CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
Не пам'ятаєте скільки у вас було протермінування як лист прислали перший?

І що в тому листу було?
Через місяць, півтора. Сума боргу, щоб сплатив. Та багато хто шле листи. Майже всі МФО

Через місяць, півтора. Сума боргу, щоб сплатив. Та багато хто шле листи. Майже всі МФО
Дуже дивно що вони дзвонити перестали

И что вам так не дают покоя те письма?
Так не дають , там забере мама і зразу і'в кіпіш шукати гроші і платити

Тогда решите вопрос с ними, и не будет никаких писем.
Или же расскажите родителям, и спите спокойно

Розкажіть як є. Мама дізнається рано чи пізно, бо піде продзвон сусідів, родичів, знайомих від МФО і хтось та й скаже. Краще щоб це були ви, повірте. Перевірено на власному досвіді. Ховався, брехав, викручувався як міг. Знають всі, від роботи до тестя і тещі. Ніхто мене не бив і не сварив, пояснив як є, що маю 500 тисяч боргу через дурну голову. От і все. Коштів не беру ні в кого, хоча й пропонували закрити все й одразу. Я обрав шлях - через суд і виконавчі.

у мене протермінування вже рік по НаВсе (їхня ж контора), давали на продзвони 2-3 компаніям, листи не висилали, по дзвінкам навіть не знаю чи дзвонять, в кабінеті поки з тіла 19000 висить сплата по списанню за 29000, почекаю ще трохи до тіла і тоді буду платити

а які у вас ще є мфо?
В мене 29 МФО , нав пів ляма , потім 2 кредитки , людям десь 60к баксів , я в МФО уже в четверте чи в пяте , в мене дуже довга та тяжка історія , яка незакінчується і продовжується циклічно , хочу зробити щоденник , але немаю пока ні часу ні бажання

Невдалий бізнес , від безвиході лудка , потім товар в борг в поставщиків , щоб закрити питання , тяжкий напарник , все на дно , втратив все , гроші , нерви , сім'я . Льшь утратив всьо до конца ми обретаєм свободу . Пиздьож , втратив все, но свободи нема

В мене 29 МФО , нав пів ляма , потім 2 кредитки , людям десь 60к баксів , я в МФО уже в четверте чи в пяте , в мене дуже довга та тяжка історія , яка незакінчується і продовжується циклічно , хочу зробити щоденник , але немаю пока ні часу ні бажання

Невдалий бізнес , від безвиході лудка , потім товар в борг в поставщиків , щоб закрити питання , тяжкий напарник , все на дно , втратив все , гроші , нерви , сім'я . Льшь утратив всьо до конца ми обретаєм свободу . Пиздьож , втратив все, но свободи нема
Значить ще не все втратив.

В мене Кредит Каса саме не дзвонила, наче нікому. Протермінування з березня.
І листів не було.
Пару тижнів дзвонили, писали мені і все. Як віддали на продзвін, то також тільки мені почали дзвонити іноді і на пошту писати.
Поки так.

Ну я пока їх плачу , неігнорю , є проблеми з деякими но там декілька штук

пролонгації? а вирішили лише касу не платити?
Пролонгації , тіло , як де , каса дохера хоче, єгроші там взагалі проблема , фінХ прислали лист хочуть тіло і 3000 грн до кінця вересня закрию , кліки нарахували з 7000 ,30000 за 9800 готові закрити , смартівей ще висить невирішив що з ними робити , решту поки плачу

Назад
Угорі