо знають що офіційного майна фактично не має і війна все спише, тим більше якщо ці территорії захоплять. Я знаю про що кажу, є знайомий з хатою в Луганську і пропискою, так йому навіть приват-банк кредит за тіло списав..........
ні, ніколи й не був на Сході країни, прописаний на той момент був в центральній частині, тому трошки прогадали) але пропозиція була, по ній і закривав. Показав би смс, але не хочу знову встановлювати це гівно на телефон

До продажі всіх обдзвонять? Через який термін продають?
У меня никого не обзванивали, только меня, но я не брал трубку, так как тогда было по 100 звонков со всех контор в день(спасибо майкредит и ко с ихними ботозвонилками каждую минуту)... так 1 раз дозвонились, и был 1 раз смс бомбер с кодами от аптек мне и родным, потом молчали и продали, 2месяца и продали кредит пром инвест, тогда сразу закрыл за тело.

У меня никого не обзванивали, только меня, но я не брал трубку, так как тогда было по 100 звонков со всех контор в день(спасибо майкредит и ко с ихними ботозвонилками каждую минуту)... так 1 раз дозвонились, и был 1 раз смс бомбер с кодами от аптек мне и родным, потом молчали и продали, 2месяца и продали кредит пром инвест, тогда сразу закрыл за тело.
Спілкуюсь пока з єгроші , такі там кіпішні , каже зверніться до батьків , і тд , тому чекаю на дзвінок до батьків від них

Спілкуюсь пока з єгроші , такі там кіпішні , каже зверніться до батьків , і тд , тому чекаю на дзвінок до батьків від них
мне тоже предлагали, только к друзьям, я говорю у меня только один друг - это ты, человек который мне позвонил, больше никто так мной не интересуется, дай денег в долг... и все, нет у меня друга😔, барышня трубку положила

Останнє редагування:
Мав і раніше в них кредити але так наче невели себе , 30 днів було протермінування , але і сумма була значно менша , зараз тіло 40000 хочуть за 10 днів протермінування 90000

мне тоже предлагали, только к друзьям, я говорю у меня только один друг - это ты, человек который мне позвонил, больше никто так мной не интересуется, дай денег в долг... и все, нет у меня друга😔, барышня трубку положила
Ви вже по якому колу?)

По єгроші
Пишу зараз в підтримку щоб надали мені інформацію про контактних осіб , які зараз вказані , морозяться нічого не кажуть , спригують , я то знаю кого я вказував , але вони морозяться щоб в мене небуло доказів , і кажуть в договорі теж немає вказаних контактних осіб

І якось незрозуміло , єгроші дзвонять один раз зранку , кредит каса дзвонить тільки робот , смартівей почав кожен день дзвонити до мене , клік та монто продали целтіс сказав будуть гроші звернусь наче норм, чекають

Там більшість одній людині в там позика безстрокова ) в от МФО будуть доставати

Та я зразу взяв , заплатив 2 платежі і бачу що на вітер 10000 грн
я тепер тутначитався, то і не хочеться платити за продовження, як деяки пропонують. Це ж посуті теж гроші на вітер. З іншого боку сплатив по Нові Кредити подовження бо пишуть шо вони ******

Admin, здається цю тему треба перенести в щоденник) бо тут розмови не тільки про кредит кассу)

Назад
Угорі