Volodymyrovy4
✩ Premium ✩
- Дописи
- 730
- Реакції
- 885
- Бали
- 473
Volodymyrovy4 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене через місяць буде рік, в суд не подали, працюю офіційно)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І непродали? Щось пропонують?В мене через місяць буде рік, в суд не подали, працюю офіційно)
Вони не продають, вони самі ходять в суд.І непродали? Щось пропонують?
Достають сильно?
Мені робот дзвонив каже може бути висланий лист по місці реєстрації)Вони не продають, вони самі ходять в суд.
Перший місяць чи два телефонували, зараз шлють смс раз в тиждень щоб оплатив бо йдуть до суду. Вже місяця 3.
Это они могут. У меня так несколько раз было, что там они писали, я не знаю, по месту регистрации не живу.Мені робот дзвонив каже може бути висланий лист по місці реєстрації)
А на якому дні протермінування вам відправили лист?Это они могут. У меня так несколько раз было, что там они писали, я не знаю, по месту регистрации не живу.
Я не помню через какое время они их начали слать. Было их 2 или 3, никаких предупреждений я не получала.Знаю что были письма, мне мама говорила о них. Но она их не читала, выбросила сразуА на якому дні протермінування вам відправили лист?
І вони так попереджають що буде надісланий лист?
Чи це пока тільки лякалки?
Добре що викинула , моя б зразу почала кошти шукати і платити їмЯ не помню через какое время они их начали слать. Было их 2 или 3, никаких предупреждений я не получала.Знаю что были письма, мне мама говорила о них. Но она их не читала, выбросила сразу
Моя такая же, но в этот раз её разум победил над эмоциямиДобре що викинула , моя б зразу почала кошти шукати і платити їм
Фін з відправили мені листа мабуть пройшло днів 50 за тіло і 3000 грн , буду закривати , а ці коли пришлють , типу попереджають а коли чекати непонятноМоя такая же, но в этот раз её разум победил над эмоциями
Фін з відправили мені листа мабуть пройшло днів 50 за тіло і 3000 грн , буду закривати , а ці коли пришлють , типу попереджають а коли чекати непонятно
FinX
Ага я за місцем приписки неживу , сусідам лист дадуть , вони самі занесуть , потім купа проблем

Предупредите соседей, чтоб не относилиФін з відправили мені листа мабуть пройшло днів 50 за тіло і 3000 грн , буду закривати , а ці коли пришлють , типу попереджають а коли чекати непонятно
FinX
Ага я за місцем приписки неживу , сусідам лист дадуть , вони самі занесуть , потім купа проблем
такі листи з поміткою "вручити особисто" просто кидають в скриньку, в мене вже таких дофіга булосусідам лист дадуть , вони самі занесуть , потім купа проблем
смысл? проценты как начислялись так и будут начисляться. Если всей суммы нет то нечего и бросать деньги на ветерВимагають до 12:30 хоть 5000 грн , щоб побачити рух коштів а решту до кінця дня , бо в 12:30 якесь там засідання , стоє платити 5000?
они на прозвон могут кинуть, но не знаю продают или нет, обычно сами в суд ходятНу я деякі я тягну , про дещо знають , але не про все , ну кредит каса я так зрозумів недзвонить оточенню , хіба коли передадуть колекторам?
ви за них переживаєте?)Щось другий день від них тихо ,тільки робот подзвонив знову про лист казав що може бути відправлений
Переживаю чому мовчатьви за них переживаєте?)
ОоооНезрозуміло чого вони затихли
Переживаю чому мовчать
Я переживаю тільки за себе , треба мабуть робити щоденник в мене там історія просто вогонь
історія просто вогонь

Тому що вихідні.Щось другий день від них тихо ,тільки робот подзвонив знову про лист казав що може бути відправлений
посеред тижня?)Тому що вихідні.