CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
І непродали? Щось пропонують?

Достають сильно?
Вони не продають, вони самі ходять в суд.

Перший місяць чи два телефонували, зараз шлють смс раз в тиждень щоб оплатив бо йдуть до суду. Вже місяця 3.

Вони не продають, вони самі ходять в суд.

Перший місяць чи два телефонували, зараз шлють смс раз в тиждень щоб оплатив бо йдуть до суду. Вже місяця 3.
Мені робот дзвонив каже може бути висланий лист по місці реєстрації)

Мені робот дзвонив каже може бути висланий лист по місці реєстрації)
Это они могут. У меня так несколько раз было, что там они писали, я не знаю, по месту регистрации не живу.

Это они могут. У меня так несколько раз было, что там они писали, я не знаю, по месту регистрации не живу.
А на якому дні протермінування вам відправили лист?

І вони так попереджають що буде надісланий лист?

Чи це пока тільки лякалки?

А на якому дні протермінування вам відправили лист?

І вони так попереджають що буде надісланий лист?

Чи це пока тільки лякалки?
Я не помню через какое время они их начали слать. Было их 2 или 3, никаких предупреждений я не получала.Знаю что были письма, мне мама говорила о них. Но она их не читала, выбросила сразу

Я не помню через какое время они их начали слать. Было их 2 или 3, никаких предупреждений я не получала.Знаю что были письма, мне мама говорила о них. Но она их не читала, выбросила сразу
Добре що викинула , моя б зразу почала кошти шукати і платити їм

Моя такая же, но в этот раз её разум победил над эмоциями
Фін з відправили мені листа мабуть пройшло днів 50 за тіло і 3000 грн , буду закривати , а ці коли пришлють , типу попереджають а коли чекати непонятно

FinX

Ага я за місцем приписки неживу , сусідам лист дадуть , вони самі занесуть , потім купа проблем

Фін з відправили мені листа мабуть пройшло днів 50 за тіло і 3000 грн , буду закривати , а ці коли пришлють , типу попереджають а коли чекати непонятно

FinX

Ага я за місцем приписки неживу , сусідам лист дадуть , вони самі занесуть , потім купа проблем
:dntknw:

FinX

Предупредите соседей, чтоб не относили

Вимагають до 12:30 хоть 5000 грн , щоб побачити рух коштів а решту до кінця дня , бо в 12:30 якесь там засідання , стоє платити 5000?
смысл? проценты как начислялись так и будут начисляться. Если всей суммы нет то нечего и бросать деньги на ветер

Ну я деякі я тягну , про дещо знають , але не про все , ну кредит каса я так зрозумів недзвонить оточенню , хіба коли передадуть колекторам?
они на прозвон могут кинуть, но не знаю продают или нет, обычно сами в суд ходят

Щось другий день від них тихо ,тільки робот подзвонив знову про лист казав що може бути відправлений

Незрозуміло чого вони затихли

ви за них переживаєте?)
Переживаю чому мовчать

Я переживаю тільки за себе , треба мабуть робити щоденник в мене там історія просто вогонь

Назад
Угорі