CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
Ну я деякі я тягну , про дещо знають , але не про все , ну кредит каса я так зрозумів недзвонить оточенню , хіба коли передадуть колекторам?
Не підкажу, протермін 4.5 міс, знаю що комусь продали. Суда нема поки, хто кому дзвонить- не знаю, бо ігнор, а оточенню сказала щоб ні з ким не говорили бо будуть ще більше наярювати.
Я колись з початку протермінувань з переляку теж так домовлялася, типу «500 грн оплатіть щоб ми бачили рух коштів і т д» і вони все одно телефонували по іншим номерам

Не підкажу, протермін 4.5 міс, знаю що комусь продали. Суда нема поки, хто кому дзвонить- не знаю, бо ігнор, а оточенню сказала щоб ні з ким не говорили бо будуть ще більше наярювати.
Я колись з початку протермінувань з переляку теж так домовлялася, типу «500 грн оплатіть щоб ми бачили рух коштів і т д» і вони все одно телефонували по іншим номерам
Пока буду ігнорити

А яке рішення вони можуть прийняти, цікаво.:D Може, що ви їм нічого не винні?))) Чи що вам треба ще грошей докинути?)))))
Там кожен день сотні людей виходять в протермінування. Які засідання юристів???
Ну щоб вирішили що я їм нічого невинен було хорошо , я навіть готов буду 5000 заплатити))))

Останнє редагування:
Ну щоб вирішили що я їм нічого невинен було хорошо , я навіть готов буду 5000 заплатити)
У мене вже більше 150 днів збирається таке засідання… так що майте совість!! Не лізьте вперед черги по засіданням))))
Взагалі з ними домовлятися важко, вони дуже тугі. Мені за тіло 18900 максимально що пропонували закрити за 34к

У мене вже більше 150 днів збирається таке засідання… так що майте совість!! Не лізьте вперед черги по засіданням))))
Взагалі з ними домовлятися важко, вони дуже тугі. Мені за тіло 18900 максимально що пропонували закрити за 34к
Треба їм написати що ви чекаєте на засідання , щоб мою справу відклали , турбували оточення?

Щось дивно , мовчать сьогодні

Ні дзвінків , ні смс , тихо ) може ще засідання незаквнчилось)

Не підкажу, протермін 4.5 міс, знаю що комусь продали.
Через такой маленький срок, вряд ли продали, скорее всего отдали на прозвон. Они редко продают, чаще сами идут в суд

Пишуть ще таке на вайбер
Не відмовою є вчасне виконання кредитного зобов'язання. Оплачувати коли з'явиться у вас бажання ви не маєте право. Ви мали достатньо часу, щоб врегулювати питання. Кредитор більше не зацікавлений чекати.
Наразі ваша справа розглядається як умисне оформлення кредиту з метою неповернення, і найближчим часом будуть вжиті відповідні заходи.

Це все лякалки, чи все серцозно?
значит ответьте им следующее:
-Панство Кредит Каса вы нарушаете внутренний протокол об этическом поведении и мною это будет расценено как психологическое давление ,что повлечёт за собой явные сложности, исходя из которых я не смогу справиться со своими кредитными обязательствами перед многоуважаемым Кредит Каса.
Так же, прошу заметить что вы не имеете права безпочвенно обвинять или принижать меня, в особенности насылать клевету ,это выходит за рамки этического поведения кредитора и может повлечь за собой штрафы от вышестоящих инстанций которые действуют в рамках закона

-Панство Кредит Каса вы нарушаете внутренний протокол об этическом поведении и мною это будет расценено как психологическое давление ,что повлечёт за собой явные сложности, исходя из которых я не смогу справиться со своими кредитными обязательствами перед многоуважаемым Кредит Каса.
Так же, прошу заметить что вы не имеете права безпочвенно обвинять или принижать меня, в особенности насылать клевету ,это выходит за рамки этического поведения кредитора и может повлечь за собой штрафы от вышестоящих инстанций которые действуют в рамках закона
А де в цьому повідомленні те, що ви написали?))) це стандартний скрипт від них, на який не варто витрачати час

Огоооооо, это прям ДОРОГО-БОГАТО звучит:весело:
Они прочитают, и сразу испугаются, простят долг:ahaha::ahaha::ahaha:

А де в цьому повідомленні те, що ви написали?))) це стандартний скрипт від них, на який не варто витрачати час
Наразі ваша справа розглядається як умисне оформлення кредиту з метою неповернення, і найближчим часом будуть вжиті відповідні заходи.

что значит не варто витрачати час?
все должно быть в равновесии ,они закинули свое, автор закинет своё
а потом в суде автор скажет: товарищ судья , чем террористы отличаются от кредитора Кредит Каса? и покажет им эту переписку 😁😉

Огоооооо, это прям ДОРОГО-БОГАТО звучит:весело:
Они прочитают, и сразу испугаются, простят долг:ahaha::ahaha::ahaha:
так и будет, вангую, все долги спишут благодаря этому письму 😁😁

Цікаво чого вони сьогодні вдруге замовкли , на них несхоже

Я чекав що подзвонять , вони постійно 2-3 рази на день дзвонять в сьогодні тихо

Цікаво чого вони сьогодні вдруге замовкли , на них несхоже
А вы прям места себе не находите, так испереживались

Я чекав що подзвонять , вони постійно 2-3 рази на день дзвонять в сьогодні тихо
Дайте свой номер телефона, я включу переадресацию. Пусть мои блошки вам звонят:lol::lol::lol: У меня с 9 утра 27 звонков, поделюсь

А вы прям места себе не находите, так испереживались

Дайте свой номер телефона, я включу переадресацию. Пусть мои блошки вам звонят:lol::lol::lol: У меня с 9 утра 27 звонков, поделюсь
Стало аж непособі , завжди дзвінки в тут тихо , комусь передали на такому терміні?

Але б повідомили

Стало аж непособі , завжди дзвінки в тут тихо , комусь передали на такому терміні?

Але б повідомили
забийте, будуть хороші пропозиції, можливість і бажання закрити тоді можна спілкуватись, а так яка різниця куди там що вони передають

забийте, будуть хороші пропозиції, можливість і бажання закрити тоді можна спілкуватись, а так яка різниця куди там що вони передають
Та нехочу щоб обдзвін робили , чи на такому терміні небудуть?

Назад
Угорі