Яковлевна
Перевірений
- Дописи
- 821
- Реакції
- 604
- Бали
- 323
Яковлевна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ага, прям с кушем.Счастливый вторник, вы проверьте смс, там 100% акция.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, прям с кушем.Счастливый вторник, вы проверьте смс, там 100% акция.
До продажі всіх обдзвонять? Через який термін продають?Егроши жди продажи, там договоришся за тело, я сразу после продажи с факторингом связался и без проблем за тело(даже меньше на 3тыс, или перепутали или хз)
Это как счастливый четверг, только на день позже.
А знаєте чому така щедрість? Бо він скоріш за все прописаний на Донбасі або території які потенційно може захопити Росія в найближчі рік-два. Усім ВПО такі пропозиції роблять, бо знають що офіційного майна фактично не має і війна все спише, тим більше якщо ці территорії захоплять. Я знаю про що кажу, є знайомий з хатою в Луганську і пропискою, так йому навіть приват-банк кредит за тіло списав..........А мені пропонують , але нічого цікавого, тільки що дзвонили , кажуть в п'ятницю по акції закрийте , кажу добре закрию
ні, ніколи й не був на Сході країни, прописаний на той момент був в центральній частині, тому трошки прогадали) але пропозиція була, по ній і закривав. Показав би смс, але не хочу знову встановлювати це гівно на телефонА знаєте чому така щедрість? Бо він скоріш за все прописаний на Донбасі або території які потенційно може захопити Росія в найближчі рік-два. Усім ВПО такі пропозиції роблять, бо знають що офіційного майна фактично не має і війна все спише, тим більше якщо ці территорії захоплять. Я знаю про що кажу, є знайомий з хатою в Луганську і пропискою, так йому навіть приват-банк кредит за тіло списав..........
У меня никого не обзванивали, только меня, но я не брал трубку, так как тогда было по 100 звонков со всех контор в день(спасибо майкредит и ко с ихними ботозвонилками каждую минуту)... так 1 раз дозвонились, и был 1 раз смс бомбер с кодами от аптек мне и родным, потом молчали и продали, 2месяца и продали кредит пром инвест, тогда сразу закрыл за тело.До продажі всіх обдзвонять? Через який термін продають?
Спілкуюсь пока з єгроші , такі там кіпішні , каже зверніться до батьків , і тд , тому чекаю на дзвінок до батьків від нихУ меня никого не обзванивали, только меня, но я не брал трубку, так как тогда было по 100 звонков со всех контор в день(спасибо майкредит и ко с ихними ботозвонилками каждую минуту)... так 1 раз дозвонились, и был 1 раз смс бомбер с кодами от аптек мне и родным, потом молчали и продали, 2месяца и продали кредит пром инвест, тогда сразу закрыл за тело.
мне тоже предлагали, только к друзьям, я говорю у меня только один друг - это ты, человек который мне позвонил, больше никто так мной не интересуется, дай денег в долг... и все, нет у меня другаСпілкуюсь пока з єгроші , такі там кіпішні , каже зверніться до батьків , і тд , тому чекаю на дзвінок до батьків від них
Ви вже по якому колу?)мне тоже предлагали, только к друзьям, я говорю у меня только один друг - это ты, человек который мне позвонил, больше никто так мной не интересуется, дай денег в долг... и все, нет у меня друга, барышня трубку положила
2. Первый раз закрыли вовремя, второй блин пошел комомВи вже по якому колу?)
В я вже з рахунку збився 4чи 52. Первый раз закрыли вовремя, второй блин пошел комом
я тепер тутначитався, то і не хочеться платити за продовження, як деяки пропонують. Це ж посуті теж гроші на вітер. З іншого боку сплатив по Нові Кредити подовження бо пишуть шо вони ******Там більшість одній людині в там позика безстрокова ) в от МФО будуть доставати
Та я зразу взяв , заплатив 2 платежі і бачу що на вітер 10000 грн
саме так пролонгації це гроші на вітер, платиться або все, або нічогото і не хочеться платити за продовження, як деяки пропонують. Це ж посуті теж гроші на вітер.
Тогда эту тему закроем, а автор откроет дневник. Так будет правильнее.Admin, здається цю тему треба перенести в щоденник) бо тут розмови не тільки про кредит кассу)