чи правомірно?

Neo, от і мені сказали, що голос вроді схожий на мій
azo199217,
я то так і стараюсь , але решта кричать роби щось бо вже достали ці всі дзвінки

Yana Yana, а хто його знає, в мене не має цих записів. Там здається де працюю і скільки отримую ну і ще щось.

Олечка, та я не розмовляю, а от що саме ім скинули то толком не знаю. Але щось ось це мени вибило з коліі і почалась паніка
azo199217, та щось накрило мене(( всі вважали що то не правда все про мене, а тут таке
Це можна по цій статті на них заяву написати чи як?

Писати можно, але марно.

Neo, от і мені сказали, що голос вроді схожий на мій
azo199217,
я то так і стараюсь , але решта кричать роби щось бо вже достали ці всі дзвінки
то пусть пишут на звонилок заяву в полицию
моей маме так пару месяцев за вообще чужого никому неизвестного звонили из привата, написала жалобу у них на отделении и в полицию и сразу заткнулись

Yana Yana, а хто його знає, в мене не має цих записів. Там здається де працюю і скільки отримую ну і ще щось.
Так скажите, что кто-то, у кого голос похож. Просто писать на них можно, только тяжело это доказать всё. Ну и мне кажется, что никто этим заниматься не будет.

Yana Yana, мене часто з іншими путають, тай майже всі знають що я була загубила документи. Мені то на думку інших поx..., але не приємно дай доробити хочеться спокійно.

ВаЛиКо, ну якось же потрібно іх карати

Згідний.Проте руки в нас на даний момент короткі.
В законному руслі - неможливо, недоказуємо.
Всі їх погрози по телефону тупо ігноруються поліцією.
Вони не хотять підняти свій пєрдак, бо нема складу злочину.

ВаЛиКо, мені поліція відписалась, що не має кримінального злочину і якщо щось не влаштовує то подавати в суд на них(мфо). Вже третій місяць просрочки, але якось всеодно накриває часом

ВаЛиКо, мені поліція відписалась, що не має кримінального злочину і якщо щось не влаштовує то подавати в суд на них(мфо). Вже третій місяць просрочки, але якось всеодно накриває часом

Я ж про те і говорю : наша милиция нас бережёт - сначала поймает, потом стережёт)

Е гроші на вайбер знайомих скинули записи розмов, чи правомірно це? Ци можна на них кудись написати? І як бути із знайомими? Я просто в шоці і не знаю що робити далі
Это сегодня что ли?

А що Ви там казали? Ні я одна така везуча мабудь з ними... У людей Вони спокійні а у мене....в останню розмову дуже хотіла витягнути з мене що я мошенница і тд
Я просто совсем с ними не разговариваю очень давно,просрочка по всем МФО, где-то около 10 месяцев,недели-двух общения с этими тварями мне хватило,чтобы не брать трубку .
Недавно сделала эксперимент с Алексом ради любопытства(в ответе на запрос они предложили заплатить 2т.вместо 15т. при теле 1.5т.),ну я хотела спросить слать ли мне запрос на гарантийное письмо или сами пришлют,в результате меня обхамили и стали требовать больше 2-х т.,и им было глубоко пофиг,что я получила официальное письмо за подписью их директора.
Зачем с ними разговаривать?
Ну разве что у Вас железная нервная система и вы собираете компромат для возбуждения уголовного дела.

Yana Yana, мене часто з іншими путають, тай майже всі знають що я була загубила документи. Мені то на думку інших поx..., але не приємно дай доробити хочеться спокійно.
Ну вот, документы потеряла, мошОнники набрали в мфо, ничего не знаю.
Ну блин, уже ничего не изменишь, а если вы не можете изменить что-то , то меняйте своё отношение к этому. Мы все тут такие, нас всех крыло, нам всем хотелось покоя и всё переживали. Давайте, собирайтесь с силами. Всё будет хорошо

Я просто совсем с ними не разговариваю очень давно,просрочка по всем МФО, где-то около 10 месяцев,недели-двух общения с этими тварями мне хватило,чтобы не брать трубку .
Недавно сделала эксперимент с Алексом ради любопытства(в ответе на запрос они предложили заплатить 2т.вместо 15т. при теле 1.5т.),ну я хотела спросить слать ли мне запрос на гарантийное письмо или сами пришлют,в результате меня обхамили и стали требовать больше 2-х т.,и им было глубоко пофиг,что я получила официальное письмо за подписью их директора.
Зачем с ними разговаривать?
Ну разве что у Вас железная нервная система и вы собираете компромат для возбуждения уголовного дела.

Всё верно.С ними говорить только в одном случае можно - что бы потроллить (у кого настроение есть этим заниматься)
А так чего то путного от них ждать бесполезно.

Мені поліція теж так відповіла,але прокуратура повернула справу,тому що вбачила ознаки кримінального злочину..Будемо сподіватись,що Вашу справу теж прокуратура поверне.Але не чекайте ,а зверніться в прокуратуру самі. Поліціянти не хочуть нічого робити...нажаль..

Назад
Угорі